Şimdi Ara

yeni toledo 2013 1.2 tsi v.s2013 lancer 1.6 invite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi oda önemli ama sadece o değil konfor rahatlık donanım daha sayamadığım şeylere bakarım kim ne derse desin ama bu marka takıntısı varya öldürüyor insanı opel ford vw önceliğimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

tabi oda önemli ama sadece o değil konfor rahatlık donanım daha sayamadığım şeylere bakarım kim ne derse desin ama bu marka takıntısı varya öldürüyor insanı opel ford vw önceliğimdir

tercih meselesi
  • conquête kullanıcısına yanıt
    tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben gelirim opel derim sen gelirsin dacia dersin :) buda zevk yani dacia biraz düşükmü kaçtı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben gelirim opel derim sen gelirsin dacia dersin :) buda zevk yani dacia biraz düşükmü kaçtı :)

japon araçları her zaman ilk tercihimdir... daha sonra İtalyan araçları böyle gider liste
  • conquête kullanıcısına yanıt
    almanlar her zaman tercihimdir vw opel amerikanlardanda fordu severim aslında bu aralar skodayıda sevmeye başladım güzel araba çıkartıyolar ön ızgara falan iyi olmuş rapidi baya beğendim fordunda ön ızgarasına laf ettirmem müthiş oluyor hele yeni kasa mondeoya baya yakışmış hele opel benim gözümde yeri başkadır anlatılmaz yaşanır diyorum vw ide fazla sevmiyorum ama yinede güzel araçlar yapıyolar :)
  • arkadaşlar benim açtığım konu dışında her konu konuşulmuş vw bir konuya girmese şaşarım lütfen konu dışına çıkılmadan yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

Herkese ilgisinden dolayı tşk ederim lancerı sıfır almak istememdeki sebep ikinci ellerinin Temizi'nin az bulunması bulduklarımdada yüksek rakam istenmesi örneğin temiz 2011 model araca en az 36 37 isteniyor sıfırı pazarlıkla 44 e alınabilir o yüzden uzun dönemde kullanacağım için 2. Ele girmek cazip gelmedi.

Aynı fikirdeyim hocam.
    Adam yazmamış oraya 3 parça değişen var
    20.bin kmde 2011 model 37 olur en son dedi zonguldaktan bir adam
    Birde 10 binde almış plazadan test arabası yani...

Teşriflerinini bekleriz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_83921147/tm.htm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-lancer-1-6-invite-sahibinden-stilik-143490246/detay/

Dediğiniz ilan bu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

Herkese ilgisinden dolayı tşk ederim lancerı sıfır almak istememdeki sebep ikinci ellerinin Temizi'nin az bulunması bulduklarımdada yüksek rakam istenmesi örneğin temiz 2011 model araca en az 36 37 isteniyor sıfırı pazarlıkla 44 e alınabilir o yüzden uzun dönemde kullanacağım için 2. Ele girmek cazip gelmedi.

Aynı fikirdeyim hocam.
    Adam yazmamış oraya 3 parça değişen var
    20.bin kmde 2011 model 37 olur en son dedi zonguldaktan bir adam
    Birde 10 binde almış plazadan test arabası yani...

Teşriflerinini bekleriz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_83921147/tm.htm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-lancer-1-6-invite-sahibinden-stilik-143490246/detay/

Dediğiniz ilan bu mudur?

hatırlayamadım hocam belkide budur

• evet lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Lancer elbette. Toledo'ya kadar düştüysen Accent Blue'ya bakmanı öneririm. Rapid ise yakıt tüketimiyle cezbediyor.

Ne alaka? İkiside tamamen aynı araba... a-z'ye kadar aynı... arabayı bilen bilmeyen, gören görmeyen yorum yapıyor...

Benzinli alacak olsam Lancer alırım, ama tüp taktırmayı düşünürsen Rapid veya Toledo Tdi öneririm. Korkunç az yakıyorlar ve satmak istediğinde hem rahat satarsın, hem değer kaybın az olur.

Ben fazla km yapmıyorum ve uzun süre de kullanacağım dersen, hangisini beğeniyorsan onu al... içine sinsin, yorumları dikkate alma...

Her ikisi de iyi araçtır, ama tüp taktırmaz isen Toledo benzinli Lancer'dan az yakar herhalde.
  • Biri C sınıfı diğeri B sınıfı bu şartlar altında kesinlikle lancer
  • quote:

Orijinalden alıntı: muta

Biri C sınıfı diğeri B sınıfı bu şartlar altında kesinlikle lancer

sınıf farkı var ama fiyatları yakın
  • Yol tutuşu, konfor, kalite, güvenlik hususlarından dolayı tercihim Lancerdan yana olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    İkisinin de aynı motor ve şanzımana sahip olması ikisini de aynı araba yapmaz. O hesapla Jetta ile Octavia, Leon ile Golf aynı olmalıydı ama değiller. Skoda Çek Cumhuriyeti'nde yüksek kalite işçilikle üretilen bir arabadır. Fiyatları da aynı değil bildiğim kadarıyla.
  • Toledo 5-6000TL dusurse iyi satar ama bunu Seat görmeli. Su an hemen hemen hic satilmiyor.

En azindan ilk 10.000 araç için baslangic fiyatini her donanimda 5000 TL bindirmeli. Hepi topu 10.000 araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni linea
  • Lancer alin

• köpekbalığı al kardeş nedeni kullananların acayip mutluolması

• Lancer diyenlerin kaci acaba gercekten kendilerine alirlardi cok merak ediyorum... 2012 model araclari bile ellerinde paslanmaya basladi neredeyse
  • bencede linea
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.