Şimdi Ara

Yeni topladığım sistemim sürekli kendini kapatıyor. Bir uyumsuzluk olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Msi z170 a Tomahawk anakart.
    -İntel i5 6600K işlemci.
    -Cool Master Hyper tx3i işlemci soğutucu.
    -Asus Dual gtx 1060 6 gb gddr5 oc edition ekran kartı.
    -kingston hyprx fury 8 gb ddr4 2400 ram.
    -gigabayt poseidon 310 kasa
    -frisby stx 700 w 80 plus power.
    -wd 10ezrz blue hdd 1 tb
    - lg 22mp58vq-p 21.5 inc ips led 5 ms monitör.
    Yeni topladığım sistemim sürekli kendini kapatıyor. Bir uyumsuzluk olabilir mi ?

ben bu sistemi battlefield 1 için topladım fakat Warface gibi üst düzey grafik istemeyen oyunda bile kapanıyor.
    daha önce rx480 4gb vardı. 15 dk oynayınca pc kendine reset atıyordu.
    şimdi gtx1060'ı taktık bu sefer 1 saat oynadıktan sonra kapanıyor.

ürünü media marktan aldım ve çok pişman oldum. adamlar bi halttan anlamıyorlar.

bu sistemi nasıl adam edebiliriz ? uyum sorunu falan mı var ? oyun oynayıp stres atarım diye topladığım bu sistem artık büyük bir stres kaynağım olmaya başladı.
    yardım ederseniz çok sevinirim.
    şimdiden teşekkür ederim.

Kasanın içi de bu şekilde :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasankurt27 -- 9 Nisan 2017; 16:0:27 >

• farklı bir güç kaynağı ile deneyin o güç kaynağı sahte kapanması normal.
  • bios update dene güncel bios at power i aide et power tırt power dan kaynaklı olabilir diye düsünüyorum eger power degilsede güncel bios at
  • sen baştan yanlış yapmışsın. i5 6600k ve z170a anakart alacağına
    i7 6700 ve b150 anakart alsaydın o.c yapmadan oyun oynasaydın başına bu dertler gelmezdi.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    pc'yi alalı 3 gün oldu. OC yapmadım.
  • frisby adini görüp yanilmayin.

Psu bu :

http://cougargaming.com/en/products/psus/stx/

http://www.comsis.com.tr/cougar-stx-serisi-700w-power-supply.html

Bozuk olma ihtimali her zaman vardir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 9 Nisan 2017; 15:7:21 >

• Oyun içindeyken sıcaklık değerlerini kontrol edin.
  • Şimdi farkettim ben size hyper t4 soğutucu önermiştim siz tx3i almışsınız. Plastik bacaklı soğutucu kesinlikle önermiyorum ki sorun soğutucunun düzgün montajlanmamış olması olabilir. Bacaklar yerine tam oturmadıysa ısınıp kapanabilir. Yapabilirseniz kapağı açıp işlemci soğutucusunu bir yoklayın sabit mi oynuyor mu. Bir de işlemci ısıssını takip edin. Gaming app üzerinden işlemci ısısını oyun sırasında takip edebilirsiniz.
  • Oyun içerisinde ısıyı kontrol CPU montajı hatalı ise yüksek ısıdan pc kapanıyor olabilir , psu abartıldığı kadar kötü bir ürün değil normal şartlarda her türlü yeterlidir o sisteme.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    oyun içerisinde sıcaklık değerleri normal hocam. az önce psu'nun fanının dönmediğini farkettim. sonra fana kürdanla dokununca döndü. her şey normale döndü derken yine kapandı.
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    soğutucu sabit abi. baktım. oynanama falan yok.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Oyun sırasında mı duruyordu fan?
    psu'nun fanı baştan beri çalışmıyordu. artık çalışıyor ama yine de kapanıyor makine.
  • İşlemcin aşırı ısınmıyorsa Senin sorunun güç kaynağı
    yukarıya kasa içi resimleri ekledim abi
  • vurucutim2 kullanıcısına yanıt
    işte ona tam bi karar veremiyoruz hocam.
    İşlemci ısısını gösteren programla bi bak ısı degerinin fotosunu at yada buraya yaz msi afterburner kullanmayı biliyosan onunla bak oyun esnasında msi afterburner kullanmayı bilmiyorsan googleye yaz bulursun
  • vurucutim2 kullanıcısına yanıt
    o programı indirdim. onda CPU1-2-3-4 tempature var. hepsini mi seçmem lazım acaba değerleri görebilmek için ?
    Evet hepsini seçecen bide cpu sıcaklik değeri var onuda seçecen
    Alalı 3 gün olduysa niye uğraşıyorsun dostum, götür derdini anlat aldığın yere incelesinler sorunu çözüp versinler sana. Atıyorum güç kaynağı bozuk, ne yapacaksın gidip yenisini mi alacaksın?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.