Şimdi Ara

Yeni Tesla Model Y SR stokları 6 dakikada tükendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet minik, mini minnacık örneklemler hepsi, senin şu an yaptığında öyle. Şahsi gözlemin ve çevren seni ilgilendirir. Tekrar söylüyorum 85 milyonluk düzenli göç alan, şu an çok yüksek mevduat faizi veren ama çok dinamik iş imkânları sunan bir ülke, dükkan kapatan da çok, işi çok iyi giden de çok. Sen işi çok iyi gidenlerle, son 4-5 senelik dolar bazında bile coşan kapital birikimini iyi değerlendirenlerle oturup kalkıyorsan onları görürsün. Aileden iki daire kalsa 90 bin lira kiran var yattığın yerde, şimdi kafe dolu boş muhabbeti yapmayalım. Sultanbeyli'de kenar sokak a101'de kasiyerlik yapıp hayırsız babanın kredi borçlarını ödüyorsan görürsün ekonomi ne durumdaymış. İcra dosyalarını çöpe atıyorlar artık adliyelerde, yok çünkü yetişmiyor artık bitti.

Böyle kalabalık karışık ülkeler böyledir. Her tip insan vardır. Tesla alan da almayan da. Zengin de çok fakir de çok, ortahalli de çok. Bu yüzden hepsini çok görüyorsun. "aa 50 tane Tesla gelmiş hepsi satmış demek ki millet Elon musk'ı çok seviyor" denemez. Aynı "çevremde iş kurup kapatan görmedim, demek ki millette para var" denemeyeceği gibi. Okyanustan bir kova su alıp içinde balık vardı yoktu çıkarımı yapıyorsunuz, yapmayın yanılırsınız.

• Çok kötü bir cevap olmuş hatta ait kalmamak için sırf cevap yazmışsın cümlemin başında aaıl vurgulamak istediğim konut, araç perakende satış artışına hiç değinmemiş. Gözlemim üzerinden cevap yazmışsın.üstelik kendinde minimal bir örnekle düşünceni savunmaya çalışmışsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Paylaştığın şeyin kaç yılına ait olduğuna baktın mı?

Siz ne anlarsıniz analizden. Senin IQ kaç ki bize akıl verip böyle alaycı yazabiliyorsun anlamadım. Çoluk çocuk foruma giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 25 Nisan 2025; 21:2:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stokta 100 araç mı vardı hemen satıldı bu nedir böyle

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Oğlum son 2 yılda her sene 1 milyondan fazla satmış adamlar model y'den. Okuduğunu anlamaktan acizsin analiz diyorsun bir de.

Al bu da 2025 ilk çeyrek raporu. 2024 yılına göre 95 binden düşe düşe 71 bine düşmüş. İngiliççe anlamazsın diye tercüme de ettim bak.

Yeni Tesla Model Y SR stokları 6 dakikada tükendi

• ussaki U kullanıcısına yanıt
    Senin gözlerin iyi görmüyor anlaşılan dostum. Ben de kendi minik örneklememi vereyim. Kasap sektöründeyim ve kasap grupları olsun, facebook grupları olsun kapatan kapatana. Gıda sektörü bir zincir olduğu için, bir sektörde iş olmayınca diğerleri de etkileniyor. İnsanlar şunun ayrımını yapmak istemiyorlar. Bu ülkede zengin olan çok zengin ve parasına para katıyor. Fakir olan da git gide fakirleşiyor. Fakirler ise ikiye ayrılıyor. Bir taraf gerçekten fakir, dışarda kahve almayı bırak çift iş yapmaya bile çalışıyor. (Çevremde çift iş yapan çok kişi var). Diğer taraf ise fakir olmasına rağmen pahalı ürünler alıp taksitlere bölmekten çekinmiyor. Sarı sitede “ACİLLLLLLLLLL SATILIK” yazan ilanların çoğu, bir düşük gelirlinin kendi maddi gücünü çok aşan bir ürün alıp taksidini öderken farklı bir maddi zorluk yaşamasından dolayı satması durumudur. Örnekler uzar gider fakat özetle; zengin hep daha zengin, fakir hep daha fakir. Orta kesim? Onlar artık yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Clio gibi bir teneke bile 1.5milyon TL olmuş şaka gibi.

• 2milyon TL wow 77bin $ demektir. Bu araçın yazılımı Amerika’da çok işe yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 25 Nisan 2025; 21:45:40 >
  • Dolar 1 TL artınca pamuk eller cebe fiyatları sabitliyoruz ödeyin bakalım kapayın bakiyeyi diyen,renk talep edemezsin devlet matrah koydu deyip hemmen zammı yaparım diye korkutan firma değil miydi bu Tesla. Ne oldu da şimdi bu fiyatta araç sattılar? Acaba kaç tane stok koydular orası da muamma ne açıklama ne bilgi var. Girin be sıraya müstahaktır...

• GökhanGün ZGPJC G kullanıcısına yanıt
    Peki verdiğim istatisliğin bir önemi yok demekki.

• Yeni Tesla Model Y SR stokları 6 dakikada tükendi

Şehir içinde bu kadar devasa boyutlarda ki otomobili kullanmak kolay değil.

Ben beğenmiyorum.Zaten Donald Trump tepki için çoğu kişide artık almıyormuş Avrupa ve Amerika'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 26 Nisan 2025; 2:16:17 >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Tesla olmasa Byd yide gördük Avrupalılar yıllarca sömürdü haa tesla sudan çıkmış ak kaşık değil ama adamlar heryerde aynı fiyata aynı arabayı satıyor siyasi olaylar umrumda olmaz alır geçerim Avrupalılara kalırsak hala elektrikli koltuk lüx bize neyse bizim ülkede anlaşılmaz byd yok satıyor fakat tesla alınası nadir araçlardan şuan haklı olarak satıyor ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 25 Nisan 2025; 22:4:12 >
  • Millet trump mramp dinlemez parçalar ortalığı, gümrük vergisi savaşlarından sonra yeni iphone kurukları 2 kat artmazsa şaşırırım, trump yaşadığı sürece her yıl katmerli gümrük vergilerinden dolayı iphone stokları 2 kat artırır bizim millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 25 Nisan 2025; 22:51:15 >
  • Keşke daha uygun olsa .

• ussaki U kullanıcısına yanıt

Hindistan olmamıza azıcık birşey kalmış gibi hissediyorum ; ülkemize bakınca..

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

bana ne dünyanın protestosundan. 80 yıl önce ölmüş yahudilere gösterdikleri hassasiyetin yüzde birini de gazze'de -şu an katledilen- insanlara gösterselerdi ya.

fiyatı çok uygun. menzili iyi olsa passat'ı satıp hemen alırdım ama bu kısa menzil ve hızlı giderken şarjın zırt diye bitmesi sıkıntı. gerçi şu radarlardan insana bir tat bırakmadılar. küçükçekmece düzlüğünde yine radara yakalanmışım gitti 1700 tl yine. 3 km yüzünden sadece.  

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Bu tablo 2024 yılı için, 20 Ocak da Trump ile birlikte göreve başladı. 2025 yılında Nazi sempazitanı olduğunu belli edince çok tepki aldı.

• Ak Parti ekonomiyi batırdı diyen kitle 6 dakikada stok eritmiş.

• gidi G kullanıcısına yanıt

Çok geriden geliyorsun çok, pudra şekeri seven akpartili kitledir belki de

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı - yorum uyumu?

Madem 80 yıl önce katledildiler, neden şimdi aynısını başkalarına yapıyorlar?

Biraz düşünelim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.