Şimdi Ara

Yeni Topladığım Sistem Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen hafta yeni sistemimi topladım ve bazı sorunlar var kurulumunu yaptım bileşenlerde sıkıntı yok sorunsuz çalışıyor ilk önce size parçalardan bahsedeyim.

İ7 6700K İntel işlemci
    Msi Z170A Gaming M5 Anakart
    Samsung 850Evo 500Gb SSD
    Msi Rx 480 Gaming X 8Gb Ekran Kartı
    Xigmatek Syclla 240mm Sıvı soğutma
    Xigmatek Vector S 750W Silver 80Plus
    Everest Rampage Storm W5 Kasa
    Corsair (2x8) 16Gb DDR4 2400MHz bellek(ram)
    Aoc G2460V 24'' Freesync Monitör 1ms 75Hz

Bilgisayar bazen hiç açılmıyor güç kablosuna üflüyorum içini açıp cıkartıp tekrar takıyorum öyle çalısıyor.
    Sizce sistemim nasıl ? Yeni Topladığım Sistem Sizce Nasıl ? Yeni Topladığım Sistem Sizce Nasıl ? Yeni Topladığım Sistem Sizce Nasıl ?

• Uzay montaj dener misiniz bir. Temassızlık falan olabilir mi pw ledlerde? Psu tetiklemde problem olabilir belki. Ayriyetten de anakartı Msi Z270 Gaming M5 alsaydınız Msi tarafından yapılan 120 TL. para iâdesi ile birlikte 830 TL.na gelecekti. Ve Z170A Gaming M5 'ten 30 TL. daha ucuz olacaktı. Aynı zamanda da Z270 yonga setli olacaktı. Değişim imkânınız var mı bilmiyorum ama var ise bu şekilde yapın bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Uzay montaj'dan kastınız ne tam olarak anlayamadım pek hakim değilim bazen hiç sorun cıkmadan saatlerde takılıyorum bazen de açılmıyor ama eğer parçalar sorunlu olsaydı yüksek fps değerlerine ulaşamazdım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.