Şimdi Ara

140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mıtsubıshı outlander(Subaro ile birlikte gerçek 4x4ler) Bağaj salon gibi 769 litre tüketim ortalama 6.9 donanımda iyidir bir onada bak istersen.
  • Hocam illaki sıfır olacak diye düşünceniz yoksa 50.000 tl daha ucuza 25.000 km de cx5 var.

Malum sitede ilanı var. Satıcıya mazda forumundan ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss11ss.

Çok geniş bir araca ihtiyacım yok ve benimn için donanım çok önemli fakat Freemont'ta çok fazla donanım yok bu yüzden de freemont'u tercih etmeyeceğim.
    Bilgi için teşekkürler.

Hocam tabiki tercih meselesi, saygı duyuyorum ama Freemont'a "fazla donanımı yok" demek haksızlık. Arabada eksik olan birşey yok neredeyse.

• Cx-5,forester ve outlander arasinda secim yapim bence.Cx-5 de biraz daha sehirli havasi var sanki ve mazdanin tutulan araci.Forester turbo 240hp lik motorda gayet seri ama tuketim konusunda zorlarsaniz o da sizin butcenizi zorlar.Sekil bakimindan outlander tabiki 1 numara bence.

Foresterda xenon far var ama mercek yok.Merceksiz xenon muayeneden gecebilir mi ?
  • suv dan anlamayan hayatında suv kullanmamış bir sürü aram bir sürü şey yazmış.

detaylı yazmaya gerek yok mazda cx 5 bu sınıfta RR evoque dan sonra en iyi 2. araçtır. alın geçin.
  • Gla,X1,Q3
  • Tabi ki cx5 derim

• Forester

• Arkadaşım eğer donanım şağlamlık konfor diyorsan mazda cx-5 al geç derim zaten mazda içini dolduruyor hemen hemen ne istersen her şey mevcut , ben bu yaz arabamı sattım butün suv lara baktım xtrail den tiguana kugadan qashqai ye hyundai dan q3 e falan inan bana içlerinde seni en çok tatmin eden mazda cx-5 zaten mazda cx-5 kendini de sınıfında kanıtlamış yane boş araç ta değil ben mazda cx-5 2.0 at benzin aldım şu an da gayet memnunum yakıtı olsun konforluğu sağlamlığı özelliklede ses sistemi wuawwww bundan sonra alacağım araç rr evo olur gücün varsa onu al yoksa cx-5 derim ....işte bu da benim düldül ;)
     140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı

• quote:

Orijinalden alıntı: srtc13

Arkadaşım eğer donanım şağlamlık konfor diyorsan mazda cx-5 al geç derim zaten mazda içini dolduruyor hemen hemen ne istersen her şey mevcut , ben bu yaz arabamı sattım butün suv lara baktım xtrail den tiguana kugadan qashqai ye hyundai dan q3 e falan inan bana içlerinde seni en çok tatmin eden mazda cx-5 zaten mazda cx-5 kendini de sınıfında kanıtlamış yane boş araç ta değil ben mazda cx-5 2.0 at benzin aldım şu an da gayet memnunum yakıtı olsun konforluğu sağlamlığı özelliklede ses sistemi wuawwww bundan sonra alacağım araç rr evo olur gücün varsa onu al yoksa cx-5 derim ....işte bu da benim düldül ;)
     140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı

İyi günlerde kullanın. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Kaç liraya aldınız acaba?

• teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur 124 bine aldım. aslında tiguan alım dedim tiguan biraz daha ufak sonra satıcıya kıl oldum gittim bunu aldım ve iyi ki de almışım diyorum
  • quote:

teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur 124 bine aldım. aslında tiguan alım dedim tiguan biraz daha ufak sonra satıcıya kıl oldum gittim bunu aldım ve iyi ki de almışım diyorum

Peki 4x4 mü?

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    evet 4*4 2.0 skyactive at benzin
  • quote:

evet 4*4 2.0 skyactive at benzin

Gayet uygun fiyata almışsınız. Tekrar iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 1 Aralık 2014; 11:59:54 >
  • srtc13 kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.Bugün aracı satın aldım 2-3 gün sonra teslim alacağım.Aracı almadan önce son kararımı vermek için 4x2 Bmw x3'e baktım.X3'ün malzeme kalitesi konusunda Cx5'den üstün olmadığını gördüm.X3'ü 1.6 motor'un turbo olması ve 4x2 olması nedeniyle hiç beğenmedim.Yakın zaman'da araçla ilgili izlenimlerimi aktaracağım.
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Araç alınmıştır.Birkaç gün sonra izlenimlerimi başka bir konu açarak aktaracağım.
  • Hayırlı olsun inceleme bekliyoruz

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Subaru forester'ı Malzeme kalitesinin düşüklüğü ve donanımının az olması nedeniyle eledim.
  • Birkaç gün sonra başka bir konu açarak izlenimlerimi aktaracağım.Yeni konu açınca size de haberdar et kısmından çağırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss11ss. -- 2 Aralık 2014; 23:37:02 >
  • hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.