Şimdi Ara

Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat bu sınıf bir araç için fazlasıyla yüksek.

Millet bunun yerine Sportage, Qashqai, Leon falan alır.

49000TL civarına acilen fiyatı çekmeleri gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyat bu sınıf bir araç için fazlasıyla yüksek.

Leon ne alaka. Biri pick up digeri c kompakt. Ben leon kullaniyorum her konuda leon gormekten biktim valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle her açıdan en mantıklı alınası pick-up. Haftasonu avm yerine benim gibi dağ bayır gezmeye niyeti olanlar hiç düşünmeden alabilir.
    Eski kasanın en büyük sorunu kısa aks mesafesi yüzünden 4 çeker yükte dişliden sıyırıyordu. Yenisinde amatörce altına baktığımda daha uzun olduğunu gördüm. Ancak dediğim gibi amatörceydi, inşallah arazide kullanma fırsatım olur ve tam anlamıyla sorunsuz bir araç yapmışlardır

• quote:

Dolar 1.50 olursa olur tabi neden olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

Leon ne alaka. Biri pick up digeri c kompakt. Ben leon kullaniyorum her konuda leon gormekten biktim valla.

Bütçe anlamında dedim, pickup düşünenler genelde 40-50000TL arası araç bakarlar.

• quote:

her zamanki gibi değerli üyemiz şener kardeşimiz milletin ne alacağını tahmin etmiş,fakat araştırmadan yorum yapmış.isuzu d max hilux gibi araçlar özellikle firma satışlarının da etkisiyle iyi satıyor Türkiye'de.Bu araba eğer ankara istanbul gibi yerlerde yaşamıyorsanız leonun da qaşqainin de içinden geçer.Ama siz leona devam edin,biz de açacağınızı söyleyip bir türlü cesaret edemediğiniz v40 vs. linea konusunu beklemeye devam edelim

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    O kadar parayı kimse Pickup'a bağlamaz ki.

• o kadar parayi honda city e 40 bin lira fiyat çekip hiluxa 49bin diyen, volvo v40ı lineayla kapıştıran,konusunu açmaya gelince de bir türlü açamayanlar bağlamaz.bilmem tanıdık geliyor mu şenerciğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

o kadar parayi honda city e 40 bin lira fiyat çekip hiluxa 49bin diyen, volvo v40ı lineayla kapıştıran,konusunu açmaya gelince de bir türlü açamayanlar bağlamaz.bilmem tanıdık geliyor mu şenerciğim

Hayır, hiç de tanıdık gelmedi.

• Demekki bol bol hatirlatmak lazim size,malum lafi ortaya atip atip sonra arkasında durmamak,yalan beyanat verip özür dilememek,sahibi oldugu mala fiyat cekerken uçup onu 5e katlayacak arabaya ayni fiyati yazmaya kalkmak,linea ayarinda yazip konusunu acmaya gelince 3 maymunu oynamak erdemli bir davranış degil senercigim

• Bence senersongur ün yazdıklarına yanıt verilmemesini söyleyen bir üst konu olmalı forumda.
    Hiluxa gelince. Gerçekten çok gzel bir pickup. Tek eksiği 2 çekerli modellerinde otomatik sunmaması, 4 çeker otomatik versiyonunu mtvsi motor hacminden dolayı fahiş maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Bence senersongur ün yazdıklarına yanıt verilmemesini söyleyen bir üst konu olmalı forumda.
    Hiluxa gelince. Gerçekten çok gzel bir pickup. Tek eksiği 2 çekerli modellerinde otomatik sunmaması, 4 çeker otomatik versiyonunu mtvsi motor hacminden dolayı fahiş maalesef.

Bundan sonra bu tarz mesajlarını tek tek sikayet edecegim.araclari ve araç sahiplerini asagilamamayi öğrenmesi lazim bu üyemizin

• quote:

quote:

Bence senersongur ün yazdıklarına yanıt verilmemesini söyleyen bir üst konu olmalı forumda.

Bundan sonra bu tarz mesajlarını tek tek sikayet edecegim.araclari ve araç sahiplerini asagilamamayi öğrenmesi lazim bu üyemizin

Bugüne kadar hiçbir araç sahibini yada kişiyi forumda aşağılamadım ki.

Benim işim araçlarla. Yani cansız metal yığınları ile.

Çapulcu araca çapulcu derim. Hepsi bu.

• quote:

quote:

quote:

Peki hangi araçlar çapulcu hocam,zahmet olmassa siralarmisiniz

• 80 milyonluk Türkiye de 8 milyon AB ortalamasında para kazanıyor. Hi-Cruiser denilen 2.8 Otomatik için 3 ay bekleme süresi vardı, aracı bir hafta evvel teslim aldım. Eşim Vito istiyordu ama yenileri 180,000 TL kadar çıkınca ful aksesuarlı Hi-cruiser'ı sigortalar dahil peşin 121,000 TL aldım. 5 sene sınırsız garanti dahil.
    Düzgün yolda binekten farklı değil ve çekişi çok iyi. Ama biraz yüzeyi tırtıklı yolda, mesela kilit parke taşlı yol, arka yaprak amortisör yüzünden hafif silkeleme yapıyor, yol bozukluklarını düşük hızda içeri aktarıyor. Motor çok sessiz, direksiyon çok rahat, geri kamerası var, Eco modda mazot sarfiyatı iyi. Sollarken Power'da 450 tork ile fırlıyor.
    Bir de ben iri yarı birisiyim arabaya binmek çok rahat değil ama oturunca içi rahat, arka koltuk mesafeleri de daha büyümüş yeni kasada.
    Şehir merkezine araba ile her zaman gitme ihtiyacı olmayan, doğada gezmeyi seven ancak Land Cruiser Pradoya 300,000 veremeyecekler için hem egoyu tatmin eden hemde daha ucuz bir alternatif. Büyük şehirde oturupta ve sık sık şehir merkezine araba ile gideceklere pek uygun değil tabi. MTV bir felaket 2850 TL/6 ay. Gülü seven dikenine katlanır.
    Eşim de önce arabanın cüssesi yanında küçük kaldığı için korkmuştu ama şimdi alıştı. Vito'nun rahatlığı yok diye şikayet ediyor ama bu erkek egosu için bir araç tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 12 Mart 2016; 11:48:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Güzel araba da, otomobil vergisi ödemediğin için, ağır yetkiler verilmiş, şehir içinde polisler hemen durdurup ceza yazıyor. Ankara'da bu araçla neredeyse hiç bir yere giremiyorsun, tüm merkez yerler yasak. Ben bu aracın 4x4'ünü gezmek için alırım, çoğu rezalet qashqai vs... gibi jip görünümlü Sandero'lardan 15.000 kat iyi ama işte devlet vergisi düşük diye nefes aldırmıyor pick-up'lara.

4x4 aldığında sınıf değişiyor bildiğimiz binek otomobil vergisi veriyorsun. Misal 2,8 LT , 4x4 alırsan ödeyeceğin vergi 5.797,00 TL , yani şimdi burada öyle alırım böyle alırım diyen çoğu kişi vergiyi duyunca vazgeçiyor, zaten alacak olan adam burada geyik yapmıyor gidip parayı basıp alıyor. 4x4 sınıfta amarokun tutulmasının en büyük etkenlerinden biriside bu vergi avantajı.

• quote:

quote:

quote:

Kendi beğendiğin(!) 3-5 araç hariç hepsi çapulcu. Çapulcu demediğin araç neredeyse yok gibi...

Ve her çapulcu araç yorumun ile o araçları severek ve isteyerek alan kullanıcılarına da ufak çaplı da olsa dokundurmuş oluyorsun.

"Çapulcu araçlar ve onlara sahip çapulcu sahipleri" gibi...Algı yaratıyor.

Bir nevi araç+sahibini dalgaya alır tarzın var.

Ben sürekli yaptığın bu "çapulcu" yorumlamanı doğru bulmuyorum. Her zaman yapman da çok itici ve çirkin gözüküyor.
    Bir tekerleme gibi sürekli yazıyorsun/söylüyorsun. Sen bilirsin! ama bundan vazgeçmen bence en doğru karar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Güzel araba da, otomobil vergisi ödemediğin için, ağır yetkiler verilmiş, şehir içinde polisler hemen durdurup ceza yazıyor. Ankara'da bu araçla neredeyse hiç bir yere giremiyorsun, tüm merkez yerler yasak. Ben bu aracın 4x4'ünü gezmek için alırım, çoğu rezalet qashqai vs... gibi jip görünümlü Sandero'lardan 15.000 kat iyi ama işte devlet vergisi düşük diye nefes aldırmıyor pick-up'lara.

4x4 aldığında sınıf değişiyor bildiğimiz binek otomobil vergisi veriyorsun. Misal 2,8 LT , 4x4 alırsan ödeyeceğin vergi 5.797,00 TL , yani şimdi burada öyle alırım böyle alırım diyen çoğu kişi vergiyi duyunca vazgeçiyor, zaten alacak olan adam burada geyik yapmıyor gidip parayı basıp alıyor. 4x4 sınıfta amarokun tutulmasının en büyük etkenlerinden biriside bu vergi avantajı.

kasko değerinden dolayı bir alt sınıfa düşmüyor mu ?

• Fiyatlar gagayet uygun dev gibi araba hos

• Dükkanıma l200 Toyota arasında git gelde kaldım iş için işçilerin l200 daha cazip bulduğu için 4 adet aldım Toyota biraz daha şahıs arabası işe gitmez gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.