Şimdi Ara

YENİ ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYANLARIN DERS SEÇİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, arkadaşlar ben Eskişehir Teknik Üniversitesin de Matematik bölümünü kazandım da ama ilk defa başlayacağım için hiç bir yerde araştırdığım da bulup, okuyamadım şimdi okula kayıdımı yaptırdım ve öğrenci işlerinden otomasyon sistemine giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifremi de aldım ama şimdi anlamadım ben takvim resim de gördüğünüz gibi ben yani nasıl ders seçimi yapıp programımı oluşturuca bilenler varmı yada Anadolu Üniversitesinden ayrıldığımız için orada okuyanlar da bilir herhalde yani otomasyon sistemime girdiğim de resimde ki gibi oluyor ve ders seçimi gibi bir seçenek yazmıyor o yüzden anlamadım ve bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler..YENİ ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYANLARIN DERS SEÇİMLERİYENİ ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYANLARIN DERS SEÇİMLERİ

• .................
  • Hocam temel bilim bursu alıcak mısınız ? 700 lira civarı herkese veriyorlardı diye biliyorum.
  • Bu arada dersleri büyük ihtimalle ilk dönem otomatik atayacaklardır. Zaten ders seçme gibi bir şey söz konusu değil. Ben Marmara üniversitesinde ders seçtim. Seçemedim daha doğrusu tek seçenekti seçmeli dersler bile yoktu bir seçeneğim vardı. Onaya gönderdim hala onaylanmadı o da ayrı mesele gerçi

Üniversiteyi arayıp sorun çokta kafanıza takmanıza gerek yok mağdur etmezler sizi zaten
  • Fraudell kullanıcısına yanıt
    Yok kanka bölüme ilk 3 de girenler 700 tl alıyor ve bölüme adamlar 407 puan ile girmiş resmen .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Kağan -- 11 Eylül 2018; 2:12:38 >
  • .............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.