Bildirim
Yeni Toyota Alacaklara !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaw 0 fıyat duserde ıkıncı el pıyasasıda pahalı baya bı hem :( -
yeni üretilcek sedan mı japonyadan gelecek? -
kardeş yeni kasa geliyo diye düşürdüler fiyetları ama nerden geldiğini bilmiyorum -
yeni kasa geliyo diye fiyatları düşürmüşlerdi ama talep çok fazla olduğu için 3 aralıktan sonra fiyatlar tekrar tırmanışa geçti
şu anda geçen haftaya göre 800 ytl falan zam geldi.
bende düşer diye bekledim aldandım:(
yeni kasalar bence pahalı olur almakta fayda var derim. -
evet yeni kasa corolla japonyadan gelecekmiş. -
Japonyadan buraya corolla gelmez. hiçbir araba firması çok satılan modellerini deniz aşırı yerlerden getirmez mutlaka lojistik avantajı olan biryerden gelir. Avrupa veya afrika olabilir. dünyanın o kadar değişik yerlerinde fabrikası olan bir grup neden Japonyadan Türkiyeye araba getirsin ki? getirdiği araba çok fazla satılmayan özel modeller olabilir. -
bende 2005 corolla sedan terra var ve çok çok çok memnunum,yeni kasasına da niyetliyim azcık...Yeni kasanın HB modeli yerli üretim,Sedan ı Afrika üretimi olacak.... -
Japon Toyota, başarısından memnun olduğu Adapazarı’ndaki fabrikada yeni hatcback modeli Auris’i de üretecek. Toyota Avrupa Başkan Yardımcısı Andrea Formica, "Avrupa için geliştirdiğimiz Auris, İngiltere ve Türkiye’de üretilecek. Auris, bizim için çok önemli" dedi. Auris, Latince "altın" anlamına geliyor.
COROLLA SEDAN ÜRETİLMEYECEK: Türkiye’de Corolla Sedan üretiminden vazgeçtiklerini de belirten Formica, şöyle konuştu: "Avrupa pazarında Sedan modelimiz Corolla, Hatchback ise Auris ismiyle yola devam edecek. Tabiki Türkiye’yle birlikte Avrupa’da Corolla satışlarımıza devam edeceğiz. Ama Corolla Sedan’lar bundan sonra Türkiye’den değil Japonya’dan gelecek. Bundan sonra Corolla Hatchback yerine Auris isminin kullanmamızın nedeni ise Avrupa’daki Toyota markasının algısının yükselterek satışlara olumlu etki sağlayacak yeni bir imaj oluşturmaktan kaynaklanıyor. Bundan sonra Hatchback ve Sedan farklı iki model olacak
ben Formica'nın yalancısıyım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla hangisi alınır
- toyota corolla gizli özellik açma
- m/m şanzıman
- falken lastik kimin
- toyota corolla 1.6 vvt-i sol yorum
- bayiden sıfır araba fiyatları
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- toyota highlander türkiye fiyatı
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X