Şimdi Ara

Yeni Toyota Hilux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben normalde 2014 kia sportage kullanıyorum ve aracımdan memnunum. Fakat yılı biraz eskidiği ve 100kmde 12 litre yaktığı için bu aralar araba bakıyorum. Normalde suv düşünüyorum ama şuan fiyatlarından dolayı alınabilecek gibi değil. Toyota hilux yeni haliyle reklamda gördüm ve beğendim bu yüzden de araştırdım ve fiyatı çok pahalı gelmedi ama daha önce hiç pickup binmediğim için bilmiyorum acaba 5 kişilik aile için uygun bir araba mıdır ?

• Bu tür araçları almayı düşünen aile sahibi kişiler bir kez uzun yola çıkmadan almasın.
    Ha illa alacam deniyorsa arka süspansiyonları düzgün x class ve navara harici düzgün araç yok.
    Yazık yani arkaya konacak bebeği düşünün. Bu araçlar arazi için, arkaya yük atmak için. Ya da çocuksuz aile alır arada araziye çıkar, ötesi eziyet.
  • Hilux benim de dikkatimi çekti dün.

Elektrikli ayarlanabilir deri koltuk, çarpışma önleme, yaya algılama, şerit takip, direksiyon, koltuk ısıtma, jbl ses sistemi, led farlar vs donanımı gayet güzel ve fiyatı 319bin. bu fiyata b suv ancak alınır.

Aile kullanımında çok konforlu olmaz, arkası makas.

12 litre yakmasını da ararsınız çünkü mtv'si çok yüksek. Sportage'ın bir sene yaktığı benzin kadar mtv ödeyebilirsiniz. 7700tl. 2020 de daha da artacaktır. Bu dediğim 4*4 olan için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 30 Eylül 2020; 7:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hilux benim de dikkatimi çekti dün.

Elektrikli ayarlanabilir deri koltuk, çarpışma önleme, yaya algılama, şerit takip, direksiyon, koltuk ısıtma, jbl ses sistemi, led farlar vs donanımı gayet güzel ve fiyatı 319bin. bu fiyata b suv ancak alınır.

Aile kullanımında çok konforlu olmaz, arkası makas.

12 litre yakmasını da ararsınız çünkü mtv'si çok yüksek. Sportage'ın bir sene yaktığı benzin kadar mtv ödeyebilirsiniz. 7700tl. 2020 de daha da artacaktır. Bu dediğim 4*4 olan için geçerli.
    Bu donanım 4x2 de yoktur yalnız.
  • 4*2 donanım olarak daha boştur belki ama vergi ve yakıtı daha avantajlı. Araziye çıkılmayacaksa daha mantıklı olabilir. Tasarımı çok güzel olmuş. Yakıt da 7.4 litre karma idi sanırım. Ben beğendim. Hakkınızda hayırlı olsun.
    Bir de arka kasa kısmı kapatılınca çok havalı duruyor bu meretler
  • Bu tür araçları almayı düşünen aile sahibi kişiler bir kez uzun yola çıkmadan almasın.
    Ha illa alacam deniyorsa arka süspansiyonları düzgün x class ve navara harici düzgün araç yok.
    Yazık yani arkaya konacak bebeği düşünün. Bu araçlar arazi için, arkaya yük atmak için. Ya da çocuksuz aile alır arada araziye çıkar, ötesi eziyet.
  • Nissan Navara 4*4 sahibiyim. Arkada makas olmadığı için (Mercedes x class ile aynı araçtır)sınıfının en konforlu arazi aracıdır. Fiyat fayda olarak da iyidir. Platinium paket de deri koltuk ,360 derece görüş , Koltuk ısıtma , navigasyon gibi donanımlar var.
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de arka kısmı kapatmayı düşünüyorum 👍
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

YENİLENEN HILUX DİZEL Hilux 2.4 D-4D 4x2 Adventure A/T Tavsiye Edilen 2020 MY 259.900 (TL)

bundan mı bahsediyorsunuz??

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu olsa gerek.
  • Ben de Sorento mu sattığım için aynı arayıştayım, Hilux fiyat/donanım olarak ve sorunsuzluk olarak iyi bir seçenek gibi duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.