Şimdi Ara

Yeni tanıştığım kadın,ilk konuşmamızda memur ol diye tutturdu ve teli kapadım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
16.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantici , kendisi hayatta hiç bişey yapmamış , evde oturup garanti işi olan koca bekleyen tipik cahil .
    Daha iyilerini bulursun inşallah hocam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fındık avcısı vs Gold Digger.

FIGHT!

• acr kullanıcısına yanıt

ben ekmeğime bakarım yemiştir yememiştir yemek istemiştir orası beni bağlamaz

ben yediğime bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Arkadaşlar hepinize teşekkürler cidden çok kaliteli sağlam yorumlar var,bu kezbanların yalakası olmayan kişilerin benim konumda olmasına çok sevindim.

Aga kadını her türlü ikna edersin allem eder kullem eder evlenirsin ama düşünün her işten geldiğinizde daha iyi yerlere gel,memur ol falan fistan ya bakın inanınki biZim ülkenin erkeğine acıyorum kadınsızlıktan böyle kadınlara milyarlar verip düğün yapıyolar ve borç harç içinde ölüyolar.

Yaşlanınca ne yapacan gibi saçma sapan bi düşünce için,işin ilgincide kadınlar rahat ama erkeklerde evlenememe korkusu var çoğu adam düzenim bozulmasın diye karısı ne derse onu yapıyor.Yahu eskiden kadın düzenim bozulmasın derdi sanki:)))

hocam siz bence yengemizle konuşurken biraz tribe girmişsiniz. yani evlilik gibi bir durum olacaksa bu gibi ciddi konular konuşulmalı. memur konusunu açtı telefonu kapadım demişsiniz ne malum belki başka bir konuda aynını yapacaksınız karşı taraftaki sizle adam akıllı konuşmak için laflarını seçerek iki büklüm mü olsun?

yaşlanınca ne yapıcan niye saçma olsun hocam kimse o zaman doğruları söylemesin böyle gerçeklerden kaçacaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 30 Ekim 2020; 10:41:32 >

• İyi olmuş yılanın başını küçükken ezmişsin  

• Adamsın 

Başlığı okudum bunu demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

seni çok mutlu bir evlilik bekliyor kardeş o zaman, hayırlı olsun şimdiden.

hayırdır kardeş erkek eşine bakmakla sorumlu değil mi neyin kafası bu

• izayoi kullanıcısına yanıt

Neyi savunuyorsun ya. Kadın çalışmıyor, ilk konuşmada memur ol diyen birini savunuyorsun. Yiyorsa kendi olsun memur. Hayır konu mu kalmadı ilk dakikadan ne işle uğraşacağını belirliyorsun ancak evlendikten sonra karışabileceğin konulara dakika 1 de girmek ofsayt oluyor böyle. Hocam iyi görmüş vara gitmeden.

• Gecmis olsun kardesim. Ucuz atlatmissin. Dedigin gibi bir sekilde ikna edip evlensen, omur boyu hayati zindan edecekti sunu soyle yap bunu boyle yap vs. Ozelde memuriyetten fazla bile kazansan zirlayacakti. Yilani basi kucukken ezmissin birak memur birine kancayi taksin onu inek gibi sagsin.

• Çalışmayan kişi ile sevgili olunmaz evlenilmez nasıl kadınlar işsiz güçsüz ile evlenmiyorsa sevgili olmuyorsa aynı şekilde

• Hazır konu açılmışken, ben de bir anımı paylaşayım. Vakti zamanında, doğu illerinde görevli, MEB.de öğretmen kapalı bir kızla tanıştırılmıştım. İlk telefonda görüştük. Daha sonra bir haftasonu yüzyüze görüşelim, tanışalım diye sözleştik. Geceden çıktım yola. Buluşma yerine bir kaç saat kala bir mesaj geldi. Buluşmayabilirim seninle belki yüz yüze gelmem diye. Yani ben buluşma yerinden içeri girerken bakacak bana, Belki de o mu değil mi diye telefonla arayıp teyit edecek, beğenmezse yallah izinin üstüne apar topar geri. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Vaktiyle böyle bir şey söylese, yerimden bile kıpırdamazdım. Yahu insan nezaketen bile olsa, bi beş dakika görüşür. Neyse babasını aradı telefonla. O da geldi, Tanıştık. Öğle zamanı ablası ve eniştesi geldi. Ablası modern giyimli. Neyse onlarla da Tanıştık. Aile süper. Neyse gün bitti. Babası beni yolcu etti. Neyse döndüm eve. Daha ertesi gün başladı Üniversitesi okudun mu ? Bölüm ne ? Vs. İlla Üniversite mezunu olmalısın yoksa olmaz diye. Biz tayin isteyebilmesi için bulunduğum yere, düğünden önce nikah yapacağız bir kaç aya. Neredeyse tarihi bile belli. Sonraki bir görüşmede de diyor ki; Sigarayı bırak yada bırakma noktasına gel diye. Dedim baban, ablan ve enişten sigara içiyor. Ailesini seçemez fakat eşini seçebilirmiş. Ben de tamam şuan itibariyle bıraktım diye mesaj attım. Hemen aradı. Çok sevindim diyor telefonda. Ben de sen beni yanlış anlamışsın. Ben sigarayı değil seni bırakıyorum dedim. Sonra şöyle söylendi. Tabi sen beni doğuda görev yapmaktan kurtaracaktın ya, ben sana bu konuda muhtacım ya, sen bu durumu kullan bakalım bana karşı. Sonra annesi aradı. Oğlum ne oluyor size böyle tam nikah arifesinde diye. Teyze ben kızınız hariç ailenizdeki herkese kanım kaynadı, herkesle iyi geçineceğimi umuyorum, Yalnız bu işin oluru yok dedim. Ve bitti. Sonrasında çok şükür Allah kat ve kat daha iyisini nasip etti. Sevgi ve saygı çerçevesinde, gayet güzel geçinip, gidiyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty86

Adamsın 

Başlığı okudum bunu demek istedim

Eyv kardeşim google adam yazsam senin nicin çıkar:) cansın inan erkeklerin çoğu böyle olsa hersey yoluna girecek:)

• ilk tanışmada işi soran yada birkaç günlük süreçte ne iş yapıyorsun deyip bunla ilgili konuşan kadın beleşçi iki bacağını açıp keyfine bakacak yer arayan kadındır ki bu kadın tipi aldatmayada çok müsaitdir çünkü ilkel benliği ön plandadır o yüzden hemen kaçın demiyorum önce alacağınızı alın sonra kaçın.hak ettiği şeyi vermeden gitmeyin

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Eyvallah kardeşim. Sen zaten adamlığın zekatını vermişsin burda. Foruma yeter

• @izayoi Kardeş bu petshoptan aldığım bi kedimi sahip çıkayım:) daha önce bi kadınada sahiplenme duygum fazladır dedim ben hayvanmıyım dedi ve beni tersledi:)

En son konuşacağın bi durum en baştan söylenmez,memurmusun dedi kıza açıklama yaptım,denedim olmadı falan mutluyum ve çok şükür 2012 model arabam falan var,durumum fena değil,kadın ne dedi biliyomusun daha iyisini iste daha iyisini al falan telde 2-3 dk sustum dedim sen ne iş yapıyon çalışmıyorum dedi kapatalım telefonu dedim:)

Bak memurum diyip bu kadını kandırsam elde etsem bıraksam dahamı iyiydi inan o yeteneğimde var ama benim ahlağıma ters,işte bazı kadınlar kandırıldım erkekler şerefsiz falan diyitor ya inan hak ediyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazi09

Hazır konu açılmışken, ben de bir anımı paylaşayım. Vakti zamanında, doğu illerinde görevli, MEB.de öğretmen kapalı bir kızla tanıştırılmıştım. İlk telefonda görüştük. Daha sonra bir haftasonu yüzyüze görüşelim, tanışalım diye sözleştik. Geceden çıktım yola. Buluşma yerine bir kaç saat kala bir mesaj geldi. Buluşmayabilirim seninle belki yüz yüze gelmem diye. Yani ben buluşma yerinden içeri girerken bakacak bana, Belki de o mu değil mi diye telefonla arayıp teyit edecek, beğenmezse yallah izinin üstüne apar topar geri. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Vaktiyle böyle bir şey söylese, yerimden bile kıpırdamazdım. Yahu insan nezaketen bile olsa, bi beş dakika görüşür. Neyse babasını aradı telefonla. O da geldi, Tanıştık. Öğle zamanı ablası ve eniştesi geldi. Ablası modern giyimli. Neyse onlarla da Tanıştık. Aile süper. Neyse gün bitti. Babası beni yolcu etti. Neyse döndüm eve. Daha ertesi gün başladı Üniversitesi okudun mu ? Bölüm ne ? Vs. İlla Üniversite mezunu olmalısın yoksa olmaz diye. Biz tayin isteyebilmesi için bulunduğum yere, düğünden önce nikah yapacağız bir kaç aya. Neredeyse tarihi bile belli. Sonraki bir görüşmede de diyor ki; Sigarayı bırak yada bırakma noktasına gel diye. Dedim baban, ablan ve enişten sigara içiyor. Ailesini seçemez fakat eşini seçebilirmiş. Ben de tamam şuan itibariyle bıraktım diye mesaj attım. Hemen aradı. Çok sevindim diyor telefonda. Ben de sen beni yanlış anlamışsın. Ben sigarayı değil seni bırakıyorum dedim. Sonra şöyle söylendi. Tabi sen beni doğuda görev yapmaktan kurtaracaktın ya, ben sana bu konuda muhtacım ya, sen bu durumu kullan bakalım bana karşı. Sonra annesi aradı. Oğlum ne oluyor size böyle tam nikah arifesinde diye. Teyze ben kızınız hariç ailenizdeki herkese kanım kaynadı, herkesle iyi geçineceğimi umuyorum, Yalnız bu işin oluru yok dedim. Ve bitti. Sonrasında çok şükür Allah kat ve kat daha iyisini nasip etti. Sevgi ve saygı çerçevesinde, gayet güzel geçinip, gidiyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Selamlar

Ve adamlığın kitabı tekrar yaZıldı allah mesut mutlu etsin inanki kapağın kralını yapmışsın:)

anlamıyorum çoğu erkek bu kezbanlar için varını yoğunu ortaya koyuyor

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt

yanlız astsubaysan haytın biraz heycanlanır sana söyliyim onlarda devlete baglı özellikle deniz astsubayıysan bazen yurtdışı görevleri alıp hayatın az da olsa güzel geçiyo dostum sadece hayatın denizde geçiyo  

• Arkadaşlar şuna bi açıklık getireyim.Ben kadın düşmanı değilim benimde anam,bacım var,evlenen arkadaşlarım akrabalarım var.

Kadın geleceğini düşünmelimi tabiki düşünmeli ama sen 30 una kadar serserilerle gez sonra memur iste evde otur oh ne güzel.Şimdiki kadınlarda ev kadınlığıda yok hani annanelerimiz gibi hamarat olsalar onada eyvallah,bunların evliliği nasıl biliyomusunuz.

Çevremde var adam inanın sabah akşam amelelik yapıyor,evine ekmek götürüyor ve karısıda 24 saat para hesabı yapıyor onu alalım bunu alalım arada sadaka niyetine bi iki cinsellik yaşatıyor,sonra erkek tekrar ameleliğe ben bu duruma sadaka cinselliği diyiyorum:)

Anlamıyorum neden bu kadar korkuluyor yalnıZlıktan lan evlenmese o adamlar daha mutlu daha rahat yaşayacak,bakın çok şükür bu zamanda işim gücüm var,arabam var bişeyler else etmişim yani zerre şükretmek yok aga.

Böyle kadınların yüzüne teli kapatın arkadaşlar kimsenin maymunu olmayın,serserilerle gezip tozacaklar sonra bana gelecek ve ben bi ömür bakacam:) benim dünyamda öyle bişey yok,çok kadın tanıdım iş yerindede inanın kızlarla aram çok iyidir her zaman arar sorarlar böyle kadınlara gerek varmı yok tabiki.

Yıllarca yaptığınız birikimi değmeyen bi kadın için çöpe atmayın yazıktır,hayat zor ama güzel ben 36 yaşındayım inanın evlilik umrumda değil ve her geçen gün şükrediyorum çünkü kafam özgür.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.