Şimdi Ara

Yeni topladığım kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba vatandan %25 indirimle yeni kasa topladım ve bir problemle karşılaştım. önce özellikleri veriyim

anakart : asus m5a97 r2.0

işlemci : amd fx 6300

ekran kartı : power color 7850 2gb 256 bit

kasa : thermaltake v3 600W

cd rom takmadım.harddisk eski hdd yi kullanıyorum vs. standart donanımlar geriye kalan

sormak istediğim soru power kasanın istediği gücü karşılayabilir mi ? soruş nedenim ise ekran kartını ufak zorlamada misal windows puanlamasını çalıştırdığımda ekran gidiyor.amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum.sorun ekran kartımda mı powerda mı karamsar kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: insatanity

arkadaşlar merhaba vatandan %25 indirimle yeni kasa topladım ve bir problemle karşılaştım. önce özellikleri veriyim

anakart : asus m5a97 r2.0

işlemci : amd fx 6300

ekran kartı : power color 7850 2gb 256 bit

kasa : thermaltake v3 600W

cd rom takmadım.harddisk eski hdd yi kullanıyorum vs. standart donanımlar geriye kalan

sormak istediğim soru power kasanın istediği gücü karşılayabilir mi ? soruş nedenim ise ekran kartını ufak zorlamada misal windows puanlamasını çalıştırdığımda ekran gidiyor.amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum.sorun ekran kartımda mı powerda mı karamsar kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

E.kartının sürücüsünü,yani driveri değiştir.

• ilk başta 2 kere cd sinden yükledim driver'ı aynı sorun olunca powercolor'un sitesinden ve amd nin sitesinden indirip denedim sonuç aynı
  • quote:

ilk başta 2 kere cd sinden yükledim driver'ı aynı sorun olunca powercolor'un sitesinden ve amd nin sitesinden indirip denedim sonuç aynı

Cd sinden kurulan eski driver.Amd nin sitesinden yeniyi indir.Eskiyi sil yeniden baslat ve kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ilk başta 2 kere cd sinden yükledim driver'ı aynı sorun olunca powercolor'un sitesinden ve amd nin sitesinden indirip denedim sonuç aynı

Cd sinden kurulan eski driver.Amd nin sitesinden yeniyi indir.Eskiyi sil yeniden baslat ve kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce de söylediğim gibi ilk başta cd den kurdum olmayınca amd ve powercolor'un sitesinden driverları indirip kurdum
  • windowsun saçma puanlamasını dikkate alma. Başka bir programla test et. o psu o sisteme fazlasıyla yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşyeri için kasa topluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • puanlamayı dikkate almak için değil. en basit işlemi yaparken bile görüntü gidiyor yani.
  • Fazla bile gelir.
    CFX-SLI bile yaparsın.

Sorun wattan değildir.
    Ekram kartı soğutmasında problem olabilir. (Kaymış ve macun ayrılmış olabilir, fan problemi olabilir, ilave güç beslemesi takılı olmayabilir vb vb)
    Diğer ihtimal de sürücü problemidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 20 Mart 2013; 0:14:54 >
  • 75w 6 pin güç beslemesi takılı.ekran kartı ısısına cpu z programından bakıyorum abartı bi sıcaklık söz konusu değil.stability test i yapıyorum 55 dereceye kadar gördüm orda da sonrasında ekran gitti =) driver olarak da http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx bunu yüklüyorum en güncel sürüm.
  • eski hdd format atmadan kullanmaya devam ediyorsan
    temizden bir windows kurmanı tavsiye ederim
    oda olmazsa donanımsal bir problem var demektir
  • tabiki formatladım hdd yi. bu soruna çözüm hiç bir yerde bulamadım muhtemelen donanımsal.ekran kartı 50-60 dereceye çıkınca testte görüntü gitmeye başlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.