Şimdi Ara

:::YENİ ToPIC MAX.45 YTLLIK KALITELI ERKEK PARFUMU:(ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar karısıklık olmasın dıye yenı topıc açtım dıgerınden umudu kestık

bütce:45 ytl cıvarı
    arananlar:kalıcı.kızlar tarafından begenılen.saglam bısey olsun..

**foruma goz gezdırdım de ''mexx''dıye bı parfum tavsıye etmıs bı arkadas onerılerı alalım..yarın alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can89 -- 12 Kasım 2007; 21:05:47 >

• str8 veya xo olabilir.adidas biraz spor olsada iyidir
  • önerileri bekliyorum...
  • o kadarda ucuz olmasın canım
  • Kokulu Silgi Forever
  • dalga gecılecek bır sey sordugumu zanetmıyorum..
  • parfum kullanan erkeklere neoldu ya
  • avon surrender
  • adidasın parfümleri kaliteli ve kalıcıdır. bence bir bak. istanbulda oturuyorsan güneşlideki ender spor outlette daha da uygun fiyata bulabilirsin.
  • hocam adıdas yaramazda slazenger puma felan nasıl 45 ytl ye felan gelırmı
  • yardımmmmmm
  • Arı mayalı silgi

Fazla koklayınca hasta yapıyor(diyorlardı ilkoluk 1'de)
  • cold/benetton
  • Oriflame - De Marco
  • baba bı soyle adam gıbı cevap gelemedı saglam onerı
  • Al sana adam gibi cevap:

ikinci elden kadiryildiz84 arkadaşımı bulacaksın. lacoste 100cclik parfümü 50 ytlye alacaksın.

Daha da bu parfüm nane kıl tüy yün konusu açmayacaksın.

45 ytlye adam gibi parfüm bulamazsın. Biz sana hacı kolonyası diyince alacaksın sanki. Git bir mağazaya hem kokla hem fiyatları öğren işte. Böylece kimsenin adamlığını da statülendirme lüksüne sahip olmamış olursun. ben şahsen 200ytlye Fahrenheit parfüm seti aldım, yazın almıştım kalıcılığında problemimiz vardı. Ki kendisi en baba en kalıcı parfümlerden biri olarak bilinir. Şimdi bir sıkıyorum 10 gün kalıyor. 45ytl'lik parfüm bilmiyorum ben. Adidas ve muadilleri var.
  • Fullspeed al derim, turuncu kutusunda... tam 45 ytl ve mükemmel kokuyor.. Avondan alabilirsin
  • parfüm diye diye kafayı yiceksin sırf topic tutsun diye açmıyosundur umarım çünkü bana parfüm konusundan bög geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 13 Kasım 2007; 22:23:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Fullspeed al derim, turuncu kutusunda... tam 45 ytl ve mükemmel kokuyor.. Avondan alabilirsin

Bizim komşu satıyordu onlardan. Kampanyalı iken almıştım gerçekten harika.
  • bende orjınal kullanıyorum ama bukdar ucuza parfum almadıgım ıcın bılmıyorum ne var ne yok..en azından aptalca konulardan daha ıyıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can89 -- 14 Kasım 2007; 17:00:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.