neyi tavsıye etmezdın arkadasım..ayrıca oyunda gordugum su gm herkesı 60 yapıp epic itemler verıyordu bence boyle alıstırmak yanlıs cunku ileride karakterının oguku halını begenmeyen ınsanlar oyunu bırakabılır o tatmın etmez cunku karakterıb en ıyı halını gormustur..he ıyı bı tarafıda var yanlıs karakter secımı olmamıs olacaktır talent yanlıs verdım lafı duyulmayacaktır..bi seyi merak edıyorm herkes lvl 1 den mi baslayacak yok sa nasıl olacak o düzen bir ilgili cevap verebilirmi ..ayrıca xp nın fazla oldugunu soleyende var oyunun %90 orjınale benzedıgını soleyende..bi açıklama yaparmısınız dıer serverda olmayanlar deıl sızde olanlar nerlerdir ? herkese iyi calısmalar iyi gunler..
öncelikle gm server o gün kapanacağı için herkezin istediği bi kaç itemi veriyordu çünkü server rees gelcek res gelmesi ile bütün acc ler silincek ve dolayısı iel herkez sıfırdan başlıcak xp fazla değil blz server ama ınn de dinlenince xp 3 katı oluyor :D orj. ye benzemiyor tabı çok abartmışlar ama güzel serer bence emu ların içinde ii bir yer edinir
way grena sen buralara girer miydin yaa??
peki bu rest nezman olacak ..3 kat abartı deılmı onu 2 katı yapabilmek gm ın elınde deılmı pekı ? ayıca cok soru sordugumun farkındayım ama ben 3 ayımı baska bır server da bırakıp geldım aslında kalabalık geldık ve umdugumuzu forumda yazılanları gormek ıstıorz..lvl sınırı 60 olacaktır ınsallh ..bu basıt bır oyn deıl her oyun 2 max 3 gunde bıtırılebılır ama ınsanlar buna emek werıor gunlerce aylarca..uykusundan zamanından o ankı ısınden ayırıor kendısını oyuna.boyle bırsey oyun deıl dir..ciddiyet ıster ve aynı cıddıyetı samımıyeti gm lerımızden arkadslarımız dan umarım goruruz..
arkına sorsana ne zmn açılıyo server?
bende oynıcam bu wow u yaw herkez oynuo aliim bare cd sini :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme