Bir kaynakta Yeni Yaris'in parçalarının %20'nin Türkiye'den temin edileceğini okumuştum.
İçi de,dışı da çirkin. Zaten bir düzeltemediler şu aracı.
bence tam kasa değişmemiş, yandan kapılar ve tavan sütunu aynı...
Toyota'nın iğrenç tasarımlarının kimin yaptığı ortaya çıktı. Adamın tipinde tip yok zaten Şaka bir yana o eski iğrenç göstergelerden kurtulmaları iyi olmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Yaris 1.0 Terra Sporty 29,900 29,900 Yaris 1.33 Terra Sporty (Stop&Start Sistemsiz) 34,100 34,100 Yaris 1.33 Terra Sporty M/M 36,100 36,100 Yaris 1.33 Sol (Stop&Start Sistemsiz)* 38,600 38,600 Yaris 1.33 Sol M/M 40,600 40,600 Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty 38,500 38,500 Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty M/M 40,800 40,800
Yaris de ucuz değil ki. Jazz'ın ve Polo'nun yanında tasarım olarak bence çirkin.
İç mekan olarak Jazz ve Polo daha geniş. Zaten şu resimlere bakınca Toyota'nın bu yeni jenerasyon Yaris'te geride kaldığı belli.
yeni poloya binmediniz galiba şimdiki yaris poloya göre çok ferah yüksek tavanı var
yaris b segmentinin kralıdır dizel motoru zaten dünyanın en iyi küçük hacimli motorudur d4d polo fiesta 40bin ediyorsa yarise 55bin normal fiyattır araba biniyorsan parayı vereceksin dev gibi new yaris.
Araç gerçekten süper olmuş.Acaba ne kadara piyasaya sürerler ?
Yeni Yaris'in fiyatları güncel Yaris'le aşağı-yukarı aynı olur. Donanım konusu da fiyatları etkileyen bir unsur.
Bu kasayı merakla bekleyenlerdenim.
Eskisine göre daha iyi olmuş.
Yaris ile Polo. Polo'da önce direksiyondan kontrol edilen müzik sistemi olsun. Donanımlar fiyatına göre çok az. Parasını hakettiğine inanmıyorum.
Yaris'in iç mekanı çok ferah ve olduğundan daha geniş algılanıyor. Yeni kasada bagaJ hacmi genişlemiş.
Özellikle ön kısımda C sınıfı bir araçta imiş gibi genişlik ve rahat koltuklar var. Bu da Toyota'nın başarısı.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Yaris ile Polo. Polo'da önce direksiyondan kontrol edilen müzik sistemi olsun. Donanımlar fiyatına göre çok az. Parasını hakettiğine inanmıyorum.
Yaris'in iç mekanı çok ferah ve olduğundan daha geniş algılanıyor. Yeni kasada bagaJ hacmi genişlemiş.
Özellikle ön kısımda C sınıfı bir araçta imiş gibi genişlik ve rahat koltuklar var. Bu da Toyota'nın başarısı.
toyotanın başarısız ve kullanışsız bir aracını göster dişimi kırayım adamlar yapiyor hiç yarise binmeyenler yorum yapan kişiler sizin yarisinizi bir yakınınız görsün aa bu küçük arabayımı aldın der arabaya binince bu avensismi diye sorarlar bir b segmenti c segmentiyle aynı genişilikte iç hacim sunuyorsa ve ekonomik en iyidizel motoru üretiyorsa bedeli olacak elbet. açıkcası toyota markasına güveniyorum
kadranın yerini sevdim eskisi neydi la öyle
Ha şöyle yaa. hele şükür yaris adam oldu.
eski kasalara göre çok daha güzel bir tasarım. dış hatlar keskin iç hatlar oturaklı 2,5 ay önce 2006 model jazz aldım. jazz, corsa, yaris arasında kalmıştım. tasarım ve özellik olarak jazz hepsinden önde olduğu için aldım 0 araç alacak olsan yaris bu tasarımla jazz a çok yaklaşır ama benim nazarımda asla geçemez
Güzel olmuş bence
quote:
Orijinalden alıntı: newerdais
yaris b segmentinin kralıdır dizel motoru zaten dünyanın en iyi küçük hacimli motorudur d4d polo fiesta 40bin ediyorsa yarise 55bin normal fiyattır araba biniyorsan parayı vereceksin dev gibi new yaris.
Kralı felan değildir. Garip iddia. 1.3 multijet de gayet başarılı. O zaman 55bine yaris alın. Jazz yaristen çok daha geniş.
arkası iyi değil
kim ne derse desin yaris iyi araçtır, ha forumda tutulmaz orası ayrı.
ben arabada ençok güvenliği ve yakıtına bakarım. benzer rakamlara benzinli jazz alırken, dizel yaris alabilirsiniz. yılda 20.000 km binseniz sadece yakıttan 2000+ lira cebinizde kalır. az para değil.
Biraz erkeksi olmaya başlamış
quote:
Orijinalden alıntı: ssd23062306
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Yaris 1.0 Terra Sporty 29,900 29,900 Yaris 1.33 Terra Sporty (Stop&Start Sistemsiz) 34,100 34,100 Yaris 1.33 Terra Sporty M/M 36,100 36,100 Yaris 1.33 Sol (Stop&Start Sistemsiz)* 38,600 38,600 Yaris 1.33 Sol M/M 40,600 40,600 Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty 38,500 38,500 Yaris Dizel 1.4 D-4D Terra Sporty M/M 40,800 40,800
Yaris de ucuz değil ki. Jazz'ın ve Polo'nun yanında tasarım olarak bence çirkin.
İç mekan olarak Jazz ve Polo daha geniş. Zaten şu resimlere bakınca Toyota'nın bu yeni jenerasyon Yaris'te geride kaldığı belli.
yeni poloya binmediniz galiba şimdiki yaris poloya göre çok ferah yüksek tavanı var
Fotodaki 3 araç arasında kaldım bi yardım lütfen
Kriterlerim ;
1-yakıt tasarrufu 2-donanım 3-33.000-37.000 TL limit maximum