Şimdi Ara

Yeni Tucsona Karşılık Bmw 3.20d ve 3.20i ED (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir mal hayal edilerek, onu kullanırken yaşanacak mutlu anlar düşlenerek alınır. En azından bende öyle oluyor. Para da çok olmadığı için gıdım gıdım biriktirilerek alınıyor.

Durum böyleyken, eğer ani gelen bir sağlık problemi olmuyorsa, o kadar düşlenerek, hayali kurularak alınan bir mal nasıl oluyor da daha hevesi alınmadan hemen satılıyor hep merak ederim.

Alınmış, bir ay geçmiş "satmak zorunda kaldım" diyorlar. Ben bu çıkan ani problemleri çok merak ediyorum.

Düşün hiçbir problem yok. Bir araç alabilecek, 70-80 neyse, verebilecek kadar maddi durumun rahat, bir ay sonra ne oluyor da, bir ay önce 80 bin verebilecek kadar rahat olan maddi durumun, bir ay içinde o arabayı satacak hale geliyor.

Ya çok kötü bir iş hayatın var, kötü bir tüccar, personelsin. ya bir ay sonrasını dahi göremeyecek kadar basiretsizsin. Ya da maymun iştahlısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de önce belirtelim yanlış anlamayın Hocam ama; babamızın BMW ye geçiş isteği bana anlamsız geldi. Sanki farklı bir neden varmış gibi. Umarım arabadan anlamayan insanların baskısı yüzünden değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Cla
    C180
    Mercedes
    Kalite
    Neden bmw kardesim neden?
    Parayi sizin gibilerde zaten anca bizim cenemizi yorar bu muhabbet

Cla ya 130.000 tl mi verelim c sınıfı ve iç hacmi dar olan bir araca hemde yakında kasa değişeceği için clayı baştan sildim.C serisine baktım ama istesiğim donanımda araç bulamadığım için sildim. Yaşadığım şehirde en çok hoşuma giden ise bmwdir.O yüzden bmw dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Ben de önce belirtelim yanlış anlamayın Hocam ama; babamızın BMW ye geçiş isteği bana anlamsız geldi. Sanki farklı bir neden varmış gibi. Umarım arabadan anlamayan insanların baskısı yüzünden değildir.

Baskı yapsalar bile babam bana sormadan arabayı değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Konu hiç inandırıcı gelmedi. Eğer doğruysa büyük hayal kırıklığı. Kendimi yerinize koydum da üzüldüm. Ne istediğini bilemmek çok kötü. Bu kararsızlıkla bmw de de istediğinizi bulamayacağınızı düşünüyorum

Tucson'u isteyerek aldık ama hatchback kullacısı olarak binince büyük geldiği için değiştirmeye karar verdik.Bu konunun neresi fakeye benziyor

A:Araç büyük geldi kullanamıyoruz.
    B:O zaman daha büyük araç alalım.

Siz şuna yakıtına para yetiştiremiyoruz desenize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

quote:

quote:

Konu hiç inandırıcı gelmedi. Eğer doğruysa büyük hayal kırıklığı. Kendimi yerinize koydum da üzüldüm. Ne istediğini bilemmek çok kötü. Bu kararsızlıkla bmw de de istediğinizi bulamayacağınızı düşünüyorum

Tucson'u isteyerek aldık ama hatchback kullacısı olarak binince büyük geldiği için değiştirmeye karar verdik.Bu konunun neresi fakeye benziyor

Bu da güzel bir teori 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

quote:

quote:

Yakıt sorun değil hocam.Yerden yüksekliği ve eni bize göre heybetli geldiği için bu kararı verdik.

• iki aracin eni arasinda neredeyse fark yok ama bmw nin daha fazla olan onden arkaya uzunlugu ile manevrasi, park etmesi falan mevcut aracınıza gore cok daha zorlu olacaktir. Acikcasi forumdan tavsiye almaya geldim deyip, ben de dahil bir dolu adamin soyledigi su bilgiyi dikkate almiyor olmaniz garip geliyor insana... Yakit tuketimi de, o paraya hyundai mi alinir adamlarından biktik de ama boyutu daha buyuk olan araba ile daha rahat kullanilacak amaci ile değiştiriyoruz deme hocam.

• e90 kasaya o parayı verenin aklından ciddi ciddi şüphe ederim. 90 lira maksimum ederi. 78-79 civarına sattım 2011 model e90'ımı.
  • Araba büyüktü şuydu buydu hikaye. Hele daha uzun araba alınacaksa daha büyük hikaye.

Yakıt o kadar fazla mı hakkaten? ş.içi tüketiminde 15'i gördünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

Araba büyüktü şuydu buydu hikaye. Hele daha uzun araba alınacaksa daha büyük hikaye.

Yakıt o kadar fazla mı hakkaten? ş.içi tüketiminde 15'i gördünüz mü?

Şehir içi ilk aldığımızda araba 12 litre arası dolaşıyordu.1000 km sonra 10 litreye kadar düştü.10-11 arası değişiyor hocam

• E180 falan alın en azından. BMW'ye para kaptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 19 Aralık 2015; 15:26:16 >
  • Bmw ye baktık sağ taraf kapılarda ve ön çamurlukta lokal boya vardı.Babam da vazgeçti.Artık diğer araçlara bakıcaz.

• Madem büyük geldi. Tekrar HB tarzı araçlara yönelebilirsiniz. Mesela A3,Golf, Yeni Astra gibi.... Özellikle A3 şiddetle tavsiye ederim. Kullanımı çok rahat.
  • Meitu1 kullanıcısına yanıt
    ayrıca yakıt nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sem1023

ayrıca yakıt nedir?

Hangi araç için sordunuz?

• Kaç litre yakıyor ki aracı satma kararı aldınız? İbret olsun millete.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Kaç litre yakıyor ki aracı satma kararı aldınız? İbret olsun millete.

Hocam şehir içi 10 dik yokuşlu yerde yaşıyorsanız 11 12 arası değişiyor uzun yolda ise 7 litreye kadar düşüyor ve daha da düşebilir.Ayağınıza hakim olursanız yakıtta üzmez.

• quote:

quote:

Hocam şehir içi 10 dik yokuşlu yerde yaşıyorsanız 11 12 arası değişiyor uzun yolda ise 7 litreye kadar düşüyor ve daha da düşebilir.Ayağınıza hakim olursanız yakıtta üzmez.

Yakıt normal. Yolda birkaç kez gördüm şık ve farklı duruyor. Ben olsam eski model bmwlere bulaşmazdım.

• quote:

quote:

quote:

Yakıt normal. Yolda birkaç kez gördüm şık ve farklı duruyor. Ben olsam eski model bmwlere bulaşmazdım.

2014 model sizce eski mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.