Şimdi Ara

Yeni Togg modeli 2025’te yola çıkacak: Üretim hızı da artıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla coupe kelimesi günümüzde artık kasa tipini tanımlamak için kullanılıyor mesela porsche panamera, vw cc, audi a5 sportback, mercedes glc coupe gibi araçların hepsi “coupe formlu” dört kapılır araçlardır.
    Sedan formunun bagaj kapağı yükseltilip biraz daha sportif bir c sütunu ile tavanın arka camla birleştiği bir forma dönüşmüş hali diyebiliriz.
    Emin olunuz ki Togg sizin düşündüğünüz gibi iki kapılı bir araç asla üretmeyecektir, zira aşağı yukarı herkesin bildiği gibi iki kapılı aracı satmak zor. Şirketin ceo’su coupe derken kapı sayısını değil kasa tipini anlatmak için bu kelimeyi kullanmış büyük ihtimalle. (%99,9) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    1.6 milyondan 2.3 milyona çıkan Tesla vergi dilimi yükseltilmesinden değil, döviz kuru yükselmesindendir. İnsanları doğru bilgilendirin lütfen

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    İki kapılı diye kim demiş?

• Aradaki fark diğer ülkelerde üretilen arabalara halk rahatçana ulaşabiliyor biz ise ulaşamıyoruz anca zenginlere ulaşabiliyor bu ülkede gariban bile binemeyecekse yemişim TOGG unu

• fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    Elektrikli de vergi dilimi yükseltilmedi. Döviz kuru sebebiyle tesla fiyatı arttı.
    Not: tesla sahibiyim, togg alabilsem düşünmeden onu da alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • musyun kullanıcısına yanıt
    Tamam inandım kardeşim not yazmana gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3bin haber tanesi 10 tl olsa iyi para. Ama yönetim bunları denetlemesi gerekiyor. Hepsi hatalı haberler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Yeni Togg modeli 2025’te yola çıkacak: Üretim hızı da artıyor
  • Günde 170 araç, ayda 5100 araç yılda 61200 araç yapmadığını satan işi gücü algı yönetimi olanlara selam olsun. yılda 60 bin araçla işçi maaşlarını ödeyemezsiniz.

• curufperlit C kullanıcısına yanıt

27 aralık 2019 tarihli resmi gazetedeki teşviklerde maaşları kimin ödediğini görebilirsiniz sıfır sıkıntı Yeni Togg modeli 2025’te yola çıkacak: Üretim hızı da artıyor 

• Yeni Togg modeli 2025’te yola çıkacak: Üretim hızı da artıyorOdatvyoutube
    Erzurum'da şehir turu atan Togg'u ilk kez gören vatandaşın tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Erzurum'da şehir turu atan Togg vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Togg'un önüne yatan bir vatandaş "Çiğne beni" diye bağırarak kendisini kurban etmek istedi. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olay kameralara anbean yansırken görüntüler sosyal medyada gündem oldu. #togg #seçim #odatv
    https://www.youtube.com/watch?v=SWtVNzM3-Oo
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz kültür ülkemizde öldü artık cenaze namazı kılınıyor. Malıyla, parasıyla gösteriş yapan kibirli, burnundan toz aldırmayan en ufak şeyden dahi tartışma,kavga çıkarmaya çalışan kendinden başkasını düşünmeyen, görgüsüz insanlarla doldu ortalık. Mütevazılıı hak getire. Önceden ne kadar nezihmiş.

Uygun fiyat konusunda sırf maliyetten dolayı bile mümkün değil teşvik te yok zaten vatandaşa...

• Bu araba yapılamaz çıkamaz fabrika yoktan satamaz muhabbetine... ülke komedi.

Acaba hala bu arabanın devlet destekli özel sektör ürünü olduğunu anlayabiliyor mu eleştirenler. Haha.

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    ne bekliyorsun 650 bin tl mi olacak en dandik 2017 model bir araç 700 bin 800 bin tl ye satılıyor

• Togg düşmanları yine dertlenmiş.

• Bu güzelim araçlar çıktıkça inanmayanlar ne diyecek acaba

• Eski modelini göremedik bile yeni modeli çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 4 Ekim 2023; 18:41:13 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız il neresi? Ben İstanbul’da trafiğe çıktığımda minimum 2 kez görüyorum. İnsanlar almış biniyor, kullanıyor.

• EKE58 kullanıcısına yanıt
    Muğla/Fethiye.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.