Şimdi Ara

Yeni tanıştığım kadın,ilk konuşmamızda memur ol diye tutturdu ve teli kapadım. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
232
Cevap
2
Favori
16.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shankssan

Hocam kadının bana bak demesini nasıl anladınız? Yani bu kadınla bir ilişkiniz mi oldu. Beni al mi dedi. Evlen benimle memur ol bana bak mi dedi. Yazdıklarınız da bunlar yok. Ayrıca yeni tanıştım ilk konuşmada bunu dedi dediniz. Yoksa ben bunu neden savunayim. Ortada fol yok yumurta yok siz kendi kendinize beni al dedi diyorsunuz gibi sanki. Ha kadın ilk konuşmada memur ol senin olayım, memur ol bana bak, memur ol beni çalıştırma sen çalış, memur ol beni de sosyallestir, memur ol hayatımızı gün edelim, memur ol krallar gibi yaşayalım dedi ise o ayrı. Özür dilerim o zaman sizden.

Alıntıları Göster

Bi kadınla tanışıyosun sana ilk konuşmada memur ol diyiyor bak çok şükür evim arabam var durumum iyi bendr kadına bunu anlattım yarım saaat boyunca aynı şeyi söyledi memur ol rahat et yaşlılığında rahat et:) falan

o kadar konu varken neden buna takıldı,yaşlılığımdan ona ne kadını canlı görmedim bilmiyorum ve ilk telle konuşma düşün telefonu açat açmaz bende kadına yatalımmı desem hoş olurmu,aynı mantık emin ol

Çocukları çok severim rabbim bağışlasın ben malatyalıyım,ailemde kız buluyor istesem evlenirim ama ben böyle mutluyum acelemde yok bende 36 yaşındayım bu kişisel bişey sen aile kurar mutlu olursun,ben yalnız yaşayarak ve çok şükür bekarım keyfimde yerinde rabbim can sağlığı versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izayoi kullanıcısına yanıt

eşine bakmak ayrı, kendini kullandırtmak ayrı.

yaşın küçük galiba, biraz daha olgunlaşınca anlarsın dediğimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Bi kadınla tanışıyosun sana ilk konuşmada memur ol diyiyor bak çok şükür evim arabam var durumum iyi bendr kadına bunu anlattım yarım saaat boyunca aynı şeyi söyledi memur ol rahat et yaşlılığında rahat et:) falan

o kadar konu varken neden buna takıldı,yaşlılığımdan ona ne kadını canlı görmedim bilmiyorum ve ilk telle konuşma düşün telefonu açat açmaz bende kadına yatalımmı desem hoş olurmu,aynı mantık emin ol

Çocukları çok severim rabbim bağışlasın ben malatyalıyım,ailemde kız buluyor istesem evlenirim ama ben böyle mutluyum acelemde yok bende 36 yaşındayım bu kişisel bişey sen aile kurar mutlu olursun,ben yalnız yaşayarak ve çok şükür bekarım keyfimde yerinde rabbim can sağlığı versin

Alıntıları Göster

Hocam belki siz yanlış anladınız benim demek istediğim o. Belki tamamen iyi niyet le söyledi. Belki kendisi de memur olmak isterdi ideali bu idi. Benim demek istediğim konuyu anlatabildim sonunda. Yoksa eğer ki dediğiniz gibi parası pulu kariyeri prestiji için bir kadın bir erkeğe sokuluyor ise onlara ne desek az. Sonuna dek hak veririm bu konuda. Son olarak Allah razı olsun darısı başınıza. Ne kadar istemem derseniz de bir yerde eminim sizde bir aile kurmayı isteyeceksiniz dır. Saygılar iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Bazıları ya bununla evlenirim ya da karşıma hiç bir şekilde biri çıkmaz deyip basıyor nikahı, ondan sonra kavgalar,gürültüler,kırgınlıklar en son evi ayırma ve dava.....

Yalnız şunu söyleyeyim, eşimle ben de tanıştırıldım. Sigarayı bırakmamda en büyük yardımcım o oldu. 5 yıldır kullanıyordum, ya sigara ya ben deyince olay bitti  Daha sonradan kalp yetmezliği teşhisi kondu bana, dr anjiyo yaptı, damarlarda hiçbir problemimin olmadığını öğrendim. Vücut 1 yılda kendini toparlamış inanır mısınız, 1 yıl önce ki o zaman tanışmamıştım eşimle, tetkikler alarm veriyordu, doktorlar bırak falan diyordu ama takan kim.

Babam 45 yıldır içer. o da kriz geçirdi 2 hafta önce. Kalp damarlarının yarısı tıkalı. Anjiyoda ufak tefek sıkıntıları olan damarları açtılar ama şimdi bypass için bekliyor. Sigarayı hemen bıraktı tabi ama inşallah iş işten geçmemiştir diyoruz içimizden. Zira tetkikler devam ediyor ve değerleri oturtamıyorlar doktorlar.

Sigara konusunda teşvik edici olabilirmiş ama bu kızla bırakın uzun yola, asansör kapısından bile girilmezmiş. Ne demek ya " ben cafede senin tipine bakacağım, beğenirsem görüşeceğim beğenmezsem de ses etmeyeceğim." Bunu önceden söylemez bir insan. nasıl bir yüzsüzlük, nasıl bir egodur hayret bir şey. İnanın şunları yazarken bile sinirlendim.

Neyse ki mutluluğu bulmuşsunuz.

Alıntıları Göster

Kardeşim öncelikle sana ve babana Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bugün yürekleri ağızlara getiren, depremi yaşadık iliklerimize kadar İzmir de. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Anlatılacak gibi değil, o anları yaşamak lazım. Gerçekten çok etkilendim ve çok üzgünüm. Bu sebeple yazımı şuan kısa kesiyorum. Selametle ve sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazi09

Kardeşim öncelikle sana ve babana Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bugün yürekleri ağızlara getiren, depremi yaşadık iliklerimize kadar İzmir de. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Anlatılacak gibi değil, o anları yaşamak lazım. Gerçekten çok etkilendim ve çok üzgünüm. Bu sebeple yazımı şuan kısa kesiyorum. Selametle ve sağlıcakla kalın.

Alıntıları Göster

Kardeşim inş kimsenin bişeyi yoktur,sonradan haberin oldu işteyim,elazığ depremi gibimiydi,rabbim yardımcımız olsun :((( çok geçmiş olsun

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Daha şimdi 19:15 de yaklaşık 10 saniye süren bir sarsıntı daha yaşadık. Öyle böyle değildi kardeşim. Eğer uzun sürseydi, belki de İzmir'in büyük bir kısmı kalmayacaktı. İşyerinde zemin katta tek katlı binanın içindeydik 3 kişi. Üstünde başka kat yokken, tavana bakıyorum sanırsın tavan sarsıntıdan bomba gibi patlayacak. Duvarlar boydan boya çatladı odanın. Demek ki üstünde bir kat daha olsa, altında kalacakmışız. Kısacası ölümden döndük. Aydında da hissedilmiş. Düşün ki depremin merkez üssü Aydın zannetmişler. O derece şiddetli. İnsan hayatı pamuk ipliği gibi. Allah tekrarını yaşatmasın. Kullarına merhamet etsin. Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 30 Ekim 2020; 19:19:55 >
  • Banada kabzımal ol diye tutturmuştu

• Bu memur sevgisi nerden geliyor bilmiyorum, maaş desen düşük aldıkları zam kötü, bazı mevkiler harici bir havası ve ya katkısı yok, memurlar özellikle sağlık çalışanları hak ettikleri paraları alamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikelenjelo kullanıcısına yanıt

Yedinmi bari ekmeğini 

• acr kullanıcısına yanıt

sektirmem

• Biz erkekler kafayı çalıştırmalıyız.Sadece sağılıcak inek olarak evlenmemeliyiz.Kadınlara para vermek zorunda değiliz.Bakmak zorunda da değiliz.Fakat yapay kültürün ve devletlerin getirdiği dogmalara,zaruriyete ayak uyduruyor çoğunluk.Böle olduğu sürece kadınlar erkekleri sağıcak.Kendimizi kullandırmamalıyız 250 gr bir organa.250 gr çünkü kadınların öne sürebiliceği tek şey 250 gr.Başka kullanabilicekleri koz yok ama güçlü bir koz ve erkekler buna tapmayı bırakmalı.Tapıcam derken kendini aptal yerine koymayı bırakmazsa 5kr etmez beden haline gelicek erkek cinsiyeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaziErBaşı -- 31 Ekim 2020; 14:9:32 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.