Şimdi Ara

YENİ TOYOTA COROLLA ÖN PLAKANIN DURUŞU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU YENİ TOYOTALARIN ÖN PLAKALARI İKİMETRE ÖNDE DURUYOR HADİ BUNU DA GEÇEÇELİM YANLARDAKİ BOŞLUKLARA BEN BİLE ARADA SIRADA TAKILIYORUM AYRICA LIKIR LIKIR SALLANIYOR PLAKA. BU SORUNA KENDİNCE ÇÖZÜM BULAN VAR MI. ÇOK MERAK EDİYORUM

• satın alırken farkettiğim ve satış temsilcisinin de bana hak verdiği bir sorun ne yazıkki çözümü yok Japon öyle yapmış. kare plaka takanlar var ama ben onu da yakıştıramadım.
    en mantıklısı plakalığı iptal edip tampona silikonla yapıştırılabilir.
    kafaya takmıyorum plakalık kırılırsa yenisini takarız olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

satın alırken farkettiğim ve satış temsilcisinin de bana hak verdiği bir sorun ne yazıkki çözümü yok Japon öyle yapmış. kare plaka takanlar var ama ben onu da yakıştıramadım.
    en mantıklısı plakalığı iptal edip tampona silikonla yapıştırılabilir.
    kafaya takmıyorum plakalık kırılırsa yenisini takarız olur biter.
    Kare plaka yaptırmak bence en mantıklı seçim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir_mert

Kare plaka yaptırmak bence en mantıklı seçim...

Alıntıları Göster
    sedan arabaya kare plaka hiç gitmez, önü kare arkası dikdörtgen uyumsuz ve standart dışı. ama aurise ön ve arka kare yakışabilir.
  • quote:

sedan arabaya kare plaka hiç gitmez, önü kare arkası dikdörtgen uyumsuz ve standart dışı. ama aurise ön ve arka kare yakışabilir.

Alıntıları Göster
    O zaman tampondaki çıkıntıyı kesmek lazım. O da cok kotu bır olay bence. Her iki plaka da kare yapılabilir. Madem uyumsuz olmasın dediniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir_mert

O zaman tampondaki çıkıntıyı kesmek lazım. O da cok kotu bır olay bence. Her iki plaka da kare yapılabilir. Madem uyumsuz olmasın dediniz...

Alıntıları Göster
    ben alırken plakayı silikonla yapıştıttırdım, herhangi bir sallanma ve problem yok çirkin görüntü dışında. maalesef yapılabilecek bişey gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doe7

ben alırken plakayı silikonla yapıştıttırdım, herhangi bir sallanma ve problem yok çirkin görüntü dışında. maalesef yapılabilecek bişey gözükmüyor.

Alıntıları Göster
    plakalığın biraz önde olmasının bir sakıncası yok, aksine park ederken ilk çarpan yer plakalık olsun tamponu çizmekten iyidir.
  • quote:

plakalığın biraz önde olmasının bir sakıncası yok, aksine park ederken ilk çarpan yer plakalık olsun tamponu çizmekten iyidir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

iyi fikir dostum yanlız plakalık kırılırken çıkardıgı sese dayanabilecekmisin
    konuda uzman birisi olarak soruyorum soruyu yanlış anlaşılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota2

quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

iyi fikir dostum yanlız plakalık kırılırken çıkardıgı sese dayanabilecekmisin
    konuda uzman birisi olarak soruyorum soruyu yanlış anlaşılmasın

Alıntıları Göster
    Ön plaka yeri kare plakaya uygun yapılmış. Bizim gözümüz kare plakaya alışmadığı için biraz garip geliyor ve uzn takıyoruz. Bu da yerine tam oturmadığı için çıkıntı oluşturuyor. Ben bi ara ön plakayı çift taraflı bant ile yapıştırmıştım ama oda kötü gözüküyor. Mecburen böyle kullanacağız. Bu kadar kusur kadı kızında da olur. Üstelik biraz nazar boncuğu gibi oluyor. Kem gözler oraya takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtiryaki

Ön plaka yeri kare plakaya uygun yapılmış. Bizim gözümüz kare plakaya alışmadığı için biraz garip geliyor ve uzn takıyoruz. Bu da yerine tam oturmadığı için çıkıntı oluşturuyor. Ben bi ara ön plakayı çift taraflı bant ile yapıştırmıştım ama oda kötü gözüküyor. Mecburen böyle kullanacağız. Bu kadar kusur kadı kızında da olur. Üstelik biraz nazar boncuğu gibi oluyor. Kem gözler oraya takılıyor.

Alıntıları Göster
    malesef tüm toyota kullanıcıları bu sorunla karşı karşıya. yapacak pek bişey yok gibi görüküyor bu konuda. cokta kötü gözükmüyor bence. ama alternatifler düşünebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman53

malesef tüm toyota kullanıcıları bu sorunla karşı karşıya. yapacak pek bişey yok gibi görüküyor bu konuda. cokta kötü gözükmüyor bence. ama alternatifler düşünebilir.

Alıntıları Göster
    kestirip silikonla yapıstırınca daha kotu durmazmı sonucta onde veya eğik duracak varsın kalsın plakalıkla dursun napalımm artıkkk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoutm

kestirip silikonla yapıstırınca daha kotu durmazmı sonucta onde veya eğik duracak varsın kalsın plakalıkla dursun napalımm artıkkk :)

Alıntıları Göster
    Sizin için iş yerimin önündeki duraktan 2 dakika önce çektim,gündüz emin olun çok daha iyi görünüyor ama karanlık ve flash kullanıldı ne yazık ki.Ben de olsam bu şekilde kare ve slikonu tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Sizin için iş yerimin önündeki duraktan 2 dakika önce çektim,gündüz emin olun çok daha iyi görünüyor ama karanlık ve flash kullanıldı ne yazık ki.Ben de olsam bu şekilde kare ve slikonu tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    hocam o kare plakamı eger kare takabilmşşen hakikaten super duruyor ama ankarda maalesef polislerin kare plakaya karsı afiniteleri var dakka başı çeviriyorlar(resmi mühürlü olsa bile)

• quote:

hocam o kare plakamı eger kare takabilmşşen hakikaten super duruyor ama ankarda maalesef polislerin kare plakaya karsı afiniteleri var dakka başı çeviriyorlar(resmi mühürlü olsa bile)

Alıntıları Göster
    Evet kare,resmi mühürlü ve Zonguldak plakalı,taksici tanıdık ama plakanın şekli yüzünden sıkıntı yaşadığını duymadım, sürekli Ankara yapıyor bu araçla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 30 Ocak 2008; 21:53:42 >
  • quote:

Evet kare,resmi mühürlü ve Zonguldak plakalı,taksici tanıdık ama plakanın şekli yüzünden sıkıntı yaşadığını duymadım, sürekli Ankara yapıyor bu araçla.

Alıntıları Göster
    Kare plaka kullanmak yasak mı?
  • quote:

Kare plaka kullanmak yasak mı?

Alıntıları Göster
    yasak değil fakat rutinde tanıdıgın veya çok dil dökmedikten sonra vermıyorlar.Onlar sıkıntı cıkartınca sende gidip mühürsüz plaka takıyorsun sonrada polis mühürüne falan bakmadan çevirip inceliyor sonucta bi kere durmus oluyorsun!!!mühürlüyse bakıp gidiyoo değilse ya orjinal plakanı taktırıyor yada çetiriyorr (kıllığına bağlı)
  • quote:

yasak değil fakat rutinde tanıdıgın veya çok dil dökmedikten sonra vermıyorlar.Onlar sıkıntı cıkartınca sende gidip mühürsüz plaka takıyorsun sonrada polis mühürüne falan bakmadan çevirip inceliyor sonucta bi kere durmus oluyorsun!!!mühürlüyse bakıp gidiyoo değilse ya orjinal plakanı taktırıyor yada çetiriyorr (kıllığına bağlı)

Alıntıları Göster
    plakayı kare takmak

plakalığı çıkartıp (mümkünse üstten delip vidalamadan) yapıştırmak

uzun plakalık kullananlar icin plakalık takılıyken icinden plakayı cıkartın ve orta harf tarafı size doğru yamultun ama keskin bir bicimde olmasın oval olcak şekilde, sonra yerine takın plakanın yamukluguyla yanlardaki açıklık biraz daha kapanacaktır (çünkü ben yaptım)

• quote:

Orijinalden alıntı: unloved

plakayı kare takmak

plakalığı çıkartıp (mümkünse üstten delip vidalamadan) yapıştırmak

uzun plakalık kullananlar icin plakalık takılıyken icinden plakayı cıkartın ve orta harf tarafı size doğru yamultun ama keskin bir bicimde olmasın oval olcak şekilde, sonra yerine takın plakanın yamukluguyla yanlardaki açıklık biraz daha kapanacaktır (çünkü ben yaptım)

Alıntıları Göster
    nasıl duruyor ben düşündüm tarttım ama pek gözüm kesmedi tampondakı kare çıkıntın maalesef işi bozuyor.fikir olması için özelliklede ön üstten bi resim koyma sansın varmıdır

• quote:

nasıl duruyor ben düşündüm tarttım ama pek gözüm kesmedi tampondakı kare çıkıntın maalesef işi bozuyor.fikir olması için özelliklede ön üstten bi resim koyma sansın varmıdır

Alıntıları Göster
    Eğer araçta plakalık kısmı kare ise kare plaka takmak gerekir. Polis bile buna karışamaz...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bi arkadaşım metal plakalık takarak halletmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.