Şimdi Ara

yeni toledo 2013 1.2 tsi v.s2013 lancer 1.6 invite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi de begendiğim arac ama ikisinin de sıfırını almam.. ikinci el lancer bakın bence 2010-2012 arası
  • Lancer alın ama 2.el

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi benzinin 5 tl olduğu yerde bana hiç mantıklı gelmiyor. tüpe uyumlu olsa neyse ama maalesef değil. o nedenle lancer alın ve tüp te takıldınmı mis gibi.
    alıpta çok yakıyor diye binememek kötü olur. onun için lancer alırsın sonuna kadar da kullanırsın.
  • Seat servis ağı olarak Mitsubishi ' ye göre bayağı bir geride . Üşenmedim saydım Mitsubishi servisi 50 değişik ilde varken Seat 28 değişik ilde hizmet veriyor. Olaya bir de bu yönden bakmak gerekir.
  • kıyaslamam bile lancer
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    yollar rapid den geçilmiyor diyosunuzda lancer çok mu satıyor lancer yılların arabası rapid yeni çıkmış bir model ve şu ana kadar 1.600 mü ne satmış bir yerde öyle görmüştüm benim düşüncem bu yönde renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta skoda ve seat da bir vw üyesidir bunuda düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

yollar rapid den geçilmiyor diyosunuzda lancer çok mu satıyor lancer yılların arabası rapid yeni çıkmış bir model ve şu ana kadar 1.600 mü ne satmış bir yerde öyle görmüştüm benim düşüncem bu yönde renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta skoda ve seat da bir vw üyesidir bunuda düşünmek lazım

1. Aynı sınıf değiller Rapid ve Toledo B sınıfı Lancer C sınıfıdır.
    2. VW üyesi olmak ayrıcalık değildir. VW denen marka Mitsubishiden daha iyi diye bir gerçek yoktur. Mitsubishi az satar piyasası ölüdür doğrudur bu kalitesiz olduğu anlamına gelemez tamamen Temsa ile alakalıdır. Aynı şekilde VW çok satıyor piyasası var diye kalitelidir demekte yanlıştır Doğuş la alakalıdır.

VW grubuna ait olmak Mitsubishiden kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. VW gitsin önce sorunsuz şanzuman yapmayı becersin...

• Herkese ilgisinden dolayı tşk ederim lancerı sıfır almak istememdeki sebep ikinci ellerinin Temizi'nin az bulunması bulduklarımdada yüksek rakam istenmesi örneğin temiz 2011 model araca en az 36 37 isteniyor sıfırı pazarlıkla 44 e alınabilir o yüzden uzun dönemde kullanacağım için 2. Ele girmek cazip gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerli79 -- 14 Kasım 2013; 11:30:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

Herkese ilgisinden dolayı tşk ederim lancerı sıfır almak istememdeki sebep ikinci ellerinin Temizi'nin az bulunması bulduklarımdada yüksek rakam istenmesi örneğin temiz 2011 model araca en az 36 37 isteniyor sıfırı pazarlıkla 44 e alınabilir o yüzden uzun dönemde kullanacağım için 2. Ele girmek cazip gelmedi.

Aynı fikirdeyim hocam.
    Adam yazmamış oraya 3 parça değişen var
    20.bin kmde 2011 model 37 olur en son dedi zonguldaktan bir adam
    Birde 10 binde almış plazadan test arabası yani...

Teşriflerinini bekleriz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_83921147/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 14 Kasım 2013; 12:09:51 >

• Hocam toledo kullanıcısı olarak lancerı öneririm bizim aldığımız zamanda toledo 40 lancer 46 civarıydı toledo bizim için daha cazipti. Herkes toledoyu kötülemiş çoğunun bırakın toledoya binmeyi onu gördüklerini bile sanmıyorum. Aracın iç malzemesi çok kaliteli değil ama yerildiği kadar da kötü değil sınıfındaki çoğu araçtan iyi ve içi C sınıfı birçok aracı aratmayacak derece geniş. Bagajı hatchback gibi açıldığı için bagajı hem yüklemesi kolay hem de 550 litre. Ancak şu da var ki ben 45 veriyor olsam 2014 ilk çeyreğinde 2013 model astra focus gibi araçlara yönelirim hem yüzleri yeni hem de lancera göre üstünlükleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colifact

Hocam toledo kullanıcısı olarak lancerı öneririm bizim aldığımız zamanda toledo 40 lancer 46 civarıydı toledo bizim için daha cazipti. Herkes toledoyu kötülemiş çoğunun bırakın toledoya binmeyi onu gördüklerini bile sanmıyorum. Aracın iç malzemesi çok kaliteli değil ama yerildiği kadar da kötü değil sınıfındaki çoğu araçtan iyi ve içi C sınıfı birçok aracı aratmayacak derece geniş. Bagajı hatchback gibi açıldığı için bagajı hem yüklemesi kolay hem de 550 litre. Ancak şu da var ki ben 45 veriyor olsam 2014 ilk çeyreğinde 2013 model astra focus gibi araçlara yönelirim hem yüzleri yeni hem de lancera göre üstünlükleri var.

haklısın ama focus aynı özelliklere 50 yi geciyor
  • quote:

lancera bulaşma ne yapacaksın lancerı satışlarıda iyi değil hem mitsubishi nedirki sen en iyi o paraya toledo veya rapid arasında kal ben olsam rapid alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

quote:

Orijinalden alıntı: colifact

Hocam toledo kullanıcısı olarak lancerı öneririm bizim aldığımız zamanda toledo 40 lancer 46 civarıydı toledo bizim için daha cazipti. Herkes toledoyu kötülemiş çoğunun bırakın toledoya binmeyi onu gördüklerini bile sanmıyorum. Aracın iç malzemesi çok kaliteli değil ama yerildiği kadar da kötü değil sınıfındaki çoğu araçtan iyi ve içi C sınıfı birçok aracı aratmayacak derece geniş. Bagajı hatchback gibi açıldığı için bagajı hem yüklemesi kolay hem de 550 litre. Ancak şu da var ki ben 45 veriyor olsam 2014 ilk çeyreğinde 2013 model astra focus gibi araçlara yönelirim hem yüzleri yeni hem de lancera göre üstünlükleri var.

haklısın ama focus aynı özelliklere 50 yi geciyor

Doğrudur ben yılbaşından sonra ellerindeki 2013 araçları 45-50 arasında verirler diye tahmin ediyorum tabi bu işler belli olmuyor son zamanlarda hiçbir firmadan indirim gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etkileşim bu olsa gerek! "Lancer çok güzel araba ama sıfırı alınmaz, 2. elini al" ......OLDU!
    Türkiye'den yükselen bu feryadı duyan Mitsubishi firması Lancer'ı 2. el olarak üretmeye başlayacakmış, hadi iyisiniz!

Bak adam ne diyor; "2. elde temizine çok istiyorlar"... neden? çünkü bu arabayı sıfır alan adam eğer biraz yağına, suyuna dikkat etmişse arabasının hala yeni gibi ve sorunsuz olduğunu biliyor. Birisi de kaportadan, çamurluktan dem vurmuş! Size şöyle Tofaş sacından, kalın, ağır, yürüyen tabutlar lazım.
  • conquête kullanıcısına yanıt
    ne demeye çalışıyosun birader sen terbiyeli olalım
  • Lancer elbette. Toledo'ya kadar düştüysen Accent Blue'ya bakmanı öneririm. Rapid ise yakıt tüketimiyle cezbediyor.
  • quote:

ne demeye çalışıyosun birader sen terbiyeli olalım

senin anlamsız mesajına karşılık benim anlamsız cevabım...
  • conquête kullanıcısına yanıt
    doğru diyorum kardeşim ben mitsubishi nedirki bi söyle bana şu ana kadar hangi arabası dereceye giriş hadi girse bile piyasada fazla yok
  • quote:

doğru diyorum kardeşim ben mitsubishi nedirki bi söyle bana şu ana kadar hangi arabası dereceye giriş hadi girse bile piyasada fazla yok

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/01/31/otm109-20070129.html

Bu da pajero kardeşim..

İyi günler...

Pajero 12'nci kez Dakar Şampiyonu oldu

MITSUBISHI, bu yıl 29'uncusu düzenlenen Dakar Rallisi'nde birincilik ve ikinciliğe yerleşerek üst üste kazandığı 7'nci ve toplamdaki 12'nci zaferi ile tarihe adını yazdırdı. Mitsubishi Pajero Evolution ile Stephane Peterhansel ve Co-pilotu Jean-Paul Cottret, 15 gün süren ve Portekiz, Fas, Moritanya, Mali ve Senegal hattında en zorlu etaplardan oluşan 2007 Dakar Rallisi'nin Şampiyonu oldu. Takımın diğer ekibi Luc Alphand ve Co-pilotu Gilles Picard ise ikinci sıraya yerleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 14 Kasım 2013; 12:46:53 >

• quote:

senin için araba piyasada varsa iyi yoksa kötü demek mi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.