Arkadaşlar ben daha önce matematik,türk dili ve atatürk ilke inkilapları,yabancı dil görmüştüm yeni okuyacağım üniversiyi aradım bir bayan çıkıyor takır takır konuşup kapatıyor telefonu yüzüme belki sadece bu konu için 4 kez aramışımdır. şu sitede örneği var: https://www.dilekceburada.com/universite-ders-muafiyeti-icin-muafiyet-dilekcesi-ornegi Benim bu dilekçeyi üniversiteye mail olarak mı atmam lazım yoksa kargo ile mi göndermem lazım? Diğer sorum:Ben sadece yukarıda bahsettiklerimi tek bölüm olarak okudum.Suanki üniversitede örneğin türk dili 1 türk dili 2 gibi 2 bölüm halinde var.Dilekçede her ikisinin karşısına türk dilini 2 kez mi yazmalıyım? |
Yeni üniversitemde bazı derslerden muaf olmam için için dilekçe nasıl yazılır?
-
-
Hocam uludağ için öğrenci işlerine mail atılıyor ama senin fakültende nasıldır bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertgms2
Hocam uludağ için öğrenci işlerine mail atılıyor ama senin fakültende nasıldır bilmiyorumSorun çözüldü arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 8 Ekim 2020; 11:25:30 > -
Arkadaşlar her ne kadar sorun çözüldü gibi gözükse de 2 sorum var:
1) Belgede diyor ki "Form doldurulurken, önceki yüksek öğretimde alınıp başarılan ders ile, karşılığı olan ve muaf olmak istenen ders aynı satırda belirtilmelidir." Ben eski okuduğum üniversitede Örneğin Türk Dili dersini tek ders olarak gördüm.Ancak eğitim göreceğim yeni üniversitede Türk Dili 1 ve Türk Dili 2 şeklinde iki ders var.Ben eski okuduğum Türk Dili dersini tabloda 2 kez mi yazıcam?
2)Resim ekledim.Ek 1 ve Ek 2 var.Eski üniversitede gördüğüm dersleri gösteren transkript ve derslerin içeriğini gösteren transkript olarak 2 transkript .pdf uzantılı dosya var.Eklemey çalışıyorum abuk subuk birşey oluyor.O resmini eklediğim alanlara pdf dosyalarını nasıl eklieyebilirim?(Dosya .doc uzantılı word dosyası)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 8 Ekim 2020; 13:11:7 >
-
Arkadaşlar lütefen yardımcı olan.Yukarıdaki soruma ek olarak imzamı oraya nasıl taşıyabilirim?
-
Kimsenin bilgisi yok mu konuyla alakalı hala arıyorum?
-
Çıktısını alıp imza atıp taratacaksın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
Çıktısını alıp imza atıp taratacaksınYalnız imza atmam gereken yer word belgesi .doc uzantılı.Onun çıktısını alıp tekrar word olarak yükleyemem ki?
-
Hocam imzanızı taratın, resim olarak kaydedip öyle ilgili word dosyasına eklemeyi deneyin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melikedesuHocam imzanızı taratın, resim olarak kaydedip öyle ilgili word dosyasına eklemeyi deneyin bence.
Su anda elimde printer/scanner yok.Ancak cep telefonumdan resmini çekip ekleyeceğim artık.Sağol
-
Adobe Scan programıyla tarat hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: askmeafavour
Adobe Scan programıyla tarat hocamSizin bahsettiğiniz programı inceledim.Cep telefonuna indirip pdf olarak taratabiliyormuşuz.Yalnız benim belgem .doc uzantılı.Doc uzantılı tarama yapabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 9 Ekim 2020; 11:58:35 > -
Rica ederim, inşallah halledebilmişsinizdir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X