< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Tesla Model Y SR stokları 6 dakikada tükendi (3. sayfa)

-
-
İşin enteresan tarafı ülkemizde hep parası olan tayfa yaygara koparıyor.
Adamların parasının bereketi kalmamış,ağlayıp sızlanıp duruyorlar.
-
quote:
Üç beş tane araba gelmiş, ...
Sadece 3-5 tane araba diyip de geçmemek lazım, o 3-5 tane araba zaten mesele olan. Herkes için 85 milyon tane araba getiremezler, doğru mu?quote:
Sokağa çıkıp dolu kafeleri mekânları görüp "millette para çok" demekten hiç bir farkı yok şunun.
Çok farkı var ama yine de hadi neyse.quote:
... boykot eden de etmeyen de ...
Oraya atak ediyorum ya zaten.quote:
... kendi gördüğümüz minicik örneklemlere bakıp genele yorum yapma ...
Kinaye denir ona, aslında yorum yaptıklarım o arabaları satın alan kişiler, bunu herkes anlar. Gerçekten de 85 milyonun hepsi için konuşmadım, değil mi?
-
-
Şaka gibi. Şu fiyatlara otomobil alan varsa tebrik ediyorum. Parayı hangi yoldan kazanıyorlar merak ediyorum. Bu paralar çılgın paralar. Bu paralara otomobil mi alınır? Belli bir azınlık alabiliyor sadece, gerçekten sinir bozucu. ABD'de Tesla Y serisi kuryeler kullansın diye çıkarıldı. Bizde aynı Y serisi prestijli araba oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 26 Nisan 2025; 8:16:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut aracımızı satıp üstüne ekleyerek alabildik. Kurye nedir ya?. İlk defa duydum. Boşline Troc, golf life parasına böyle bi arabayı almak iyi değilmi?
ne ara geldi bitti yuh..bu aracı bekelyen cok kişi var bu fiyattan teslim etsin 1 gunde 5000 adet satar.
-
Kurlara uzun süredir bakmıyorsun galiba.
-
1.5milyona Egea Clio Pejo satılan yerde üstüne para koyup 1.9milyonTL'ye tesla satışı çok normal bir durum, şahsen garipsediğim tek şey en ucuz model olduğu halde satılması, evet çok istediğim bir şey olduğunda olması gerektiği gibi olanı alıyorum ucuzlatılmış adeta cebimdeki paraya göz dikilmiş gibi kırpılarak türetilmiş bir modeli almıyorum. kırpılmış ucuzlaştırılmış bir ürün alıpta memnun olduğum çok nadir. alan güle güle kullansın benim işim olmaz. o seviyede TOGG varken zaten işim olmaz.
-
Neresi kırpılmış hocam bu yeni Tesla Model Y modelinin? Vergi duzeninden dolayı dual motor yerine tek motor üretim olması dışında ne gibi özellikleri eksiltilmiş?
Bir kere ben senin oğlun değilim. Ingilizce bilmemne laf ebeliği yapma ingilizce'yi iyi bilecek kapasiten olsa, hala devam ettirip "düşe düşe 95'ten 74'e düşmüş" diye devam ettirmezsin.dalga mi geciyorsun? :) iyi misin?
Bu model Y Tesla'nın ucuz modeli değil mi ben onu kastediyorum.
-
Fiyatı asagi cekmek için daha dusuk motorla getirilen versiyon hocam. Onun dışında Long Range versiyonu ile aynı donanıma sahip diye biliyorum. Burada esas takılması gereken husus motor gücüne göre vergilendirme sistemi.. Türk halkına hiç bir şeyin iyisi ve güzeli layık görülmüyor maalesef..
En ucuzu model 3 hocam ama avrupada üretilmediği için gümrük birliği anlaşmasından faydalanamıyor, dolayısıyla getirmiyorlar. Almanyada üretime geçilirse 1.7 civarlarına model 3 de mümkün olacak
Model y'de kırpılma ötv diliminden ötürü var. Donanımsal bir kırpılma değil motor gücü kırpılması var. Kırpılmazsa üst ötv dilimine giriyor. Yani sorun teslada değil bizim ülkede :)
O nasıl bir kuryeymiş :) 22bin dolara corolla varken bu kadar para verebiliyormuş teslaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok yaratıcı bir hakaret, tebrik ederim. Beyin pırıl pırıl.
Ben empatiyi katledilenlere yaparım. Katledenlere değil.
Biraz düşünelim ne demek? Soykırımı mı destekliyorsun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazılarına gerçek veriyle konuşmak işe yaramaz. Subjektif kanaatler daha önemlidir onlar için. Eskiden bizim sokak bomboştu. Şimdi yarım saat park yeri arıyorsun. Her adım başı bir starbucks, espresso lab, gloria jeans, mikel kafe vs. Dolup taşıyo hepsi. Gidenlerin çoğu maaşlı insanların çocukları. Herkes asgari ücret alıyor diye ağlaşıyorlar da asgari ücret gerçekten çok yüksek artık (buna da itiraz ederler ama almanya’da bir evin kirası türkiye’deki eşdeğerinin 5 katı). Eskisi gibi sigortasız çalışma da kalmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkemizde neden stokların tükendiği belli oldu.
1 aya kalmaz 2.5- 3milyon bandından 2025 Model SR ları listelerler:D Hayır Alıcıda bulacak ona üzülüyorum.
Bayi stogu beklememek için 2milyonluk araca 3milyon verecek çok insan var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 26 Nisan 2025; 15:35:33 > -
Doğruyu arama gayretimiz yok maalesef, trend neyse onu savunuyoruz.
Okuyup araştırdığını zannedenlerde kendi tezlerine argüman toplamkdan ileri gidemiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerikayı ne sanıyor ciks tayfa bilemedim.
Kardeşim bir sene pizza dağıttı amerikada. Dandik bir hyundai kullanıyordu. Sıfır araç almak amerika’da da öyle herkesin yapabileceği bir iş değil. İyi kazanan kazanıyor ve alıyor ama öyle kuryeler falan da değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X