Şimdi Ara

Yeni Türkiye'de Akıl ve Bilim Düşmanlığı Yayılıyor : Mahkemeden Tartışmalı Topuk Kanı Kararı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akraba evliligi söyle zararlı, böyle zararlı diyorsun. Zeka seviyesi düşüyor diyorsun , kalıtımsal hastalıklar 2 - 3 katına çıkıyor diyorsun , normalde akraba evliliği yapmayan bir ülkeye tam tersine çok yoğun akraba evliliği yaoan bir ülkeden gelen gocte ülkedeki o ülkeden göçmenlerin nüfusu yüzde 3ken ülkede doğan özürlü çocukların yüzde 30u o topluluktan diyorsun. Bir sürü bilimsel araştırmadan, şundan bundan bahsediyorsun.

Ardından herif çıkıp diyor ki bizim şu tanıdık akraba evliliği yaptı çocuğu normal doğdu diyor .

Önemli olan normal çocuk bulmak değil genel nüfusta zeka gerilemesi , düşük, kalıtımsal hastalıklar oranının katlanması, zayıf bağışıklık vb vb oranları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Devletten vergi kaçırmak için insanları teşvik eden birisine göre büyük laflar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni Türkiye, Eski Türkiye ile ne alakası var konunun anlayamadım ama öncelikle karşınızdaki insanın kararına saygı duyacaksınız.
    Ülkeyi karalamak için açılmış bir konu gibi geldi.

• druen kullanıcısına yanıt

Kalp krizi ve kanser vakaları bu topraklarda yıllarca var. Çernobil kazası dolayısıyla Karadeniz'de ki çay ve fındık tarlaları etkilendi ve dolayısıyla tüm Türkiye'ye yayıldı. Toplumumuzun gen aktarımında ki kalp rahatsızlığından bahsetmeye gerek var mı? Türk hastalığı olarak bilinen (kapakçık gevşekliği) hastalığımız dahi var. Tüm bunlara bulunduğumuz coğrafyada sigara kullanımı ve stres eklendiğinde artık gençlerde de kalp rahatsızlığı gözükmesi çokta şaşılacak bir durum değil.

Ben sağlıkçı olduğumdan ilk aşılama grubunda 2 doz sinovac aşısı oldum ve akabinde 2 doz bio tech oldum. Ek olarak sürekli covid yoğun bakım hastalarıyla iç içeydim. Bir şey olsaydı emin olun bana olurdu.

• Verecek cevabı olmayanların ve ağzının payını alanların şikayet ederek kaçak dövüştüğü günlerdeyiz  

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

cehalet işte bu kafa ile birlikte gelişiyor. Adam bana birsey olmadı diyor taki ölene kadar veya yataga düşene kadar. yani sanki tüm ası olanlar tek tek öldü diye anlıyor olayı. daha gecen hafta senin gibi dalga gecer bir tarzda "ben 5 ası oldum bana niye bişrsey olmadı diyen komşumuz beyne pıhtı atması ile felc oldu"...

"kalp krizi zaten var" gibi cok geniş ve sacma bir acıklama ise cehaletin başka bir örnegi. kalp krizi yaşı hicbir zaman 10-20 yaş arasına düşmemişti. şimdi ailesi tarafından aşı yaptırılmış gencecik cocuklar bile kalp krizi geçiriyor.

yoruldum artık araştırmadan , google da ilk sayfada cıkan belirli kişi veya şirketleirn sözleriyle konusan kişilere laf anlatmaya.

• druen kullanıcısına yanıt

Hocam sizin meslek neydi? Yada tahsiliniz? Zira kalp krizi her yaşta görülebiliyor ve görülüyordu da.

Ben bizzat covid yoğun bakımda hangi yaş aralığına aşı yapıldıysa o yaş grubunun hastaneye yatmasının kesildiğine şahit olduğum için kendimden emin konuşabiliyorum. Yada aşı çıkmadan önce sabahına sohbet ettiğim hastanın akşamına ex olduğuna şahit olduğum için covidin ne kadar illet bir hastalık olduğunu da biliyorum. Ben çıkıp komşuma şöyle oldu falanca kişiye böyle oldu demiyorum. Tecrübemle konuşuyorum. Belki de doğmamış bebeğini kurtarma ümidiyle makineye bağlı yaşatılan anneleri, 3 aylık bebesine kavuşabilsin diye kurtarılmaya çalışılan babaları görseydiniz bu kadar rahat konuşamazdınız. Burada bir taraflarınızdan sallayıp kimseyi yanlış yönlendirmeyin. Siz ve sizin gibilerin aşı karşıtlığı yüzünden uzadı bu hastalık ve binlerce kişinin daha ölmesine neden oldunuz. Ölen binlerce kişinin vebali sizin üzerinizde!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.