Şimdi Ara

Yeni topladığım sistemim sürekli kendini kapatıyor. Bir uyumsuzluk olabilir mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WmGMD

Konunun hepsini okumaya vaktim yoktu kusura bakmayin sadece aynı sorunu fx8350 de yaşadım termal macun la ilgili bir sorundu o şekilde düzeldi bi söyleyeyim dedim

zaten arkadaşın sistemde dün bi kaç kere söküp taktılar işlemciyi büyük ihtimal macun falan sürmediler en son kapatırken...
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayar yeni. macunları falan hep sıfır zaten. en son ihtimal onu da uygularız aklımda bulunsun. teşekkür ederim.
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    macunu da sürerim abi tüm ihtimalleri değerlendiririm artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankurt27

macunu da sürerim abi tüm ihtimalleri değerlendiririm artık.

en başta montajı sen yapsan şu an zaten bu kadar uğraşmıyor olurduk :D
  • Dostum git bu kasayı iade et bundaki sorun tamamen yanlış yapmada .. Yapamıyorsun git bir bilgisayarcıya başında dur ver bir 50 lira baştan söküp macun sürüp herşeyi taksınlar ve psuyudadeğiştir. M marktan pc toplatılmaz media marktan laptop bile alınmaz . Bu işlerde en iyisi vatan pc .
  • Bios üzerinde cpu için maximum sıcaklık Vs. Diye bir ayar var mı? Bazı anakartlarda bu yüzden sorun çıkabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fangoso kullanıcısına yanıt
    valla yapamam edemem diye ilk başta yapmadım. meğerse bu adamlardan daha iyi yaparmışım :D
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    afterburner'da öyle bi şey var. biosta da CPU sıcaklığını kaça getireyim ? ama şöyle de bi şey var. oyunlarda cpu sıcaklığı max 53 dereceyi gördü. ama yine de kapandı makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkovic

Dostum git bu kasayı iade et bundaki sorun tamamen yanlış yapmada .. Yapamıyorsun git bir bilgisayarcıya başında dur ver bir 50 lira baştan söküp macun sürüp herşeyi taksınlar ve psuyudadeğiştir. M marktan pc toplatılmaz media marktan laptop bile alınmaz . Bu işlerde en iyisi vatan pc .

en son ihtimal öyle yapacam hocam.
  • hasankurt27 H kullanıcısına yanıt
    Aman hocam oyun için laptop.. ı'ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankurt27

afterburner'da öyle bi şey var. biosta da CPU sıcaklığını kaça getireyim ? ama şöyle de bi şey var. oyunlarda cpu sıcaklığı max 53 dereceyi gördü. ama yine de kapandı makine.

çok değil 53...
  • 53te kapandıysa sorun onda değil, bana psuda problem var gibi geldi biosu da güncellediysen

• Ugrasma ver iade et. Inventustan felan toplatir alirsin

• Dostum RAM dual mi tek mi?

Dualse tek tek takarak denermisin?

Tek modülse slot değiştirmeyi bi dene.

Uzun zamandır masaüstü ile ilgilenmediğimden bilgim yok ama eğer Onboard ekran kartı varsa,1060 ı çıkarıp denermisin?

Eğer bu şekilde de olmazsa uzay montajı yapmanı tavsiye ederim. Kısa devre olması muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 9 Nisan 2017; 20:47:40 >
  • Vay be demek mediamarkt dan oem parça alıp, birde üstüne onlara kurdurtan varmış.

• sorun psu gücü yeterli veremiyor ya da kendini soğutamıyor sorunlu yani adam gibi bir marka al onu verip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Vay be demek mediamarkt dan oem parça alıp, birde üstüne onlara kurdurtan varmış.

Bunun neresi garipki ? Vatandan alıp kurdurtanda var mesela ben :D Ama medimarktlakilerde gerizekalı değildir heralde Vatan kadar büyük bi firma sonuçta

• Bu konu pazar pazar tüm hayat enerjimi bitirdi. Allah yardımcın olsun. Yerinde olmak istemezdim.
  • Güç kaynağında ve ramde sorun yoksa anakart kaynaklı olabilir. Iade edip baştan amd ryzen 1700 sistem topla
    farkı fazladan 4 çekirdek ve 12 sanal çekirdek daha, 26 watt daha az tüketim daha az ısınma,güncelliğinden ötürü 4kda daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 9 Nisan 2017; 21:53:17 >
  • Sorun %90 güç kaynağı. Eski pc'imde aynı sorun vardı. Psu değiştim sorun çözüldü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.