< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
C5 aircross'a 45 bin TL zam
-
-
Zam gelmeyen araba mi var ? Model model konu mu acacaz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne olacaktı ki ? indirim filan mı bekliyor millet anlamadım. Dolar kuru kaç günde kaç olmuş, bunun sorumlusu PSA grubu değil herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 25 Kasım 2021; 10:44:31 > -
AK Parti MYK toplantısı: ‘Ekonomideki durum 3-4 ay içinde çözülecek’
Endişe etmeye gerek yok, 3-4 ay içinde çözülecekmiş. Temmuzdan sonra nasıl şahlandıysak, bu sefer de halleder halkını çok seven hükümetimiz.
Ayrıca halkın bu isyanını anlamıyorum. Halk araçlarına 40-50bin zam geliyor ama mercedes s serisine 400-500bin zam geliyor. Sizde 1-2 araç var ya sarayda? Sizin mutfak masrafı 2bin'den 3bine çıkıyorsa sarayınki 2milyondan 3milyona çıkıyor. Asıl isyan etmesi gereken kişi padişahımız ama o şükretmesini biliyor. Kendinize gelin nonkörler.
-
vay be nisan ayinda 1.6 shine 357 bin fiyati vardi ustelik 8 bin lira opet yakit kartiyla birlikte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 milyonluk arabaların veremediği konforu 500 bine veren c5 aircross bıdı bıdı yapmışsınızda;
Adama sorarlar hayatında kaç tane 1.5 milyonluk arabaya veya arabalara bindinde onların konforunu veremediğini düşünüyorsun diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 27 Kasım 2021; 18:16:22 >
İlla passata binmiştir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 milyon diyerek biraz insaflı davranmışım aslında c5a 3 milyonluk s-class ta olmayan teknolojiyi barındırıyor
Diz çökün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana videolarda barındırdığı teknolojilerle gelme o toton kaç tane 1.5 milyonluk arabaya oturduda yolculuk yaptı diyorum. Cevap bana video atmak. Tenekelerden tenekeye tecrübe ettiğiniz arabalarla 1.5 milyonluk araçlara karşı bu kadar kıskanç olmayın
Ya s classta geri kalan 123345 tane özelliği barındırıyor mu c5a nız ? Yol tutuş, yalıtım, sürüş keyfi özelliklerine dahi girmiyorum.
Şöyle yapalım bütün elçiliklere diplomatlara bi S verelim bide C5A verelim. Bir tanesi bile S yerine C5A nın arkasında yolculuk yapmayı tercih ederse ben kendimi bu forumdan sınırsız banlarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cep telefonuna 4 bin TL zam gelmiş, arabaya 44 gelmesi normal
Erdoğan'a sorsan c5a der
Benim 2012 model bmw 320d 'nin keyfinin yarısını versin yeter ama mümkün değil:))
Bu gelen zam oranlarını maaş zam oranınız hiçbir zaman yakalayamayacak. Fakir daha fakir olacak, orta sınıf da fakir sınıfına girecek. Emeği geçen herkesin Allah tez zamanda belasını versin.
Gelen zam miktarına temiz araba alınıyordu zamaninda şimdi Toros vermezler
600k valla bedava
-
Böyle konuları nası açmışım ya utançtan yatağın altına girdim
Siz yine sadece konu açmışsınız, gerçi bu enflasyonda olmaz ama ya bir de üretmiş olsaydınız
-
Eyyy akp, hani 3-4 aya duüzeliyordu ekonomi? Temmuzdan sonra şaha kalkıyorduk sülüman?Enflasyon tarihi vere vere bir hâl oldunuz. 2 yıldır şu zaman bitecek bu zaman bitecek diyorsunuz. Ak militanlara yeni yalanlar bulmanız lazım. Onlar bile artık bu yalanlara inanmaz oldu. Seçimler yaklaşıyor, daha güzel algı okşayan daha güzeller yalanlar bulun. Seçimden sonra kapsamlı bir ÖTV çalışması yaparsınız değil mi? Oyum size, hehe
Seneye de 1 milyon 100 bin bedava diyeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zam gelmeyen araba mi var ? Model model konu mu acacaz ?
|
1.5 milyonluk arabaların veremediği konforu 500 bine veren c5 aircross bıdı bıdı yapmışsınızda;
Adama sorarlar hayatında kaç tane 1.5 milyonluk arabaya veya arabalara bindinde onların konforunu veremediğini düşünüyorsun diye |
AK Parti MYK toplantısı: ‘Ekonomideki durum 3-4 ay içinde çözülecek’ Endişe etmeye gerek yok, 3-4 ay içinde çözülecekmiş. Temmuzdan sonra nasıl şahlandıysak, bu sefer de halleder halkını çok seven hükümetimiz. Ayrıca halkın bu isyanını anlamıyorum. Halk araçlarına 40-50bin zam geliyor ama mercedes s serisine 400-500bin zam geliyor. Sizde 1-2 araç var ya sarayda? Sizin mutfak masrafı 2bin'den 3bine çıkıyorsa sarayınki 2milyondan 3milyona çıkıyor. Asıl isyan etmesi gereken kişi padişahımız ama o şükretmesini biliyor. Kendinize gelin nonkörler. |
Benzer içerikler
- lpg bitince benzine otomatik geçer mi
- yeni silecek ses yapıyor
- bmw f30 paket sıralaması
- en iyi kış lastiği
- focus 1.6 ti-vct kronik sorunları
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- togg batarya kapasitesi
- mengshi 917
- ford focus 2024 fiyat listesi
- omoda 5 ev
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X