Şimdi Ara

140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kuga alırsanız 90'a falan gelir vergi avantajı da var, paranız cebinizde kalır ama cx5'den ez 2 litre fazla yakar.

bunun dışında yakıt hiç dert değilse turbo forester var şahane bir araç. gözü kapalı alabilirsiniz. 0*100'ü 7 saniyenin aldında
  • bence de forester 4x4'te en başarılısıdır.xtrail sonra geliyor.sonra da rav4,tiguan yakın araçlar.
  • Mercedes Gla,nissan x-trail mazda cx5 düşünülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ss11ss. S kullanıcısına yanıt
    Açık ara FORESTER 2.0 TURBO 240
  • bu seçenkelerde forester yada freemont..

freemont u sakın hafife almayın bende binip kullanmadan önce bazı ön yargılarım vardı ama dodge altyapısı ve işbirliğyle geliştirmiş bi araç ve gayt kaliteli ve başarılı olmuş. o paralara hem ekonomi hemde heybetli olur şu araca bakabilirisn fiat bayisinde o km sayılır ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-fiat-ana-bayinden-satilik-0-degerinde-arac-185692244/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-fiat-ana-bayinden-186139926/detay

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.İnternetten araçların resimlerine ve donanımlarına baktığım zaman Mazda Cx5 beni çok fazla etkiledi.Perşembe günü Volkswagen ve Subaru bayilerine giderek araçları inceledim.Tiguan'ın içi,dışı ve donanımı beni hiç etkilemedi.Bazı sitelerden araştırdığım kadarıyla Volskwagen'in dsg problemi varmış.Bu problem nedeniyle ve aracın hiçbir yönünü beğenmemem nedeniyle Tiguan'ı eledim.Subaru forester'ın tasarımını çok fazla beğenmesem'de tiguan,crv ve toyota rav4'e on basardı.Kriterlerim arasında bulunan malzeme kalitesi ve donanım konusunda Subaru forester tiguan'dan çok daha iyi.Subaru forester'ı çok fazla beğenmesem'de yinede beğendim.Cuma günü ise Honda crv ve Mazda cx5'i inceledim.Bu iki aracın'da ortak özelliği 4x4 olması ve donanımı'nın fazla olmasıdır.Dış tasarım konusunda Mazda Cx5 beni çok fazla etkiledi ve Cx5'in tasarımını eşi benzeri bulunmayan
    olarak niteledim.Crv'nin tasarımını ise hiç beğenmedim.Malzeme kalitesi konusunda ise Mazda Cx5'in kalitesini üst düzey buldum ve çok beğendim.Crv'nin malzeme kalitesini çok kaliteli değil fakat yeterli buldum.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Kuga'yı Çarpışma testinde rezil puan alması nedeniyle eledim.Mazda Cx5'i ise çok beğendim.Bilgi için teşekkür ederim.
  • Corvınus kullanıcısına yanıt
    Çok geniş bir araca ihtiyacım yok ve benimn için donanım çok önemli fakat Freemont'ta çok fazla donanım yok bu yüzden de freemont'u tercih etmeyeceğim.
    Bilgi için teşekkürler.
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Şuanda Mazda cx5 ile Subaru forester xt arasında kalmış bulunmaktayım.Yüksek ihtimalle Mazda Cx5' benim bütün kriterlerime uyduğu için Mazda Cx5'İ tercih edeceğim.Bilgi için teşekkür ederim.
  • Nissan X-Trail neden dusunmediniz?

• colibaly C kullanıcısına yanıt
    Nissan Xtrail 4x4 ve otomatik olmadığı için düşünmedim.
  • Hayirli olsun simdiden. Hangi araci alirsaniz alin Allah kaza bela vermesin.

• colibaly C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Gla dizel otomatik
    x3
    q3

• şahsen motor ve 4 çeker sistemi için bile subaru alırdım .

tabi bu mazdanın kötü olduğu anlamına gelmez fuar da incelemiştim gayet kaliteli tok bir araç tasarımı şahane motoru az yakıyor şanzıman hızlı .
  • Rav4 elegance 2.0 4*4 otomatik 117bin liraya veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeerus

Grand Vitarayı da bekleyebilirsiniz. Aceleniz yoksa.

Grand Vitara ne zaman çıkar piyasaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss11ss.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Şuanda Mazda cx5 ile Subaru forester xt arasında kalmış bulunmaktayım.Yüksek ihtimalle Mazda Cx5' benim bütün kriterlerime uyduğu için Mazda Cx5'İ tercih edeceğim.Bilgi için teşekkür ederim.

140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı

Biraz kafanı karıştırayım.
    İnfiniti
    Paran yeterse tavsiye ederim.

• 2.0 lt olmasına rağmen mükemmel bir yakıt tüketimi vaad ediyor geniş iç hacim,7 kişi ye çıkabilen yolcu kapasitesi ve güvenlik testlerinde en yüksek oran olan top safety pick+ almıştır
     140000 tl Suv tavsiyesi (GÜNCELLENDİ)Mazda Cx5 Alındı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.