|
Yeni Tr serverı için Nuke tavsiyesi

-
-
Heuksalın yanında benim bildiğim en kaliteli ve ideal skiller cold+light idi. cold içinde Snow shield olmazsa olmazıdır, light içinde de pasif olan damage artırıcılar olmazsa olmazıdır. -
nukenin neyini tavsiye alıyosun nuke nukedir spear bow heuksal içinden hangisi geliyosa oyna keyif almaya bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: hkngzlnukenin neyini tavsiye alıyosun nuke nukedir spear bow heuksal içinden hangisi geliyosa oyna keyif almaya bak
Bilmediğim için tavsiye istiyorum ne yapmam gerektiğini zevk alır mıyım almaz mıyım sormuyorum zaten
-
Artık silkroad'da fire cold light beraber açılıyor. Onun yanında Heuksal veya Bicheon açabilirsiniz nuker için. Tavsiyem spear nuker'dir. (Heuksal.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ggreyhameArtık silkroad'da fire cold light beraber açılıyor. Onun yanında Heuksal veya Bicheon açabilirsiniz nuker için. Tavsiyem spear nuker'dir. (Heuksal.)
Teyit etmek için soruyorum full int ve garment mi
-
Full int evet fakat garment konusu yalnızca CH çarlar varken. EU çarlar geldiğinde Pro'ya dönmeniz lazım.
-
nukelerin yanında heuksal açarsanız hasar verme yüksek olsada hasar almasıda yüksek, kılıç kalkan iyidir kalkana iyi blok basarsın hem defans verir hem bloklar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X