Şimdi Ara

Yeni Tip Ehliyetim Geldi, (Detaylar İçerde) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
34
Favori
153.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 13+2 lira ücreti tek seferde tahsil eden banka varmı yoksa 13 lirayı vergi dairesine mi yatırmak lazım?
    Birde kan grubu kartım yok sıkıntı olur mu?
    Son olarak yeni tip sağlık raporunu aile hekiminden alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar 13+2 lira ücreti tek seferde tahsil eden banka varmı yoksa 13 lirayı vergi dairesine mi yatırmak lazım?
    Birde kan grubu kartım yok sıkıntı olur mu?
    Son olarak yeni tip sağlık raporunu aile hekiminden alabilir miyim?

Sanırım halkbankası 2 sini de alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi emniyete gitsem ben ehliyetimi kaybettim desem(kaybetmediğim halde) ve yeni tip ehliyet çıkarsam sorun olur mu?

Sürekli yurtdışı seyahatlerim oluyor oyüzden yeni tip istiyorum ama eskisinide vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 20 Eylül 2016; 19:20:51 >
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Beyan formu imzalatıyor emniyettekiler, kayıp zayiinden işlem yapılabiliyor extradan ücret falan ödemeden

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Kan grubu karti benimde yoktu. Kan grubumu kendim soyledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Ee yani oluyor mu? Hem eski tip (gecersizde olsa) hemde yeni tip birarada?

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Hatıra olarak eskisi sende kalabilir ama denetimde yeni yerine eskisini gösterirsen sorun çıkabilir

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Kan grubu için bir form var onu dolduruyorsun hangi grup ise , yeni tip sağlık raporunu veren aile hekimleride var vermeyip devlet hastanesine farklı bir yada birkaç polikliniğe sevk eden hekimlerde var, tamamen şans meselesi

• Arkadaşlar perşembe günü dosyamı teslim alacağım.Randevusuz gitme şansım var mı?Saat önemli değil erkenden gidebilirim.
  • para tuzagi

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Tanıdığın yoksa randevusuz işlem yaptıramazsın, sadece yoğun olmayan küçük ilçelerde randevusuz işlem yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Tanıdığın yoksa randevusuz işlem yaptıramazsın, sadece yoğun olmayan küçük ilçelerde randevusuz işlem yapılıyor.

Babam sorucak tanidiklara falan,illa cikar birileri heralde.En kotu baya uzak ilcelere gidicez.Yakinimdaki emniyet mudurlugu 2 ay sonraya veriyor.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    İlçelerde hiç sıra falan yok adamlar boş boş oturup iş gelsede yapsak havasında, bence nüfus yoğunluğu en az olan ilçeye atlayıp gitmek en problemsizi

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Odemise aldim eve 2 saat.Babam musteri ziyareti icin gidecegim sen de gel deyince oradan aldim randevuyu

• Up

• Eğer randevu alacaksanız kendi ilinizde/ilçenizde yakın zamanda randevu yoksa sürekli randevuları takip edin. Ben bir an önce ehliyetime kavuşayım diye 2 saatlik yol yapıp bir ilçeye gidecektim çünkü kendi ilimde en yakın 1 ay sonrasına yer vardı. O ilçeye tam alacaktım dedim bir bakayım yine de bulunduğum ilde var mı diye. Baktım 3 gün sonrasına randevu veriyorlar. Özetle sürekli takip edin arada randevu açılabiliyor.

• bu yeni ehliyetlerde verildiği yer kısmında şehir ismimi yazıyor yoksa ilçe ismi de yazabiliyormu ? mesela karabük safranbolu dan ehliyeti kazandım aldım verildiği yer kısmında safranbolu mu yazacak karabük mü ?
  • jack_fear J kullanıcısına yanıt
    Nereye müracat edersen o yerin ismi yazıyor 4C kısmında

• howdeepisyourweb H kullanıcısına yanıt
    Yeni kimliklerde ocakta dağıtılmaya başlanacak aralık ayından randevuyu almak lazım yoksa millet hüryaa akın edecek nufus müdürlüklerine

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.