Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: set

Eğer xenona geçmessem bu üçüncü kez alışım olacak... Bende 2 bilemediniz 3 ay gidiyor. Her 2-3 ayda bir 35 küsür veriyorum. Ampül hakikaten çok güzel aydınlatıyor ama ticarilerde ömrü kısa oluyor... Yada bende ampülden yana şans yok...

Şöyle bi hesapladımda,yılda 4 ampul almış oluyorum. 4*35= 140 YTL ediyor...

bende xenona geçmeyi düşünüyorum ama para biriktirmem lazım daha mercek filan da almadım bide far içini boyatırım diye düşünüyorum bakalım..
  • gittim bahaus'tan 1 çift night breaker aldım. kısalara taktım performansını akşam zamanı göreceğim.resimde soldaki nb uygulanmış hali sağdaki orjinal narva marka ampuller.
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

uzunları şehirdışında bile çok az kullandığımı düşünürsek uzunları almanın pek de mantığı yok. fiyatı 38.9 ytl olmuş. park ampulu almadım. ilk başta koçtaşa gittim nightbreaker haricinde bütün osram ampuller vardı. paro kartımdan puan alıyım bari diye düşünmüştüm ama olmadı.

bide ampulleri takarken kaputu açarsanız içeri gelen ışık sayesinde işlemi daha hızlı yapabiliyorsunuz. tabi elinizinde küçük olması lazım.

• güncel
  • 9.9.2008 de aldığım Nigth breaker larımın biri bugün itibariyle patladı.
    yedek ampülüm vardı standart osram onu taktım. kesinlikle iyi aydınlatıtyor Nigth breaker fakat ömrü az. 6 ay dayandı ki çok fazla kullanamaıyorum iş gereği aracımı fakat farımda hep açık yolumda
  • 95 model w124 kasa merco için uygunmudur arkadaşlar
  • Arkadaşlar Bugun kocaeli koçtaşta NB baktim fiyatı 19 lira (tanesi)(H7)
    Fakat kutuda degilde aşagıdaki fotodaki gibi ambalajdaydı. Koçtaşta sahte ürün olmaz değil mi? pek bilgim olmadığı için soruyorum.

Birde astra G H7 kullaniyor degilmi?

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Webeffect

Arkadaşlar Bugun kocaeli koçtaşta NB baktim fiyatı 19 lira (tanesi)(H7)
    Fakat kutuda degilde aşagıdaki fotodaki gibi ambalajdaydı. Koçtaşta sahte ürün olmaz değil mi? pek bilgim olmadığı için soruyorum.

hadi be yanlış olmuş olmasın o kadar ucuz değildi. hatta koçtaşta aramıştım istanbulda bulamamıştım. yanlış yere konmuş olmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

Arkadaşlar Bugun kocaeli koçtaşta NB baktim fiyatı 19 lira (tanesi)(H7)

hadi be yanlış olmuş olmasın o kadar ucuz değildi. hatta koçtaşta aramıştım istanbulda bulamamıştım. yanlış yere konmuş olmasın.

Yok yok eminim. Harf harf inceledim sonra :)
    18.90 TL
    ama tam bilgim olmadığı için alamadım. paketlerdeki farklılık nedendir. yada sahtemidir vs.. bilemiyorum
  • koçtaş'ta sahte olursa adamların yüzüne çarparsın. ya bişeylerini değiştirdiler nightbreaker'larda yada yanlış fiyat basmış olabilirler. carrefourda başıma gelmiş bütün tavuk alırken kilosunu fiyat kısmına yazmışlardı farkedince aradım gelin etiket ve fişle dedi gittim. bedavaya tavuğumuz oldu. bakiim nette var mı? varsa bi 10 tane alıyım
  • koçtaşin sditesinde yok. olsa bende alcaktim.. ya eminim ama yinede simdi bi şüphe doğdu. ama dogru okudum ya. NB H7 18.90 tl. neyse ben tekrar incelicem..
    sahte olup olmadıgını anlamak mümkün mü peki?
  • öyle büyük yerlerde fake filan olmaz
  • arkadaşlar 2-3 ayda ampul kullanılmaz hale geliyor da bunun garantisi falan yok mu?
  • bunu bende çok mrk ediyorum. tamam kutunun üstünde standart ampüllere gore yari yariya ömrü olduğunu belirtmiş ama standartla baya bi gidiyo. yinede daha fazla gitmesi lazım nblerin.
  • Üretici firma ambalaj değişikliği yapmış olabilir..

Koçtaş gibi kurumsal yapıya sahip bir yerde sahte ürün olacağını sanmıyorum..

Fiyat gerçekten hesaplı,yüklü miktarda mal almışlar herhalde..
  • benim 6 ay'ı geçti hala gidiyo maşallah diyelimde patlamasın :) patlasada patlamasada ölümüne osram NB ciyiz :D
  • arkdaşlar tam yeri degil burası ama kısa bi sorum var.
    benim astra g'nin farkları çok çok kötü. sarardı hatta plastik dokusu bile değişti. o yüzden osram nb almayi düşünüyorum. belki daha iyi aydınlatir diye. çünkü bu durumda farları kapayinca bile çok bisey fark etmiyo..
    orj farlar ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

arkadaşlar linkteki ürünü kullanan var mı?

http://www.hepsiburada.com/philips-nightguide-h4-far-ampulu-2-adet-3400-kelvin-yolu-3-renkte-aydinlatir/productDetails.aspx?categoryid=264113&productid=otbyz11-h4

arkadaşlar kimse kullanmadı mı?

• quote:

bunu bende çok mrk ediyorum. tamam kutunun üstünde standart ampüllere gore yari yariya ömrü olduğunu belirtmiş ama standartla baya bi gidiyo. yinede daha fazla gitmesi lazım nblerin.

bizim standart ampul 5 yıldır sağlam nb'nin de 2,5 yıl gitmesi gerek o zaman, ben de alacam ama karar verdim, anck sislere de almak gerek farklı renk gözükmesin hatta almışken uzunlara da alayım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 7 Nisan 2009; 16:49:26 >

• farklı renk durumu yok nightbreaker'larda fotoğraflara bakma bildiğin sarı yanıyor. belki biraz daha beyazı gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.