Şimdi Ara

Yeni Tucsona Karşılık Bmw 3.20d ve 3.20i ED (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw ile mercedes kıyaslayanları anlıyorumda tuscon kıyaslayan arkadaşları anlayamadım.Hyundai den 10 gün önce 2 tane i20 jump aldık şirkete çelik jant sordum adam 1.500 lira dedi sadece jant ın tanesine.Bmw 320 i ed ye 4 takım conti lastik ile orjinal jant aldık geçen sene 2.200 liraya dedim , adam hyundai de geliştirdi kendini dedi. Tamam geliştirmiş olabilir ama bmw ile karşılaştıracak kadar değil.Ayrıca tucson un içinede baktım günümüz koşulları hyundai işte.
  • Bu foruma hastayım Hyundai vs BMW yapıyorlar.
  • Çok yakıyo dayanamıyoruz deyin de bitsin bu konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320i ed tucsondan 2.5 litre kadar daha az yakar performanslı ve yeri geldiğinde ekonomik olabilen akıllı bir motora sahip, tavsiye ederim. E90a bence 115 çok.

Alternatif olarak 1.6 dizel Volvo S60 ve 2.0 TDi Audi A4 B8 makyajlı kasa bulunabilir bu fiyata.

• corsa alin babaniza.

birde akil sagligi yerindedir raporu.

bence fake konu.

zira daha ufak bir araci daha buyuk bir aracla arac buyuk geldigi icin degistiriyormuşsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

corsa alin babaniza.

birde akil sagligi yerindedir raporu.

bence fake konu.

zira daha ufak bir araci daha buyuk bir aracla arac buyuk geldigi icin degistiriyormuşsunuz.

Hocam ilk defa crossover aracımız oldu normalde hatchback kullanırız.Denemek için aldık ve kullanamadık değiştirmek istiyoruz.Tabi siz fake olarak düşünüyorsanız konuya yazmayın.İlgili insanlar yazsın.
  • Yeni X1'e baktınızmı? Hem yüksek aracın avantajlarını, hem de Bmw nin keyfini ve verimliliğini yakalarsınız. Yalnız önden çekiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Yeni X1'e baktınızmı? Hem yüksek aracın avantajlarını, hem de Bmw nin keyfini ve verimliliğini yakalarsınız. Yalnız önden çekiş.

Tucson almadan önce bir önceki kasa x1 alıcaktık fakat vazgeçtik.O yüzden x1 düşünmüyoruz
  • Dizel olan 3'un ici les bence hele o direksiyon simidi nedir arkadas

Tusconda rezil bir araba bence ici acayip kotu ve kalitesiz adamlar i20'yi yuksetmis millete satiyorlar tuketim zaten baya fazla
    3.20 i en mantikli olan bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dizel olan 3'un ici les bence hele o direksiyon simidi nedir arkadas

Tusconda rezil bir araba bence ici acayip kotu ve kalitesiz adamlar i20'yi yuksetmis millete satiyorlar tuketim zaten baya fazla
    3.20 i en mantikli olan bence

Zaten 3.20d de çok gönlümüz yoktu yarın gidip 3.20i ED ye bakıcaz.Araba da sorun yoksa alıcaz gibi gözüküyor.
  • Konu hiç inandırıcı gelmedi. Eğer doğruysa büyük hayal kırıklığı. Kendimi yerinize koydum da üzüldüm. Ne istediğini bilemmek çok kötü. Bu kararsızlıkla bmw de de istediğinizi bulamayacağınızı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Konu hiç inandırıcı gelmedi. Eğer doğruysa büyük hayal kırıklığı. Kendimi yerinize koydum da üzüldüm. Ne istediğini bilemmek çok kötü. Bu kararsızlıkla bmw de de istediğinizi bulamayacağınızı düşünüyorum

Tucson'u isteyerek aldık ama hatchback kullacısı olarak binince büyük geldiği için değiştirmeye karar verdik.Bu konunun neresi fakeye benziyor

• Tucson ne kadar iyi bir araç olsada Hyundai'ye 100bin üstü verilmez.İyi yaparsınız takas etmekle.
    320ied alabilirsiniz ama ilandaki kırmızıyı değil.Kırmızı hiç yakışmıyor F30 kasaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Tucson ne kadar iyi bir araç olsada Hyundai'ye 100bin üstü verilmez.İyi yaparsınız takas etmekle.
    320ied alabilirsiniz ama ilandaki kırmızıyı değil.Kırmızı hiç yakışmıyor F30 kasaya.

Renk hoşumuza gitti hocam yakışmış rengi arabaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Tucson ne kadar iyi bir araç olsada Hyundai'ye 100bin üstü verilmez.İyi yaparsınız takas etmekle.

Renk hoşumuza gitti hocam yakışmış rengi arabaya

Bordo 320d güzel.Metalik olduğundan iyi gözüküyorda mat kırmızı F30'larda iyi durmuyor.Gerçi zevk meselesi birazda.F30'un renkleri füme,siyah ve estorildir.
  • F30 varken tucsonda kalmak saçma bence. Forum yine göklere çıkartmış bir kaç kişiden duyduklarıyla. Karşılaştırılan araç d segmenti bmw.

• 320ied al gec.Yakitida gayet makul.Performansi sahane.

• Cla
    C180
    Mercedes
    Kalite
    Neden bmw kardesim neden?
    Parayi sizin gibilerde zaten anca bizim cenemizi yorar bu muhabbet

• Hocam yeni arabanız çok güzel bence diğer yorumcular gibi satmamanız olacak ama madem büyük diyorsunuz siz bilirsiniz.

2.El otomobil almak bence mantıklı değil çünkü attan inip eşeğe binmek gibi olacak size vede düzgün 2. el bulmak zor.

Hyundai markasını beğendiniz ise biraz daha az cüsseli vede içi ferah Hyundai i30 sıfır modeline bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 19 Aralık 2015; 3:53:34 >
  • Bmw aşkiniz yoksa hiç almayin, mercedese yonelin. Benim gibi bmw ye aşik birisiyseniz olabilir ama zaten babaniz içinmiş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.