Şimdi Ara

Yeni Toyota Yaris 2012 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
4
Favori
95.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel motorla birlikte CVT ve cruise control olsa dadından yinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Arkadaslar merhaba,

1 yildan fazla 2010 1.33 multi mode Yaris kullandim 17000 km yaptim ve sonrasinda sattim. Sehir icinde inanilmaz memnundum aractan. Disaridan kucucuk gorunmesine ragmen ici cok genis. Yani inanilmaz rahat bir aracti sehir ici kullaniminda. Evet bagaji yok denecek kadar kucuk.

Uzun duz yollarda yine cok rahat. Ama gel gelelim asiri virajli yollara, iste o zaman beni yormustu. Her daim aracin arka tekerlerinin kayacagi gibi bir hisse kapiliyor ve virajlarda otomatikman fren yapiyordum.

Ama sunu soyleyeyim, Yaristen sonra 2011 1.8 Avensis Multidrive aldim. Ama aklimin bir kosesinde hala Yaris var. Yani yeni kasa CVT sanzimanla cikacakmis. Eger butcem el verirse ve motor secenekleri olursa Kasim'da gelmesi beklenilen yeni Yaris dizel cvt'den bir tane alip, sehir ici arabasi olarak kullanmayi hedefliyorum.

Kesinlikle tavsiye edebilecegim cok zevkli bir arac olarak kaldi aklimda. Tabi tek arac olsun hem s.ici hem s.disi kullanirim diyenlere birsey diyemem.

CVT benzinli için gelecek. Dizelde mmt ye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

O zaman CVT benzinli'nin yakit tuketiminin ne olacagina gore degisir Yaris alip almama durumumuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

O zaman CVT benzinli'nin yakit tuketiminin ne olacagina gore degisir Yaris alip almama durumumuz.

Gayet komik rakamlardan bahsediliyor. Biri seriliği ve güvenliği konusunda beni ikna etse ben de alırdım.
  • yaris 3 kapı versiyonu

Yeni Toyota Yaris 2012

Yeni Toyota Yaris 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 3 Ekim 2011; 19:04:57 >

• Arkadaşlar Merhaba,
    Yeni Yaris geliş tarihi hakkında net bilgiyi nerden alabiliriz. Şu anda Toyota nın sitesinde halen güncel kasa var. Bir de Honda Jazz Joy CVT hoşuma gitti. Ankara daki bayiler Kasımdan önce elimize gelmez diyorlar. Yeni Toyota Corolla beklenmeli mi?
  • Merhaba abi , yeni yaris'in de kasımda geleceği söyleniyordu , toyotaya tam tarih verebilirlermi diye mail attım ama henüz cevap gelmedi , yeni yaris süper olmuş beklemeye değebilir
  • Bu ayın son haftasında benzinli yeni kasa Yaris Türkiye'de olacak. Kasım ayında ise dizel Yarisler müşterileriyle buluşacak. Umarım Toyota bir sürpriz yapmaz ve her şey beklenen gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 6 Ekim 2011; 17:48:10 >
  • Bilgilendirme icin tesekkurler arkadaslar. Insallah yeni CVT sanzimanli Yaris'ler eskilerden daha cok benzin tuketmiyordur.
  • Yeni Yaris'in fiyatları konusunda iyimser değilim. CVT'li Yaris'lerin 40.000 TL civarına geleceğini düşünüyorum.
    Dün görüştüğüm bir servis yetkilisi; yeni Yaris'in oldukça iddialı olduğunu, Auris satışlarını bile etkilemesini beklediklerini söyledi.

www.toyota.co.uk daki teknik verilere bakılırsa 1.33 motorla gelecek CVT şanzumanlı araçların yakıt tüketim 1.0 benzinli motorlarınki ile neredeyse aynı.

Bileşik değer: 55 mpg = 4,2 litre/100 km.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Yeni Yaris'in fiyatları konusunda iyimser değilim. CVT'li Yaris'lerin 40.000 TL civarına geleceğini düşünüyorum.
    Dün görüştüğüm bir servis yetkilisi; yeni Yaris'in oldukça iddialı olduğunu, Auris satışlarını bile etkilemesini beklediklerini söyledi.

www.toyota.co.uk daki teknik verilere bakılırsa 1.33 motorla gelecek CVT şanzumanlı araçların yakıt tüketim 1.0 benzinli motorlarınki ile neredeyse aynı.

Bileşik değer: 55 mpg = 4,2 litre/100 km.

Eger benzinli modellerin fiyati 40.000 TL veya yukarisinda olursa bence tahminlerinde fena halde yanilir Toyota. Cunku suan zaten hali hazirda Honda Jazz Fun CVT modeli 40400 TL ve 39000'e birakiyorlar. Aracta yok yok. Ustelik bagaj hacmi de 399 lt.

Ama eger akli basinda davranirlar ve mevcut fiyatlarla satarlarsa birlesik 4.2 lt super bir deger bence. Yani mevcut sartlar korunursa aracin tipini gorup 1 tane sehir ici amacli dusunebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli_m -- 7 Ekim 2011; 9:16:29 >

• toyota.co.uk sitesinden Ingiltere satis fiyatlarina baktigimda full olan 16" jantli ve panoramik tavanli 1.33 CVT otomatik olani, digital klimali vs vs. yani full modeli 45000 TL civarlarinda cikiyor. Genelde Toyota'nin UK ve TR satis fiyatlari tutuyor. Kendi aracimdan biliyorum. Ozetle artik benzinli modeli bile 40K nin uzerinde olacak gibi :(

Hadi hayirlisi diyelim.
  • quote:

toyota.co.uk sitesinden Ingiltere satis fiyatlarina baktigimda full olan 16" jantli ve panoramik tavanli 1.33 CVT otomatik olani, digital klimali vs vs. yani full modeli 45000 TL civarlarinda cikiyor. Genelde Toyota'nin UK ve TR satis fiyatlari tutuyor. Kendi aracimdan biliyorum. Ozetle artik benzinli modeli bile 40K nin uzerinde olacak gibi :(

Hadi hayirlisi diyelim.

Yaris 1.33 Terra Sporty (Stop&Start Sistemsiz) 34,100 33,600
    aynı motor baz donanım ingiltere sitesinde de bu fiyata geliyor asagi yukari
    demek ki fiyatlarin guncel yaristen cok farki olmayacak
    illaki ilk modeller lansman fiyati ile cikacaktir.
  • hele sukur gostergeyı olması gereken yere almslar.sırf o gostergelerın ortada olması yuzunden bu arabayı lısteden elemıstım
  • Yaris bile 40'dan başlayacak artık ha...Yazık günah nooldu bu arabalar iyice uçtu böyle ya. Millette ne para varmış arkadaş
  • Aslına Auris 1.33 37.000TL'lik başlangıç fiyatı tatmin edici donanımı (bence eksiği alaşım jant +1600TL jant)ile tercih edilebilir. Yaris 'in bu fiyatı geçeceğini tahmin etmiyorum.
  • ben 1.4 d4d m/m panoromik tavan , metalik boya 45.000tl civarı olur diyorum
  • Arkadaşlar 2012 yarisi bugün test ettim. otomatik şanzıman ile 7. vitese çıkıyor.
  • Buyrun Fiyat listesi

Yeni Toyota Yaris 2012
  • Buyrun araç öellikleri ve paketler

Yeni Toyota Yaris 2012
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.