Şimdi Ara

Yeni Toparladım. Öneri ve Yorumlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan eski parçalardan birşeyler yapmak istedim. Karşımada şu anda kullandığım sistem ortaya çıktı. Yeterliliği tartışılabilir. Wow oyuncusuyum orta grafiklerde sorunsuz high ta ise sorunsuz 1 saat kadar oynayabiliyorum sonrasında ufakta olsa kasmalar başlamakta.

Hırsızlık sonucu elimde cok sevdiğim ve extreme olarak toparladığım 775 kasam ve monitörüm çalındı. Elimde hali hazırda bulunan parçaları değerlendirerek tekrardan toparlamak istedim.

2. el olan parçalar :

1- Anakart : Gigabyte EP-45 DS3R (775pin)
    2- İşlemci :Intel L5220 (771pin-12mb cash-4 çekirdek-2,5mhz)
    3- Ekran Kartı : MSI NX8800GTX (GDDR3-786mb/384bit)
    4- Ram : OZC 2x 2x1 SLI kit ram (T:4gb)

Yeni Aldığım Parçalar :

5- Kasa : Zalman H1
    6- PSU : Corsair VS650
    7- SSD : Kingston V300 120gb
    8- HDD : WD Caviar Blue 1tb
    9- DVD : Samsung SH-224DB/RSBS 24x
    10- İşlemci Soğutucu : Coler Master HYPER
    11- Chipset Soğutucu : XIGMATEK Porter CN881
    12- Extra Fan : 1x120mm
    13- Extra Fan : 1x80mm
    14- Monitör : AOC 23,6" E2470SWDA

Hepsini birleştirdiğimde ortaya ilginç birşey çıktı. Win8.1(32bit(64bit win8.1'i işlemci desteklememektedir.)) eşliğinde 775 Anakarta 771 pin işlemci 4 gb ram ile WOW oynarken sorun sıkıntı yaşamıyorum. Yalnız altını çizmek istediğim bir şey var. High ta oynadığımda 1 Saatten sonra kasmaya başlıyor. (Bu 1 saat oyunda dolaşırken değil raid'te bulunduğumuz 1 saattir)
    Kasanın iç ısısı yük altında 27 derecenin üstüne çıkmamaktadır. İşlemci ısısı 45 dereceyi geçmiyor. Kasanın oto havalandırması 35 dereceye ayarlı ve daha hiç kendini aktive edemedi :)

İlerleyen zamanda anakart ve işlemciye ihtiyaç duyacağım aşikardır. Bu konuda yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Intel ve Nvidia kullanıcısıyım. AMD düşünmüyorum.

Anakart : Gigabyte Z97X-Gaming5
    İşlemci : Intel 4790K

Eklemeyi düşünüyorum. Elimdeki sistem ile ne kadar daha idare edebilirim bilemiyorum. Şu anda kullandığım sistem ve eklemeyi düşündüğüm anakart işlemci hakkında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutuk5454 -- 15 Nisan 2015; 23:01:39 >

• pek bi şey kalmamış zaten gigabyte gaming 4690k gtx 970 tamamdır bu iş :) hayırlı olsun hoş kalmamış dediğim 2000 tl
  • 2000 guzel bi rakkam tek kalemde alamam ama parca parca alabilirim. Parcalara yeni masraf ettim zate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutuk5454 K kullanıcısına yanıt
    Oyunlar arasında fazla i5 i7 farkı olmadğı için 4690k alabilirsin anakart güzel overclock için ideal
  • Evet arkadaşlar dün anakartımı aldım. Sıradaki parça İşlemci. Oyun oynuyorum çizimde yapıyorum. Render lık işim olmuyor gerçi.

İşlemci konusunda kararsızım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutuk5454 -- 15 Nisan 2015; 23:02:39 >

• ekran kartının uzerindeki radyator nedir? ilk defa goruyorum.
  • Eski kartları kullananlar iyi bilirler :) Malum yenilerde ihtiyaç kalmadı. Chipset Soğutucu. Kuzey köprüsünü soğutmak için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutuk5454 -- 15 Nisan 2015; 23:07:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.