Şimdi Ara

yeni tanıştıgım birine nasıl davranmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konunun başlıgına bulamadım pek ama çıldırmamak elde değil benim sorunum şu yeni biriyle tanışıyorum başta herşey çok güzel gidiyo sonradan benden soguyu aşk hayatındada aynı önce kız konuşmak için can atıyo mesajlar şunlar bunlar sonra ne oluyosa siliyo engelliyo çekiyo gidiyo arkadaş 1 değil 2 değil kaçıncı bu herkes böyle artık yeni biriyle tanışmaya korkuyorum çok denedim tanıştım olacakları önceden biliyom artık kız mesaj atar atar konuşmak için can atar kendimi değiştirmem yinede çeker gider suyuna gitmem yinede çeker gider bida mesaj atma der hepsi böyle yok biri benimle oyunmu oynuyo kaç yıldır ben anlamadım ki herşey güzel giderken bitiyo kendimi değiştiriyom olmuyo değiştirimiyorum yine olmuyo aşa tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal anlamadım biri bana şaka yapıyo desem kaç yıldır yapacak ciddiyim psikolojim bozulcak artık ya yeter bi yardımcı olun gözünü sevim ölcem ya bu ne ya ilk başta beni seven yanımda olmak için can atan herkes sonradan soguyo ya anlamadım nasıl bir tipim var benim arkadaş sinirime gülüyom ya elim ayam titriyo

• Aynısı bana arada bir oluyor. Takmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Aynısı bana arada bir oluyor. Takmıyorum

ya bir takmazsın 2 takmazsın tm anlarımda bu kaçıncı yıllardır herkes bana karşı böyle bende çok takmamazlık yaptım ama sonradan farkettim ki konuşacak kimsem kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalek çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Aynısı bana arada bir oluyor. Takmıyorum

ya bir takmazsın 2 takmazsın tm anlarımda bu kaçıncı yıllardır herkes bana karşı böyle bende çok takmamazlık yaptım ama sonradan farkettim ki konuşacak kimsem kalmamış

Bilmiyorum şimdi işin dekanları gelir bizide aydınlatırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.