Şimdi Ara

Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

76.900 TL

2016 Toyota Hilux 2.4 Adventure 4x2

84.900 TL

2016 Toyota Hilux 2.4 Adventure 4x4

97.900 TL

2016 Toyota Hilux 2.8 Hi-Cruiser 4x4

116.900 TL
     Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKTAN06 -- 11 Mayıs 2016; 14:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi.
  • Kamyonet olarak mı geçiyor acaba ? Fiyat iyi gibi şu vergiler olmasa.

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araç otomobil ruhsatlı gelmiş olsa fiyatı 274.000 tl civarına geliyor arkasını kapatıp suv olarak kullanmak lazım

• Pick up gorunumlu land cruiser efsane alet ya jip mip almaya gerek yok

• Kesinlikle toyota denince akla gelen araç hilux. Bence sınıfının en sağlamı. Tipi de çok güzel olmuş.

• 2.8litrelik dizeli bile alinir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 aircross'a 45 bin TL zam
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Normalde bu tarz araçlardan hiç hazetmem ama geçen gün showroomda mavi renk en dolu 4 çeker versiyonunu kurcaladım, adamlar gerçekten yapmış. Teroristlerin bir bildiği var dedim

• Anadolu tamam da istanbulda boyle bir arac dert cok kullanissiz kalir. Ama ben de bayiliyorum bu hilux lara

• yüksek ve heybetli araçları seven biri olarak pickuplara bayılıyorum arkayı kapatınca oldukca gozede sık gelıyor tam alınası araba ama ticari olursa vergiside ucuz 1500 tl felan tutuyor yıllık 0 araba alıcak olsam gıder bakardım valla
  • toyota nın en sevdigim 2 aracından biri bi hliux bide land cruser ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Normalde bu tarz araçlardan hiç hazetmem ama geçen gün showroomda mavi renk en dolu 4 çeker versiyonunu kurcaladım, adamlar gerçekten yapmış. Teroristlerin bir bildiği var dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Güzel araba da, otomobil vergisi ödemediğin için, ağır yetkiler verilmiş, şehir içinde polisler hemen durdurup ceza yazıyor. Ankara'da bu araçla neredeyse hiç bir yere giremiyorsun, tüm merkez yerler yasak. Ben bu aracın 4x4'ünü gezmek için alırım, çoğu rezalet qashqai vs... gibi jip görünümlü Sandero'lardan 15.000 kat iyi ama işte devlet vergisi düşük diye nefes aldırmıyor pick-up'lara.

Hocam sizin forum cezası bitmiş ve tepki olarak avatar resminizi değiştirmişsiniz. Hayırlısı olsun. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum yonetiminden sikayetci adamin konusuna 'bos adamin bos konusu' yazdim diye 4 gun ceza aldim. TDK buyuk sozlugune girin bakin,hakaret anlami var miymis bu kelimenin :-)

• 8 zf BiTDİ amarok bence daha çekici

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2ci el pickup a gir en son çıkan amarok ama maşallah neredeyse hepsi satılık... herşet tip değil...

2007 ve 2014 ünü 3 ci havalimanı şantiyesinde kullandım.. içeride 100-120 gezdiğim oluyordu.. hertürlü yanlama vs herşeyi yaptım.. arazide olduğum için taş vs dinlemiyordum o hızlarda üzerinden atlıyordum... ne ön takıma bişey oldu nede altını sürttüğüm halde altına bişey oldu... taş gibi ve sorunsuz...

2007 450bin km idi ve motoru açılmamış...

1ton arkaya at eşek gibi taşıyor frenleri yada çekişi o ağırlıkta bile yeterli...

motor hacimi çok diyenlere şunu söyleyeyim bunlar yük için... amaroka at buna attığın yükü ya motoru eline alırsın yada yerinden kıpırdamaz...

yakıtları can yakıyor 80lt ile 500km yapıyordum ben şöförüm diyen 700 zor yapar...
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Şu en ufak şey de arka aksı kıran amarok mu ? Almayayım ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen,trt'de aks kıran amarokAma ben asfaltta veya hafif arazide kullanacağım için sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    O zaman başka :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Pick up gorunumlu land cruiser efsane alet ya jip mip almaya gerek yok

2,8 hicruser modelini geçen test ettim.konfor donanım fiyat harika,land crıser pradonun kamyonet versiyonunu yapmışlar.
    adam 2,8 ötvsi vermesine ragmen 2,0 amaroktan ucuz fiyata satıyor.tebrikler toyota..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 12 Mart 2016; 9:22:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.