Şimdi Ara

140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba...10 güne yakın bir zamandır suv kategorisindeki araçları kendi belirlediğim bütçeye göre araştırmaktayım.Buradaki insanların otomobillerle ilgili yüksek bilgisinin olduğunu düşünüyorum ve bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum.Kendimce alacağım araçla ilgili olarak kafamda bazı kriterler belirlemiş bulunmaktayım.Aracın konforlu olması,4 çeker olması ve makul performansta olması(0-100 10 saniye ve altı),malzeme kalitesinin yüksek olması ve donanımının bol olması benim kriterlerim arasında yer almaktadır.Kriterlerime göre araç önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Not=Alacağım araç kesinlikle 0km olacaktır.

Kriterlere eklemeyi unutmuşum araç kesinlikle otomatik vites olacaktır.Bagajı 450 lt ve üzeri olursa iyi olur.İç hacim de ortalama genişlikte olursa yeterli.

Motor hacmi önemli değil.Araç Kesinlikle 4x4 olacak

GÜNCELLEME

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.İnternetten araçların resimlerine ve donanımlarına baktığım zaman Mazda Cx5 beni çok fazla etkiledi.Perşembe günü Volkswagen ve Subaru bayilerine giderek araçları inceledim.Tiguan'ın içi,dışı ve donanımı beni hiç etkilemedi.Bazı sitelerden araştırdığım kadarıyla Volskwagen'in dsg problemi varmış.Bu problem nedeniyle ve aracın hiçbir yönünü beğenmemem nedeniyle Tiguan'ı eledim.Subaru forester'ın tasarımını çok fazla beğenmesem'de tiguan,crv ve toyota rav4'e on basardı.Kriterlerim arasında bulunan malzeme kalitesi ve donanım konusunda Subaru forester tiguan'dan çok daha iyi.Subaru forester'ı çok fazla beğenmesem'de yinede beğendim.Cuma günü ise Honda crv ve Mazda cx5'i inceledim.Bu iki aracın'da ortak özelliği 4x4 olması ve donanımı'nın fazla olmasıdır.Dış tasarım konusunda Mazda Cx5 beni çok fazla etkiledi ve Cx5'in tasarımını eşi benzeri bulunmayan
    olarak niteledim.Crv'nin tasarımını ise hiç beğenmedim.Malzeme kalitesi konusunda ise Mazda Cx5'in kalitesini üst düzey buldum ve çok beğendim.Crv'nin malzeme kalitesini çok kaliteli değil fakat yeterli buldum.Büyük ihtimalle kararımı Mazda Cx5'den yana kullanacağım.Bir yönden'de Subaru forester aklımı çeliyor.Sizce hangisini almalıyım.Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss11ss. -- 2 Aralık 2014; 23:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ss11ss.

Öncelikle merhaba...10 güne yakın bir zamandır suv kategorisindeki araçları kendi belirlediğim bütçeye göre araştırmaktayım.Buradaki insanların otomobillerle ilgili yüksek bilgisinin olduğunu düşünüyorum ve bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum.Kendimce alacağım araçla ilgili olarak kafamda bazı kriterler belirlemiş bulunmaktayım.Aracın konforlu olması,4 çeker olması ve makul performansta olması(0-100 10 saniye ve altı),malzeme kalitesinin yüksek olması ve donanımının bol olması benim kriterlerim arasında yer almaktadır.Kriterlerime göre araç önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Not=Alacağım araç kesinlikle 0km olacaktır.

Gla200,Forester,Sportage,Bmw X1 alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-2014-mercedes-gla-200-amg-bayi-cikisli-sifir-188840386/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2014-borusan-x1-1.6i-sdrive-cam-tavan-geri-gorus-sedefli-beyaz-187619798/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-quartz-mavi-turbo-178376049/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-0-km-de-hatasiz-kia-sportege-2.0-crdi-4wd-otomatik-premium-188826335/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 25 Kasım 2014; 1:53:28 >

• Öncelikle konu inşallah fake değildir.
    Bu bütçeye uygun 3-4 araç var zaten.
    Bence ilk sıraya Subaru Forester 240hp olan modeli koymalısınız.
    Alternatif olarak Fiat Freemont, Tiguan 2.0 ve Crv 2.0 modellerine bakabilirsiniz.
    Yine de belirteyim parasının hakkını en fazla Forester verir benzinli olmaz derseniz de Freemont düşünün bence Fiat olması önyargıya düşürmesin binince kaliteli olduğunu anlarsınız.
    Diğer modelleri sorarsanız şahsen onları almazdım Crv ve Tiguan bence yükseltilmiş c segmenti hatchback. Suv'la alakaları olmadıgını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerdiğiniz araçlardan(Bmw x1,Mercedes gla)4x4 değil.kia sportage ise 2013 model.Gönderdiğiniz linklerdeki araçlardan benim kriterlerim arasından uyan model sadece Subaru forester.Yinede bilgi için teşekkür ederim.
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam fake kelimesinin anlamı sahte demek fakat konumun sahte olduğunu düşünmüyorum ve tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.
    Ben daha bayilere gidip araçları inceleyemedim şuanda sadece sizlerin görüşlerini alıyorum.Herkesin görüşünü topladıktan sonra bayilere gidip araçları test edeceğim.Bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Yanlış bilmiyorsam fake kelimesinin anlamı sahte demek fakat konumun sahte olduğunu düşünmüyorum ve tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.
    Ben daha bayilere gidip araçları inceleyemedim şuanda sadece sizlerin görüşlerini alıyorum.Herkesin görüşünü topladıktan sonra bayilere gidip araçları test edeceğim.Bilgiler için teşekkürler.

Her gün sahte konu açıyolar da onun için yazdım.
    Araba konusuna gelirsek yakıt sorun değilse 240hp Forester'ı ciddi olarak düşünün derim.

Benim için yakıt sorun değil.140000 tl civarında başka bildiğiniz suv var mı?Amacım fiyat aralığımdaki bütün Suvları öğrenip bayiye gidip incelemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim için yakıt sorun değil.140000 tl civarında başka bildiğiniz suv var mı?Amacım fiyat aralığımdaki bütün Suvları öğrenip bayiye gidip incelemek.

Var aslında ix35, sportage filan var ama dediğim gibi bu arabalar çakma suv.
    4x2 olacak olsa xtrail önerirdim.
    Tahminimce Freemont konfor odaklı, Forester arazi odaklı araçlardır.
    En iyisi siz bu araçları test edin. Ancak Tiguan, İx35, Sportage önermem.
    Kuga ve Crv olabilir ancak benim gözümde Forester ve Freemont bir üst segment.
    Şöyle bir sıralama yapayım test edip kararınızı verirsiniz.
    Benim sıralamam böyle;
    1-Forester
    2-Freemont
    3-Kuga
    4-Crv
    5-Tiguan
    6-İx35
    7-Sportage

Bilgiler için çok teşekkür ederim.Birde arabalar.gen.tr diye bir site buldum ve sağ taraftan kriterlerime göre araç aradım ve karşıma şu liste çıktı
    http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0&R4=9999&R2=1&D5=6&D1=140000&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+DESC
    Kendi bilgi birikiminiz ile ve yukarıdaki listede minimum 115000 tl maksimum 140000 tl arasındaki araçlarla ilgili de bilgiliniz var mı?bilginiz varsa çok sevinirim.Gece gece bana yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.

• Konfor derken

Otomatik manuel

Performans beklentisi.

Coluk cocuk

Benzinli dizel

Minimum bagaj hacmi

Motor hacmi

Ben salliyorum yeni xtrail diyorum.

Premium bisey olcaksa x3

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Uyarı için teşekkür ederim.Otomatik vites kesinlikle olacak ve aracın performansı yukarıda da belirttiğim gibi (0-100 10 saniye ve altı)olacak.minimum bagaj hacmini de 450 lt olarak kabul edebiliriz.Çoluk çocuk yok.Motor hacmi ve yakıt tüketiminin de hiçbir önemi yoktur.
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    X3 ve Xtrail'in otomatik versiyonu 4x4 değil.
  • ss11ss. S kullanıcısına yanıt
    Outlander ile Cx-5'i de öneririm.
    Bu araçlar Japon olduğu için başınız ağrımaz.
    Tek kötü yanları ikinci el.
    Değer kaybı önemli değilse bu araçların hepsini test edin.
    Aralarında hangisi güzel gelirse seçersiniz zaten hepsi benzer araçlar.
    Forester'in arazi kabiliyeti diğerlerinden iyidir.
    Cx-5 bana küçük geliyor.
    Outlander'da sizin ihtiyaçlarınızı karşilar.

• Toyota rav4 bakabilirsiniz

• Neden bu konu beya yazilar gozukmuyor.

Forester sana uygun ama yurutmesi zor yani para para para....

2. El q5 qq bulabiliyorsun o fiyata

Baska baska

2. El x3 ama ikinci el istemiyorsan o paraya suv denilecek baska araba yok
    Tiguan falan bence bos is o paraya soyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 25 Kasım 2014; 8:17:56 >
  • Subaru Forester Xt, 240 hp, 350 nm tork, 0-100 hızlanması sharp sport mode ile 6,5 saniye, sürekli dört çeker Symmetrical Awd, X-Mode, Lineertronic, performans ve yol tutuş videodaki gibi.

www.youtube.com/watch?v=7gGZNLDyuFE

• Nissan X-Trail

1.6 dCi PLATINUM PREMIUM PACK 19' M/T 125.900 TL
    1.6 dCi PLATINUM PREMIUM PACK 19' A/T 135.000 TL

130HP / 320 Nm
  • Grand Vitarayı da bekleyebilirsiniz. Aceleniz yoksa.
  • x1...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.