Şimdi Ara

Yeni Taahhüt / Paket Değişikliği Sonrası Ping Artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet gerek teknik servisin ilgisi ve hızlı çözümü gerek ise vaad ettikleri hızları bire bir verebilmesi, uygun fiyatıyla sevdiğim bir firma. 2 yıllık taahhütüm kasımın 1'inde bitti (25mbit 75gb akk net + uydunet temel paket + üst paket) ve yeni 2 yıllık taahhütümü yaptım. ( 50mbit 250gb akk net + uydunet üst paket + vizioon sinema kanalları, 3 ay ödeme yok üstüne 24 ay taahhüt)

Fakat ilginçtir ki eski taahhütümde göreceli olarak düşük seyreden ping'im yeni taahhüt ile resmen iki katına fırladı. Şöyle söyliyim öncesinde oyun içi 60-80 arası seyreden pingim şimdi 110-130 arasında gidip geliyor (csgo)

Bölge Müdürlüğüne gidip durumu sordum monitörlerinden en son görünen pingimin 10ms olduğunu söylediler ve gösterdiler (cidden 10ms'di) Hatta sinyal kalitemin oldukça iyi,pingimin de sıkıntısız olduğunu söylediler.

Ne yapmam gerekiyor, buna sebep olan şey uydunet mi? altyapı çalışmaları var bölgemde (izmit-tramvay çalışması) ondan dolayı mı? Yoksa tamamen csgo'dan dolayı bir durum mu?

Ethernet driver'ım güncel fakat ayarlar yapmam gerekiyor mu bilmiyorum. Aynı şekilde modem ayarlarımı da nasıl yapmam gerekiyor onu da pek bilmiyorum. Bağlantı şeklim kablolu bağlantı, pc dışında 2 cihaz wireless olarak bağlanıyor fakat ara sıra.

• Bende Türnette aynı sorunu yaşıyorum eskide 55-60 arası olan ping şuanda 90 ve üstü
  • Eğer sadece cs go da bu sorun oluyorsa şunu söyleyeyim valve ne becerdiyse server bağlantı kalitesi diplerde 3 ay önceki ile alakası yok şuan oyunun. Kontrol etmek için vie.valve.net adresine ping atabilirsiniz. Benim bu adrese pingim 45 olmasına rağmen rekabetçi serverlerine pingim 120nin altına düşmüyor.
  • Bahsettiğiniz ping değeri oyunun resmi sunucuları için geçerli sanırım. Public sunucularında da aynı derecede pingte yükselme var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.