Ayrı ayrı konular açıp durmasana arkadaşım.Titan Savaşları hakkında 4-5 konu var şuan.Hepside gereksiz konular. Resimleride simage yap kulakların çınlamasın.
Oyunun betasına bende başvurdum.Grafikleri iyi değil ama Türkçe olması , kale ve gemi savaşları nedeniyle deneyeceğim.Oynanış hantal Forsaken World gibi.Gemi ve kale savaşları dikkatimi çekti.Bakalım güzelse oynarız.
Sıradan bir oyuna benziyor.
Aynı kişinin aynı oyun hakkında farklı başlıklar ile konu açması, oyunun üç kağıt potansiyelini anlamaya yeter. Böyle oyunlar olmasa, iyi oyunlardaki oyuncu kalitesi düşerdi.
Fakat fog efekti kopardı!. Grafiklere takılanbirisi değilimdir, iyi olduktan sonra 2d oyunu bile bayıla bayıla oynarım. Fakat bu oyundaki fog efekti gözleri üzer. Açık mavi sis nedir? sis kendi içinde gölge yapar ve kararır. Bu şekilde parlarsa rahatsızlık verir. Oynayacaklara şimdiden sabır dilerim :D
Dragon ile istediğin gibi uçabiliyorken ikinci bir oyuncuyu arkaya oturtup gezmek baya eğlenceli olacak gibi görünüyor.
Siz ne derseniz deyin arkadaşlar, kimisi ağzı ile iş yapar kimisi oyunu oynar, Dikkatimi çeken ve hoşuma giden bir oyun, size göre reklam sa reklamdır bana göre heyecanımı paylaşmaktır.
bekliyorum umarım güzel bir oyun olur
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteRider
Dragon ile istediğin gibi uçabiliyorken ikinci bir oyuncuyu arkaya oturtup gezmek baya eğlenceli olacak gibi görünüyor.
Siz ne derseniz deyin arkadaşlar, kimisi ağzı ile iş yapar kimisi oyunu oynar, Dikkatimi çeken ve hoşuma giden bir oyun, size göre reklam sa reklamdır bana göre heyecanımı paylaşmaktır.
Seni böyle bir oyun heyecanlandırıyorsa sorunların vardır ztn.
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
quote:
Yav he he,
Artık kaybolsan diyorum. Daha öncede dedim sadece pos kasmak için her şeyi bilen her şeye muhalefet olan insanlardan haz almıyorum be gülüm
quote:
quote:
quote:
Yav he he,
Artık kaybolsan diyorum. Daha öncede dedim sadece pos kasmak için her şeyi bilen her şeye muhalefet olan insanlardan haz almıyorum be gülüm
Reklamcı
quote:
quote:
quote:
quote:
Yav he he,
Reklamcı
Bi bitmediniz gitti... :)
Oyun içindeki alanları gösteren bir panorama hazırlamışlar.
Konudaki resimleri sil 2-3 tane koy yeter birde image koymuşsun hepsini kota düşmanı.
Oyunda yaratıklara saldırmak için saldırı skilleri yetenek debuff vb. kullanmak için yaratığı mause ile seçmek gerekiyorsa bu oyunu hiç oynamaya gerek yok.
Örnek olarak ;
Şu videoda 17:00 dakikadan sonra karakterin atağı nasıl yaptığına bakın. O yaratık hiç orada olmasa bile o akrakter o komboyu yapabilir tamamen serbest ve bir hedefe ihtiyaç yok. Artık yapılan oyunlarda ilk aranan özelliğin bu olması gerektiğini mause ile hedef seçip o yaratığa saldırmaya dayalı oyunları ise eski zaman oyunları olduklarını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Oyunda yaratıklara saldırmak için saldırı skilleri yetenek debuff vb. kullanmak için yaratığı mause ile seçmek gerekiyorsa bu oyunu hiç oynamaya gerek yok.
Örnek olarak ;
Şu videoda 17:00 dakikadan sonra karakterin atağı nasıl yaptığına bakın. O yaratık hiç orada olmasa bile o akrakter o komboyu yapabilir tamamen serbest ve bir hedefe ihtiyaç yok. Artık yapılan oyunlarda ilk aranan özelliğin bu olması gerektiğini mause ile hedef seçip o yaratığa saldırmaya dayalı oyunları ise eski zaman oyunları olduklarını düşünüyorum.