Şimdi Ara

Yeni Tip Ehliyetim Geldi, (Detaylar İçerde) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
34
Favori
153.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019"a kadar bekleyeceğim her sene yeni bir şey çıkıyor ofistekiler sağlık raporu almak zorlaşacak 400 lira para isteyecekler diyorlar gelecek senelerde ne alakaysa
  • Bugün aile sağlık merkezine rapor için gittim Tansiyon hastası olduğum için beni hastaneye kardiyoloji ve göz hastalıklarına gönderdi.devlet hastanesi ne gittim Tam muayene fişi alcaktım beni özel vezneye yönlendirdi.Devlet karşılamıyormuş sgk primi neden veriyorsak.50+50:100 tl bayıldım. Bu nasıl iş.yazıklar olsun bunu yapanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

2019"a kadar bekleyeceğim her sene yeni bir şey çıkıyor ofistekiler sağlık raporu almak zorlaşacak 400 lira para isteyecekler diyorlar gelecek senelerde ne alakaysa

Bende bekleyeyim diyorum sonuçta şimdi alsan iki yıl zararlı olacan ama şimdi bunu derken yılbaşından sonrada sağlık raporunu fiyat bindirme yaparlarsa anlamı olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından sonra devlet hastanesinden tam teşekküllü sağlık raporu isteyecekler ve fiyatta 250 tl.

• Yeni ehliyetlerin geçerlilik süresi 10 yıl yani her 10 yılda 1 yenileme adı altında para tırtıklayacaklar.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Paradan ziyade sağlam ve çürük insanlar elenecek 10 yılda bir olsada, haberlerde çok gördük tek kolu yada tek gözü kör trafik denetimlerinde yakalanan:-))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devlet bu kadar alt yapıyı, okulu, hastaneyi, camiyi nasıl işletecek? Tabi ki alacağı hizmet bedelleriyle. O kadarını da ödeyelim artık. Sonuçta hepsi bize dönüyor.

• Ehliyet yenileme için randevu şartmı 3 ay sonraya veriyo netten emniyete gidip direk başvuru almıyolarmı?

• radko kullanıcısına yanıt
    Çok kalabalık olmayan nufüsu az olan herhangi bir ilçedeki trafik şubeye gidersen 5 dakikada yaptırırsın randevu almadan gidersen şayet, sonuçda türkiyenin herhangi bir yerinde yaptırma şansın var bir yere bağlı değilsin, önemli olan sağlık raporun elinde olsun nerde olsa yaptırırsın

• Herkesin yeni ehliyetleri Hayır'lı olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Başka bi sayfada randevusuz gidildiğinde geri çevirdiklerine şahit olduklarını söylüyolar.

• radko kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey ben randevusuz gittim hiç bir sorun çıkmadı

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    Tamam şansımı denicem

• Randevular en yakın 2-3 ay sonra

Hadi hayırlı tıraşlar.
  • Çok eski ehliyet alanların, TCKN eşleştirmesi de yapılması gerekiyor. Sistemde TCKN leri kayıtlı değil. Başvuru sırasında ilgili memur bu işlemi de yapıyor.

• Evet tc'si eski ehliyetlerin coğunda olmadığından kimliğr göre tc eşleştirmesi yapıyorlar

• Kaç gün içinde ehliyetler teslim ediliyor? Aksama var mı?

• master90 kullanıcısına yanıt
    Ptesi arkadaş müracat etti 3 gün sonra yani bugün perşembe günü kendisi teslim aldı, geçen seneki yoğunluk yok trafik tescil büroları çok tenha

• Yahu bu ehliyetlerin kimliğe entegre işi vardı noldu o iş.. Ehliyette kırıldı iyice bantla tutuyor başvurup yenisini alayım mı yoksa bekleyim mi bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey yok, ehliyet ayrı kimlik ayrı mevzu, belki kırmızı kar yağarsa öyle dediğin şekilde olabilir :-))

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.