Şimdi Ara

Yeni Tucsona Karşılık Bmw 3.20d ve 3.20i ED (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaça aldınız?
    Kaça satılacak.
    Cam tavanlı modelimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson gibi Yüksek bir arabadan Sonra alçak bir arabada bazı sıkıntılar olabilir ama Babanız diyorsa kimseye laf düşmez.Kendimdende biliyorum ne derse odur :) Lafının üstüne laf olmaz
    Bence 2014 modelini alın Bmw 3 serisinin alıcaksanız.Daha güzel 2012 modeline göre.
  • @Meitu

Yıl olacak 2016, şahsi kanaatim E90 320d'lere dolu (navi,xenon) ve tertemiz olmak şartıyla maksimum 105 civarı bir miktar verilmeli. Zaten bütçeyi biraz yukarı çektiğinizde yeni kasa çıkıyor, yeni kasa alabiliyorken eski kasa alınmaz, E90 dediğimiz araba 2006'da çıktı piyasaya. Eğer ayağınıza hakim oluyorsanız 320i 7-8 civarı yakıyor. Yok ben yakıt düşünmem, sport moddan aşağı inmezseniz de 12-13 litre yakar. Bir kaç litre tasarruf edeceğim diye 10 yıl önce çıkan bir araca o kadar para bağlanmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemésis -- 18 Aralık 2015; 20:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Kaça aldınız?
    Kaça satılacak.
    Cam tavanlı modelimi?

Elite paket hocam aracımız.Yani sunroof ve navigasyon bulunmaktadır.DCT 177 bglik model.Şuanda ilk takas yolunu deneyeceğiz.Sonra ise satıp satmayacağımızı düşüneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

@Meitu

Yıl olacak 2016, şahsi kanaatim E90 320d'lere dolu (navi,xenon) ve tertemiz olmak şartıyla maksimum 105 civarı bir miktar verilmeli. Zaten bütçeyi biraz yukarı çektiğinizde yeni kasa çıkıyor, yeni kasa alabiliyorken eski kasa alınmaz, E90 dediğimiz araba 2006'da çıktı piyasaya. Eğer ayağınıza hakim oluyorsanız 320i 7-8 civarı yakıyor. Yok ben yakıt düşünmem, sport moddan aşağı inmezseniz de 12-13 litre yakar. Bir kaç litre tasarruf edeceğim diye 10 yıl önce çıkan bir araca o kadar para bağlanmamalı.

Daha araç sahibiyle görüşmedik pazarlığı falan konuşacağız.Zaten ilk f30 kasaya bakmaya gideceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

gla 200 lere bakın birde ,ne iri ne küçük

Mercedes'i C serisinden daha aşağısını ne yazık ki düşünmüyoruz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-hatay-has-otomotiv-mercedes-benz-bayi-den-hatasiz-gla-200-amg-247811610/detay/

c serisinin üzerindedir gla

• quote:

quote:

quote:

gla 200 lere bakın birde ,ne iri ne küçük

Mercedes'i C serisinden daha aşağısını ne yazık ki düşünmüyoruz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-hatay-has-otomotiv-mercedes-benz-bayi-den-hatasiz-gla-200-amg-247811610/detay/

c serisinin üzerindedir gla

Hocam tip olarakta hoşuma gitmeyen bir araç ne yazık ki C serisi aradım ama istediğim gibi bir araç biraz pahalıya kaçıyor o yüzden mercedesi eledik

• Kız gibi tucson verip sedan leş gibi e90 almaya çalışmak. Yanlış anlaşılmasın e90 çok güzel araba ama 3-4 yaşında kaç sahip değiştirmiş, her köşe başı yanlamış adamdan git araba almaya çalış. Tucson büyük diye HB araba bakarsın anlarım, araba büyük deyip D sınıfı eşşek gibi sedan araba bakmak... Cüssesinden ötürü Tucson kullanamayan BMW 3 serisini hiç kullanamaz onu bir söyleyeyim size. Basık, görüş açıları dar, yerle bir oturma pozisyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Kız gibi tucson verip sedan leş gibi e90 almaya çalışmak. Yanlış anlaşılmasın e90 çok güzel araba ama 3-4 yaşında kaç sahip değiştirmiş, her köşe başı yanlamış adamdan git araba almaya çalış. Tucson büyük diye HB araba bakarsın anlarım, araba büyük deyip D sınıfı eşşek gibi sedan araba bakmak... Cüssesinden ötürü Tucson kullanamayan BMW 3 serisini hiç kullanamaz onu bir söyleyeyim size. Basık, görüş açıları dar, yerle bir oturma pozisyonu.

Test sürüşünden sonra göreceğiz hocam.
  • 3.000 km çok bile dayanmışsınız hocam.İlk ilandaki araç çok iyi.Bmw Bmw'dir her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

3.000 km çok bile dayanmışsınız hocam.İlk ilandaki araç çok iyi.Bmw Bmw'dir her zaman.

Ne anlamda dediniz hocam o lafı.Tucson'u kötülüyorsanız arabaya ön yargılı yaklaşmışsınız belli.Compact sınıf crossoverler arasında en iyilerinden birisi Tucson.Hyundai teknolojisi son zamanlarda çok geliştirmiş bir firmadır.
  • 320i ed kesinlikle çok ideal araba

• Meitu1 kullanıcısına yanıt
    Aracı biliyorum.Aynı versiyon 4x4 kuzenim aldı.106.000'e.Demek ki sizde pek hoşlanmadınız ki değiştirmeye karar verdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanrevolt -- 18 Aralık 2015; 21:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

320i ed kesinlikle çok ideal araba

Teşekkürler hocam yorumunuz için.
  • quote:

Aracı biliyorum.Aynı versiyon 4x4 kuzenim aldı.106.000'e.Demek ki sizde pek hoşlanmadınız ki değiştirmeye kara verdiniz.

Hoşlanmama gibi bir sorunumuz yok.Araba bize büyük geldiğinden dolayı değiştirme kararı aldık.Sürüşü olsun işçiliği olsun iç hacmi olsun çok iyi bir araba Hyundai Tucson.
  • quote:

quote:

Biz de aynı civar bütçe ile araba bakıyoruz da. Mersoya baktık BMW baktık bütçe artırıp 320d alalım falan dedik de 320i kafamıza yattı yani. Ancak tabi koca suvdan alçak bi pozisyona sahip BMWye geçince Nasıl hissedilir bilmem

• C serisinin üzerinde değil.A ve B ile aynı platformu paylaşıyor.C serisinin üzeri Glc oluyor.Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.A, B, Cla, Gla bunlar C serisinin alt sınıfındadır.
  • Meitu1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.Hayırlısı olsun.Dizel olsun diye bir kriteriniz yok sanırım.Benzinli F30 hayırlı olsun o zaman
  • quote:

quote:

quote:

Biz de aynı civar bütçe ile araba bakıyoruz da. Mersoya baktık BMW baktık bütçe artırıp 320d alalım falan dedik de 320i kafamıza yattı yani. Ancak tabi koca suvdan alçak bi pozisyona sahip BMWye geçince Nasıl hissedilir bilmem

Hocam zaten sürüşü rahat bir araba aradığımız için çok sorun edeceğimizi sanmam.

• quote:

Anladım hocam.Hayırlısı olsun.Dizel olsun diye bir kriteriniz yok sanırım.Benzinli F30 hayırlı olsun o zaman

quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.