Şimdi Ara

Yeni Teknik Direktörümüz Christoph Daum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Teknik Direktörümüz Christoph Daum

Yönetim Kurulumuz, yaptığı görüşmeler neticesinde Alman çalıştırıcı Cristoph Daum ile prensip anlaşmasına varmıştır. (21.42)

Bursasporumuza Hayırlı Olsun...

Yeni Teknik Direktörümüz Christoph Daum

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

hayırlı olsun
    haydi hayırlısı
  • Türkiyeyi cok iyi tanıyan bir antrenör. Iyi tercih yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

haydi hayırlısı

Alıntıları Göster
    bursaspor daha sezon başında bunu yapmalıydı. daum bursaya iyi gelicektir. keşke uefa maçlarından önce gelseydi. artık avrupayı alışkanlık haline getirmiş bursaya elenmek yakışmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

bursaspor daha sezon başında bunu yapmalıydı. daum bursaya iyi gelicektir. keşke uefa maçlarından önce gelseydi. artık avrupayı alışkanlık haline getirmiş bursaya elenmek yakışmadı..

Alıntıları Göster
    FBliyim ama iyi olduğunu düşünüyorum. Başarılar, kendisi oldukça iyi tanır türkiyeyi ve akıllıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F92CEA8E2

FBliyim ama iyi olduğunu düşünüyorum. Başarılar, kendisi oldukça iyi tanır türkiyeyi ve akıllıdır

Alıntıları Göster
    bakalım bence iyi bir seçim oldu inşallah sezonu 3 hocayla kapatmayız
  • Hayırlı olsun ülkeyi iyi tanıyor ama nedense ben bu adamı hiç sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paolo Maldini

Hayırlı olsun ülkeyi iyi tanıyor ama nedense ben bu adamı hiç sevmiyorum
    geçenki 2007-2008 sezonu gibi bi Ertuğrul Hoca bulana kadar eskitiriz Deneyip göreceğiz ... İnşallah Hayırlısı Olur Takımımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross1963 -- 12 Ağustos 2013; 13:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

geçenki 2007-2008 sezonu gibi bi Ertuğrul Hoca bulana kadar eskitiriz Deneyip göreceğiz ... İnşallah Hayırlısı Olur Takımımıza

Alıntıları Göster
    tebrikler. gayet yerinde ve akıllıca.
  • Sene başında gelseydi keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Sene başında gelseydi keşke.
    bursa önümüzdeki sene de banko avrupa kupalarında diyebiliriz. ligde nasıl oynatacağını çok iyi bilen bir hoca ama işi son maça bırakmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

bursa önümüzdeki sene de banko avrupa kupalarında diyebiliriz. ligde nasıl oynatacağını çok iyi bilen bir hoca ama işi son maça bırakmasınlar

Alıntıları Göster
    daum un eroin kullandığı söylentileri var doğrumudur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesomenes

Size ne adamın özel hayatında ne kullandığından yönetim gücüne bakın.
  • quote:

Kesinlikle yalan. Yok böyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 12 Ağustos 2013; 22:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Kesinlikle yalan. Yok böyle bir şey.

Alıntıları Göster
    Almanyada Kokain kullandığı ispatlanmış bir kokainman turk gençliğinin önüne hoca diye getiriliyor
    Tarafarlar da DAUM geldi diye seviniyor
    Sonra da biz niye adam olmuyoruz deniyor.

Terim veya AYkut uyuşturucu kullandığı ispatlansın da Almanya ya bırak hocalık yapmayı Turist için bile gidemez.
    Bizim gençlerimiz değersiz mi?
    18 - 20 yaşındaki genç uyuşturucu kullanırken yakalansa Daum kullanmış hocalık yapıyor ben neden kullanmayayım diye içinden geçirmez mi?
    Sorsan temiz futbol, iyi futbol, hedef vb ebed süslü laflarla ikna ederler.
    Hani nerde..

Kendi gençliğimizi koruyamıyoruz, Burası muz cumnhriyeti ya..

Yanlış anlaşılmasın Bu adam FB de iken de aynı eleştiriyi yaptım
    İstemedim, tabii para babaları sana bana sormadıkları için günü kurtarma peşindeler.
    Birisi de sana ne özelinden demiş
    Dünyada satılması yasak bir madde kullanılıyorsa sanane banane diyemessin
    Yarın bir gün senin ailenden çevrenden birisi de içer
    Daum içtiğine göre kötü değildir, vardır bir hikmeti diyen de çıkar

Üstelik DAUM efendi kokain kullandığını da itiraf etmişti zaten. Ve adam ALMANYA gençliğinden özür dilemişti
    Mahkeme sonuçlanmadan Alman federasyonu hemen görevine son verdi.
    Bir daha da A takım hocalığı yapamadı.

Ondan sonra da ATAM izindeyiz, bu nasıl iz peşindelik, her hafta stadda onbinlerin , tv de milyonların önüne çıkan uyuşturucu kullanan adamı Kulüp hocalığına getiriyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Ağustos 2013; 23:56:01 >

• Daum un kokain olayı doğrudur köln deykendi galiba bu arada hayırlı olsun başarılı olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Almanyada Kokain kullandığı ispatlanmış bir kokainman turk gençliğinin önüne hoca diye getiriliyor

Terim veya AYkut uyuşturucu kullandığı ispatlansın da Almanya ya bırak hocalık yapmayı Turist için bile gidemez.
    18 - 20 yaşındaki genç uyuşturucu kullanırken yakalansa Daum kullanmış hocalık yapıyor ben neden kullanmayayım diye içinden geçirmez mi?
    Hani nerde..

İstemedim, tabii para babaları sana bana sormadıkları için günü kurtarma peşindeler.

Üstelik DAUM efendi kokain kullandığını da itiraf etmişti zaten. Ve adam ALMANYA gençliğinden özür dilemişti

Ondan sonra da ATAM izindeyiz, bu nasıl iz peşindelik, her hafta stadda onbinlerin , tv de milyonların önüne çıkan uyuşturucu kullanan adamı Kulüp hocalığına getiriyorlar..

Bahsettiğin olay 13 yıl önce yaşanmış.
    Daum kullandığını itiraf edip cezasını çekmiş.

Fakat senin idda ettiğinin aksine olaydan sonra istifa etsede daha sonra Almanya'da 3 yıl Köln'ü, 1 yıl E.Frankfurt'u çalıştırdı. Ayrıca Avusturya ve Belçika'da da hocalık yaptı. Yani A takım hocalığı yapamadığını nasıl uydurdun çözemedim.

Son olarakta;

quote:

demişsin.

Şimdi sana soruyorum kulubünün şike yaparak Uefa'dan ceza alması, bu olayın tüm dünyada yankılanması ve Ülkemizi belki yıllarca hafızalardan silinemeyecek şekilde rezil etmesi, bu kişilerin hala kulübü yönetmesi Atatürk'ün ilkeleri açıdan sorun olmuyorda, yabancı bir hocanın geçmişte madde kullanması mı sorun oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Hani nerde..

Bahsettiğin olay 13 yıl önce yaşanmış.
    Daum kullandığını itiraf edip cezasını çekmiş.

Fakat senin idda ettiğinin aksine olaydan sonra istifa etsede daha sonra Almanya'da 3 yıl Köln'ü, 1 yıl E.Frankfurt'u çalıştırdı. Ayrıca Avusturya ve Belçika'da da hocalık yaptı. Yani A takım hocalığı yapamadığını nasıl uydurdun çözemedim.

Son olarakta;

quote:

demişsin.

Şimdi sana soruyorum kulubünün şike yaparak Uefa'dan ceza alması, bu olayın tüm dünyada yankılanması ve Ülkemizi belki yıllarca hafızalardan silinemeyecek şekilde rezil etmesi, bu kişilerin hala kulübü yönetmesi Atatürk'ün ilkeleri açıdan sorun olmuyorda, yabancı bir hocanın geçmişte madde kullanması mı sorun oluyor?

Alıntıları Göster
    Adamın asıl hedefi Alman milli takımı idi diğer kulüpler onun için sadece bir araç.
    Bursalı kardeşim sana hayırlı günler
    Polemiklerinle seni başbaşa bırakıyorum..

• Daha dune kadar kokainci diye ziplayanlar bugun hayirli olsunlara baslamislar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.