Şimdi Ara

YENİ TOYOTA RAV4 GELMİŞ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün yeni yaris i incelemek için toyota bayisine gittim... ama yaris ten çok yeni rav4 ü inceledim... resimlerdeki araçtan çok daha güzel duruyor... çok hoşuma gitti... kasa biraz daha büyümüş sanki... kontrol panelleride çok güzel görünüyor...resimde çekecektim ama telefonumu evde bırakmıştım... incelemenizi tavsiye ederim... resimlere aldanmayın ben resimlerde hiç beğenmemiştim ama yakında çok daha güzel görünüyor... az önce toyota nın sitesine de baktım siteye de eklemişler...

Toyota.com.tr

• Fiyatı ne kadar sordun mu?
    Sitede fiyat listesi yok...
  • satış temsilcisiyle konuşamadım çok kalabalıktı... fazla da vaktim yoktu... sadece araçları inceledim ve fiyat listesi alıp çıktım... ama incelediğim aracın üzerinde de fiyat yoktu... o yüzden fiyat hakkında bi bilgi veremicem... aldığım fiyat listesinde rav4 fiyatları var ama bu fiyatlar eski kasa için sanırım... bi de toyota da indirim varmış, avensis 1.6 elegant 42.547 ytl , verso 1.6 elegant 44.000 ytl. sizce nasıl bu fiyatlar.... bana fiyatlar uygun geldi ama motor o araçları taşır mı?
    bu arada listede yazan rav4 fiyatlarını da vereyim
    rav4 2.0 64.085 ytl.
    rav4 2.0 AT 64.085 ytl
    rav4 2.0 AT extra 71.085 ytl. (bu fiyatlar listede olan fiyatlar... yeni rav4 e ait olup olmadığını bilmiyorum)

bu arada incelediğim araç benzinliydi...
  • onlar mevcut rav4 fiyatları. gecen hafta bana bu hafta sonuna kadar fiyatların webde yayınlanacagını soolediler ama, toyotasanın herzamanki sözlerindenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaosorg

Arkadaşlar, bugün yeni yaris i incelemek için toyota bayisine gittim... ama yaris ten çok yeni rav4 ü inceledim... resimlerdeki araçtan çok daha güzel duruyor... çok hoşuma gitti... kasa biraz daha büyümüş sanki... kontrol panelleride çok güzel görünüyor...resimde çekecektim ama telefonumu evde bırakmıştım... incelemenizi tavsiye ederim... resimlere aldanmayın ben resimlerde hiç beğenmemiştim ama yakında çok daha güzel görünüyor... az önce toyota nın sitesine de baktım siteye de eklemişler...

Toyota.com.tr

Arkadaşım biraz daha bilgi verebilirmisin???İç tasarım falan nasıl

• Birde bu 136 ps lik motor 2.0 d-4d mi 2.2 d-4d mi?
  • @ aBaBaDaN

iç tasarımı güzeldi... bahsettiğim gibi kontrol düğmeleri göstergeler, müzik sistemi güzel gözüküyordu... ben araca ön yargılı yaklaşmıştım... resimlerini beğenmemiştim ama yakından görünce etkilendim... eski rav4 ten çok daha güzel olmuş bence... söylediğim gibi satış temsilcileriyle konuşma fırsatım olmadı... yani araçla ilgili teknik bilgi alamadım... ama motoru benzinliydi... dizelle ilgili hiç bir ibare yoktu aracın üzerinde... kabin çok rahat ve ferah... arka diz mesafeside iii... bagaj yukarı doğru değil yana doğru açılıyor... işçilik kaliteli, toyota bu konuda ii bi marka zaten... kısacası etkileyici bi araç... eğer bu tip bi araç almayı düşünüyorsan, rav4 ü incelemeden karar verme bence... umarım fiyatları eski rav4 lerden yüksek olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaosorg

@ aBaBaDaN

iç tasarımı güzeldi... bahsettiğim gibi kontrol düğmeleri göstergeler, müzik sistemi güzel gözüküyordu... ben araca ön yargılı yaklaşmıştım... resimlerini beğenmemiştim ama yakından görünce etkilendim... eski rav4 ten çok daha güzel olmuş bence... söylediğim gibi satış temsilcileriyle konuşma fırsatım olmadı... yani araçla ilgili teknik bilgi alamadım... ama motoru benzinliydi... dizelle ilgili hiç bir ibare yoktu aracın üzerinde... kabin çok rahat ve ferah... arka diz mesafeside iii... bagaj yukarı doğru değil yana doğru açılıyor... işçilik kaliteli, toyota bu konuda ii bi marka zaten... kısacası etkileyici bi araç... eğer bu tip bi araç almayı düşünüyorsan, rav4 ü incelemeden karar verme bence... umarım fiyatları eski rav4 lerden yüksek olmaz...

Evet biz bu aralar arabayı değiştirmek istiyoruz ama bakalım kısmet.En kısa zamanda gidip inceliğicem.Ama eğer 2.0 dizel motor seçeneği yoksa ve fiyat 62 den fazla olursa sanırım pek tutulmaz.Ama eski kasasıda 64 bin ytl.Nasıl olucak ki.İnşallah toyota rekabet için fiyatları düşük tutar.

• fiyat benzinli 65-70 arası olur da

dizel üst vergiye giriyor 80 i geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

fiyat benzinli 65-70 arası olur da

dizel üst vergiye giriyor 80 i geçer

Neee 80 milyara toyotayı kim alır.80milyarım olsa toyotanın cipine niye bakayım.Valla öle olursa ancak 500 tane satar.501 olmaz yani.Haksızmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 11 Şubat 2006 23:13:18 >
  • Bende sana katılıyorum 80 yerine 100 verir x3 alırım. sorentoda dvd var o fiyat degil. yılın en cok satan jeapı
  • 136 hp lik dizel, hondanın accord daki 2.200 cc lik dizeli olmasın?
  • Ben toyota kadar sorumsuz bi firma görmedim.Araba showroomlara gelmiş internet sitesinde hala daha 9. havayastığından bahsediyo.Bilgi verilmesi gereken en önemli yer internet sitesi hiç bir bilgi yok.Toyotaya
  • Gelecek olan dizel motor 2.2 136 HP.
    Daha kuvvetli olan 2.2 180 HP dizel ithal edilmeyecek.
    2.0 motor ve eski kaza benzinli 65'e inmişse, dizel 2.2 çok pahalı satılır.
    Vergi dezavantajı yüzünden kullanıcıya 80 civarı bir paraya ulaşacağını sanıyorum.
    Kampanya-indirim-çok düşük kar marjı-0 Faiz filan yapmazlarsa Türkiye'de fazla satmaz.
    80 milyarı cebine koyup ikinci el piyasasına bir bakarsan çok temiz mercedes-bmw vs. bulunur.
    Değmez RAV 4 için o paraya.
  • Yeni kasa Rav-4 ü inceleme fırsatını buldum..

Bayiden almış olduğum fiyatlar ..

2.0 lt Benzinli model için yaklaşık 72.000 YTL
    2.2 lt Diesel model için yaklaşık 82.000 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmride -- 12 Şubat 2006 12:02:34 >
  • @ mcmride

fiyatlar yükesekmiş... sen nasıl buldun aracı?
  • ucmus bu toyotasa abicim, 82ye arkadaşın dedii gibi 501.ciyi satamazlar Turkiyede.

mcmride, benzinli simdi olduu gibi baz ve extra model mi imiş yoksa tek paket mi?
    72 hangisi ki, extrası ise şimdiki extra 71bin ytl zaten

bilgi, 2.2 dizel versoda kullanılan d4d. Accord motoru deil
  • Ya RAV4 ün yenisini görmedim ama eskisi de süper araçtı. TR de hiç satmadı...

Neden? Sanırım reklamı iyi yapılmadı+fiyatı yüksekti...
  • ya toyota kalitesini sen kia ile karsılastırırsan olmaz.dvd dediğin oyuncakları toyota 1 milyar karsılığında 2 koltuk kafalığına veriyodu.82 milyar olan 2.2 d-4d vergisi de fazla.o vergiyi veren adam için sorun olmaz.hala toyotanın 2003 ten sonraki araçlarını görmediysen gidip rav 4 ü incelemediysen toyotanın cipine vermem dersin.sen o çok övdüğün üstünde bmw logosu var diye mi 100 milyar vereceksin!!farkı nyemiş rav 4 te.sen o 2.2 d-d4 dizeli bi kullan ne demek istedğimi anlarsın.

gözüme ilk batan kötü özelliği havalandırmaları olmus.ne öle fiatın paliosuna doblosuna koyduğu havalandırmaları koymus!!web sitelerine fazla önem vermedikleri kesin.plazalarının siteleri bile göze daha hos gelen tasarımı kullanım kolaylığı ve bilgileri var.reklam yapmıyolar türkiye zaten toyota için 2. 3. sırada olan bi ülke.
  • İncelediğim model 2.0 lt benzinli deri döşemeli full bir araçtı .... Satış sorumlusu ile biraz konuştum .. İncelediğim aracı 72.000 ytl ye sattıklarını , dizel modelinin 82.000 ytl olduğunu ve bu önümüzdeki ay gelecek bütün araçların satıldığını belirtti..

Daha önce 2003 model Rav4 sahibi olmuş birisi olarak yeni model hakkında bazı görüşlerim oluştu ..

Yeni model önceki halefine göre daha uzun ve daha geniş ... İç malzeme kalitesi öncekine nazaran biraz daha artmış ancak iyice incelendiğinde plastik kalitesinin ancak ortalama olduğu farkediliyor ... Önceki modele göre başka bir değişikliği ... aracı istedğiniz anda 2 yada 4 çekere alabilmeniz .... Motor konusuna gelince 2.0 ltlik benzinli motor 2 hp arttırılmış 152 hp olmuş ... Daha önceki modelde motor beni çok tatmin etmiyordu.. Yeni modelde iki tip dizel ve benzinli motor var ... Benzinli olanda 3.5lt V6 motor versiyonunun gelme ihtimali hiç yok ama dizelde 2.2lt'lik 176 hp olan motor seçeneğini neden getirmezler anlamıyorum ... Eğer bu motor seçeneği ile gelse ve ve fiyatı 80.000 ytl civarı olsa o zaman çok satar .. Ancak 136 hp lik versiyonu kanımca bu fiyatla çok fazla alıcı bulmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.