Şimdi Ara

Yeni topladığım sistemim sürekli kendini kapatıyor. Bir uyumsuzluk olabilir mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasankurt27

afterburner'da öyle bi şey var. biosta da CPU sıcaklığını kaça getireyim ? ama şöyle de bi şey var. oyunlarda cpu sıcaklığı max 53 dereceyi gördü. ama yine de kapandı makine.

Basit olanı kimse yazmamış. Ekran kartı fanı otomatik iken sıcaklıkları ayarlayamadigi için PC direk kendini kapatır. Ekran kartı fanini manuel olarak yüzde 75 e çıkar kapanmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSU.
  • allah için frisby psu nedir ya? müstahakkk. 3. sınıf çin malından beter berbat bir marka.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    o marka o kadar kötü bir marka değil elin çinlisi o markanında çakmasını yapıyor originali kalitelidir... aldığın yer çakmasını satarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

o marka o kadar kötü bir marka değil elin çinlisi o markanında çakmasını yapıyor originali kalitelidir... aldığın yer çakmasını satarsa...

he kardeş media marktta 3. sınıf çin malı ürünün çakma psusunu satıyor zaten.
    taa 2009 da girmiş adam bu yorumu.https://eksisozluk.com/entry/15072342

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 10 Nisan 2017; 0:28:56 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    yok patron öyle degil, mediamarkt avrupa genelinde bu sekil pc toplamaydi cesit cesit oem di bu islere girmez pek, ayni sekil saturn de. zaten ikisi ayni firmada bu baska konu. isi ehline yaptirmazsan basa gelen cekilir demek istemis sanirim.

hic kimse senin bilgisayarina, senin gösterdigin itinayi göstermez, senin davrandigin kadar nazik davranmaz, senin hassasiyetin kadar ince is yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

allah için frisby psu nedir ya? müstahakkk. 3. sınıf çin malından beter berbat bir marka.

o psu yu frisby mi üretiyor zannediyorsun? eger öyle ise yaniliyorsun, frisby markasinida savunmak istemiyorum ama ortadaki yanlis anlasilmayi düzeltmek icin mecbur kaldim. Bu psuyu üreten firma cougar:http://cougargaming.com/en/products/psus/stx/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

avrupada satilan ama tutunamamis orta halli psu lar üreten öyle asagilanacak nitelikte olmayan gideri olan psular dir. Alir misin diye sorsan seasonicten sonra almam sanirim fiyatlari cokta uygun degil bu cougar larin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

quote:

allah için frisby psu nedir ya? müstahakkk. 3. sınıf çin malından beter berbat bir marka.

o psu yu frisby mi üretiyor zannediyorsun? eger öyle ise yaniliyorsun, frisby markasinida savunmak istemiyorum ama ortadaki yanlis anlasilmayi düzeltmek icin mecbur kaldim. Bu psuyu üreten firma cougar:http://cougargaming.com/en/products/psus/stx/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

avrupada satilan ama tutunamamis orta halli psu lar üreten öyle asagilanacak nitelikte olmayan gideri olan psular dir. Alir misin diye sorsan seasonicten sonra almam sanirim fiyatlari cokta uygun degil bu cougar larin.

tutunamaması bile bunun kanıtıdır. frisby üretemese bile ürettirdiği firma yine dandik.

thermaltakenin 600w psusunu 7 yıldır kullanıyorum ne yüksek gerilimler gördü hala taş gibi.

bu psuyu ilk aldığımda hd5830 ekran kartını kullanıyodum. şimdi rx480 var ve 24 saat kapanmadan oyun deneyimi yaşatıyor

bu gibi bileşenlerde xigmatek ve thermaltakeden şaşmayacaksın.
    edit;
    ha bir de bu arada marka fanboyluğu yerine belirli bir markayı yıllarca kullanmış ve sıkıntı çekmemiş kullanıcılar daha ciddiye alınmalı bence. burası forum ortamı insanlar bilinçleniyorlar ve birileri senin yorumunu okuyup frisby alırsa o kulak çınlaması bil ki baş ağrısından olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 10 Nisan 2017; 0:59:7 >

• Aynı sorun bende de vardı, sorunun ne olduğunu hiç bulamadım.

i7 960 işlemci, gtx 580 ekran, 850 high power psu.

yani ekrandan şüphelendim, çünkü çok ısınıyordu. cpu desem sorunsuzdu. Overclock yoktu.

her şey ekran kartını alınca başlamıştı, call of juarez başta olmak üzere sürekli kapandı abi, beni hayattan soğuttu.

ondan önceki referans 580'de aynı konfigürasyon hiç bunlar olmuyordu.

power desen yıllar sonra kardeşimin sisteme taktım, onda gtx 760 var ne biliyim hayvan gibi oc'li 6700k işlemci var..

orada saat gibi çalışıyor.

bi b anlamadım yani.. içimdeki oyunculuğu öldürdü desem yeridir, ondan sonra bi witcher'i bile bitiremedim yeminle yıllardır duruyor oyun.

Şimdi zaten ikinci msi gtx 580 bozuldu lanet olası kart.

çok geçmiş olsun sana kardeş.
    güç kaynağı üretimini fabrika turu ile göstermişti... çok iddialı derecede ciddiye alıyor anlaşılan performans ve kaliteli ürünler + ucuz modeller ayrımı var... link arayınca o markayı gördüm FSP miş... frisby diye aklımda kalmış...

Yazdığın firmalar PSU ları kendi bile üretmiyor, etiket firmaları, cougardan farkı yok. Allah bilir kullandığın 600w tt psuda kasa içinden çıkması için yapılmış litepower serisidir.

İyiki biraz sektörü takip ediyoruz, yoksa sizden tavsiye alsak yanmıştık, adam cougara dandik diyip xigmatek psu öneriyor Zaten bizim milletin en önemli özelliği bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Aynı sorun bende de vardı, sorunun ne olduğunu hiç bulamadım.

i7 960 işlemci, gtx 580 ekran, 850 high power psu.

yani ekrandan şüphelendim, çünkü çok ısınıyordu. cpu desem sorunsuzdu. Overclock yoktu.

her şey ekran kartını alınca başlamıştı, call of juarez başta olmak üzere sürekli kapandı abi, beni hayattan soğuttu.

ondan önceki referans 580'de aynı konfigürasyon hiç bunlar olmuyordu.

power desen yıllar sonra kardeşimin sisteme taktım, onda gtx 760 var ne biliyim hayvan gibi oc'li 6700k işlemci var..

orada saat gibi çalışıyor.

bi b anlamadım yani.. içimdeki oyunculuğu öldürdü desem yeridir, ondan sonra bi witcher'i bile bitiremedim yeminle yıllardır duruyor oyun.

Şimdi zaten ikinci msi gtx 580 bozuldu lanet olası kart.

çok geçmiş olsun sana kardeş.

ekran kartını bozanda psu yıllarca oyun oynarken bilgisayarının kapanmasını sağlayanda psu. 850 w bir şeyi değiştirmez. psular fabrika çıkışında sök tak yapılarak denenen bileşenler. hangi firma ürettiği psuyu yük altında saatlerce deniyor ki? hatalı alıyorsunuz ürünü ve ''benim psu yüksek,yetmemesi imkansız'' diyerek hatayı başka bir parçada arıyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Yazdığın firmalar PSU ları kendi bile üretmiyor, etiket firmaları, cougardan farkı yok. Allah bilir kullandığın 600w tt psuda kasa içinden çıkması için yapılmış litepower serisidir.

İyiki biraz sektörü takip ediyoruz, yoksa sizden tavsiye alsak yanmıştık, adam cougara dandik diyip xigmatek psu öneriyor Zaten bizim milletin en önemli özelliği bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması.

hehhe. başkasına üretmesi neyi değiştirir? senin frisbyde etiketi basıp ürettiriyor. demek ki thermaltekin bu üretimdeki firma seçimi daha doğru ki 7 yıl boyunca bu kaliteyi bana sundu.

Kardeş ben evga supernova p3 psu aldım. highpower çok da bilgili değilken aldığım bir ürün.

Bu arada highpower çok da iyi çalışıyor yani kardeşimin makine 4.7 de çalışıyor.

Ekran kartı zaten aldığım ilk günden beri öyleydi, psu bozdu diye bir şey söyleyemem.

Msi ne aldıysam anakart vga felan sürekli bozuluyor yani buna bir anlam veremiyorum. Msi twinfrzr durup dururken bozuldu valla.

1600w rock solid psu ile çalışırken bozuldu hemde. Keşke her şey dediğin kadar kolay olsa.

Yukarıda biri demiş ekran kartı fanı otomatikken vs vs.. Doğru olabilir, benim bi arkadaşın sistemi de öyle çakılıyordu aynı şey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Kardeş ben evga supernova p3 psu aldım. highpower çok da bilgili değilken aldığım bir ürün.

Bu arada highpower çok da iyi çalışıyor yani kardeşimin makine 4.7 de çalışıyor.

Ekran kartı zaten aldığım ilk günden beri öyleydi, psu bozdu diye bir şey söyleyemem.

Msi ne aldıysam anakart vga felan sürekli bozuluyor yani buna bir anlam veremiyorum. Msi twinfrzr durup dururken bozuldu valla.

1600w rock solid psu ile çalışırken bozuldu hemde. Keşke her şey dediğin kadar kolay olsa.

Yukarıda biri demiş ekran kartı fanı otomatikken vs vs.. Doğru olabilir, benim bi arkadaşın sistemi de öyle çakılıyordu aynı şey..

msı benim için halen yeni ve tecrübesiz bir firma. gigabayt bile kat kay iyidir kendilerinden.e tabi hem ekran kartı hem anakart tasarımları oyun delisi ergenlerin ilgisini çekiyor. oysa bilmezler gigabaytın turkuazının çekiciliğini....

Yeni topladığım sistemim sürekli kendini kapatıyor. Bir uyumsuzluk olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 10 Nisan 2017; 1:14:36 >

• merhaba.
    işlemci soğutucunun söküp daha düzgün şekilde montajının yapılmasını sağlayın..
    Dikkat:
    Cpu fanın kablsounun fan2 den söküp fan1 e takıp bıostan devir kontrolü yaparak kartın fanı algılayıp algılamadığını kontrol ediniz....

Hala devam ediyorsa sonraki şüphelimiz psu dur..
  • benim yaptığım hatayı yapmadınız umarım. işlemci soğutucusunun anakart arkasına denk gelen metal plakanın üstündeki izole bantı sökmemiş olmanız lazım.
  • quote:

quote:

quote:

tutunamaması bile bunun kanıtıdır. frisby üretemese bile ürettirdiği firma yine dandik.

thermaltakenin 600w psusunu 7 yıldır kullanıyorum ne yüksek gerilimler gördü hala taş gibi.

bu psuyu ilk aldığımda hd5830 ekran kartını kullanıyodum. şimdi rx480 var ve 24 saat kapanmadan oyun deneyimi yaşatıyor

edit;
    ha bir de bu arada marka fanboyluğu yerine belirli bir markayı yıllarca kullanmış ve sıkıntı çekmemiş kullanıcılar daha ciddiye alınmalı bence. burası forum ortamı insanlar bilinçleniyorlar ve birileri senin yorumunu okuyup frisby alırsa o kulak çınlaması bil ki baş ağrısından olmayacak

o editi bana yazdin sen simdi? kendine gel! ben kimseye önermedim yukaridaki yazimda. Senin gibi donanimdan cakmayan birinin buraya gelip atip tutmasina seyirci kalmadim sadece. yukaridaki yazim bilgi amaclidir! yok kulak cinlamasiymis vs...

bu islerden anlamadigin asikar, lütfen goygoyu konu disindaki konularinda yap, burasi yeri degil.

• Düzeldi mi hocam problemin, var mı bir gelişme? Bu arada o kadar para döküp verim alamamak çok üzücü umarım sorunun düzelir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

edit;

o editi bana yazdin sen simdi? kendine gel! ben kimseye önermedim yukaridaki yazimda. Senin gibi donanimdan cakmayan birinin buraya gelip atip tutmasina seyirci kalmadim sadece. yukaridaki yazim bilgi amaclidir! yok kulak cinlamasiymis vs...

bu islerden anlamadigin asikar, lütfen goygoyu konu disindaki konularinda yap, burasi yeri degil.

Kendime geldim evde yoktu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.