Şimdi Ara

Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hılux pıck uplar içerisinde gerçekten iyi bir başarıya sahip yenilendi ben beğeniyorum.
    Ama bunu alıcak adam 4x2 almaz kesinlikle bu arabayı bunu alan adam ya iş için kullanır ya da arazi yani şehir içinde sürmek için almazdım bu tarz arabaları kullanıcı kitlesi belli.4x4 ve otomatik olması önemli onunda fiyatı yüksek zaten vergisi falan var.
    Ama almayı düşünürsem kapısını çalacağım ilk marka Toyota olur ve hılux alıp çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Güzel araba da, otomobil vergisi ödemediğin için, ağır yetkiler verilmiş, şehir içinde polisler hemen durdurup ceza yazıyor. Ankara'da bu araçla neredeyse hiç bir yere giremiyorsun, tüm merkez yerler yasak. Ben bu aracın 4x4'ünü gezmek için alırım, çoğu rezalet qashqai vs... gibi jip görünümlü Sandero'lardan 15.000 kat iyi ama işte devlet vergisi düşük diye nefes aldırmıyor pick-up'lara.

4x4 aldığında sınıf değişiyor bildiğimiz binek otomobil vergisi veriyorsun. Misal 2,8 LT , 4x4 alırsan ödeyeceğin vergi 5.797,00 TL , yani şimdi burada öyle alırım böyle alırım diyen çoğu kişi vergiyi duyunca vazgeçiyor, zaten alacak olan adam burada geyik yapmıyor gidip parayı basıp alıyor. 4x4 sınıfta amarokun tutulmasının en büyük etkenlerinden biriside bu vergi avantajı.

kasko değerinden dolayı bir alt sınıfa düşmüyor mu ?

bir alt dilimden hesaplanabilmesi için verginin aracın kasko değerinin %5 inden fazla olması gerekiyor. 119 bin liranın %5'i 5950 TL yapar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Güzel araba da, otomobil vergisi ödemediğin için, ağır yetkiler verilmiş, şehir içinde polisler hemen durdurup ceza yazıyor. Ankara'da bu araçla neredeyse hiç bir yere giremiyorsun, tüm merkez yerler yasak. Ben bu aracın 4x4'ünü gezmek için alırım, çoğu rezalet qashqai vs... gibi jip görünümlü Sandero'lardan 15.000 kat iyi ama işte devlet vergisi düşük diye nefes aldırmıyor pick-up'lara.

4x4 aldığında sınıf değişiyor bildiğimiz binek otomobil vergisi veriyorsun. Misal 2,8 LT , 4x4 alırsan ödeyeceğin vergi 5.797,00 TL , yani şimdi burada öyle alırım böyle alırım diyen çoğu kişi vergiyi duyunca vazgeçiyor, zaten alacak olan adam burada geyik yapmıyor gidip parayı basıp alıyor. 4x4 sınıfta amarokun tutulmasının en büyük etkenlerinden biriside bu vergi avantajı.

kasko değerinden dolayı bir alt sınıfa düşmüyor mu ?

bir alt dilimden hesaplanabilmesi için verginin aracın kasko değerinin %5 inden fazla olması gerekiyor. 119 bin liranın %5'i 5950 TL yapar.

150 tl ile kaçırmış

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Sene 2009 0 Ford ranger 4x4 2.5 bayide 40 küsür idi 4x2 39 filandı
    Toyota hilux 0 4X4 Yine 40 üstü bişiy di ve yine ozaman kabin roll barlar yan roll barlar,kabin havuzu gibi özellikler standart veriliyordu.

Tamam 7 sene olmuş aradaki zamanda %150 - %200 gibi ne olabilir ki yazık.
    Araç gerçekten olmuş şuan iyi satar veiyi yani birşey diyemem hoş bi araba.
    Ben daha çok FORD RANGER taraftarıyım o yeni kasası sonbhar gibi türkiyee giriş yapar bence hiluxden daha başarılı olabilir.Ge.en gün amarok gördüm 18" jant deri döşeme filan , arkasıda kaalı çok hoşdu.Alıcaksın bunlardan takıcaksın 20" jant(Yok mok demeyin araç 2.5 motor ve tork 450 nm gayet taşır ve hiç zorlanmaz.) ama şu spor 5 kolludan degil böyle çok daha fazla kolu olucak demi yıgını gibi duranlardan,arka kısmıda kapattır kabin camları zindan film arkadalar da yarı film ön 2cam da çok az derecede karanlık olanlardan. Etrafınada roll borlar alt taraflarına, önede güzel bi krom roll bar bence gayet başarılı güzel bir araç olur. Chevrolet suburban gibi amarikan suvu kulanırmış gibi gezersiniz.
    janthttps://store.donanimhaber.com/be/2b/67/be2b67bea2dd9bc15b2374e03ae95bf5.jpg

RANGER:
    https://store.donanimhaber.com/08/6f/14/086f1453465f686c935ed3986442ebd0.jpghttps://store.donanimhaber.com/37/f7/23/37f723c10135379f29e9eca8001cd74f.jpghttps://store.donanimhaber.com/2e/ce/eb/2eceebb0c8eccccbcf08b25c32d12c93.jpghttps://store.donanimhaber.com/7c/e2/a4/7ce2a4c25e21e2b1512ae2e066151cea.jpeg

Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM! Yeni Toyota Hilux 2016 76.900TL !İNDİRİM!

• 2009 senesi dolarına bak hesap edersin bu gün olması dereken fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pej

80 milyonluk Türkiye de 8 milyon AB ortalamasında para kazanıyor. Hi-Cruiser denilen 2.8 Otomatik için 3 ay bekleme süresi vardı, aracı bir hafta evvel teslim aldım. Eşim Vito istiyordu ama yenileri 180,000 TL kadar çıkınca ful aksesuarlı Hi-cruiser'ı sigortalar dahil peşin 121,000 TL aldım. 5 sene sınırsız garanti dahil.
    Düzgün yolda binekten farklı değil ve çekişi çok iyi. Ama biraz yüzeyi tırtıklı yolda, mesela kilit parke taşlı yol, arka yaprak amortisör yüzünden hafif silkeleme yapıyor, yol bozukluklarını düşük hızda içeri aktarıyor. Motor çok sessiz, direksiyon çok rahat, geri kamerası var, Eco modda mazot sarfiyatı iyi. Sollarken Power'da 450 tork ile fırlıyor.
    Bir de ben iri yarı birisiyim arabaya binmek çok rahat değil ama oturunca içi rahat, arka koltuk mesafeleri de daha büyümüş yeni kasada.
    Şehir merkezine araba ile her zaman gitme ihtiyacı olmayan, doğada gezmeyi seven ancak Land Cruiser Pradoya 300,000 veremeyecekler için hem egoyu tatmin eden hemde daha ucuz bir alternatif. Büyük şehirde oturupta ve sık sık şehir merkezine araba ile gideceklere pek uygun değil tabi. MTV bir felaket 2850 TL/6 ay. Gülü seven dikenine katlanır.
    Eşim de önce arabanın cüssesi yanında küçük kaldığı için korkmuştu ama şimdi alıştı. Vito'nun rahatlığı yok diye şikayet ediyor ama bu erkek egosu için bir araç tabii.

Amarokada baksaydiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115590803&p=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.4 vergisini verdikten sonra 2.8 alınır herhalde
  • 3000 tl indirim yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 4x2 hilux yüklü ağırlıktan boş ağırlığı çıkarınca 680 kg taşıyabiliyor
    2008 ford ranger de ise 1.150 kg. Bunlar ruhsat ta yazanlar. 680 kg pikap için çok az değilmi. Doblo ya bile 500 kg yük atıyorum. Diğer pikaplarda bu oran nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoppp beyler şunu gördünüz mü? Makina fenaaaa

https://paratic.com/yeni-toyota-hilux-tonka/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.