Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık 1 ay önce nb aldım( bauhaus dan cifti 38 di sanırım, plastık kutuda idi ama tek olarak karton ambalajda da satılıyordu aynı yerde).aracımın farı mercekli ve nb standart ampule göre cok daha iyi aydınlatıyor.yanındaki park ampullleri cok daha sarı görünüyor.onları da buna uygun bir seyle değiştirmek istiyorum.fikri olan var mı?
    ama kullanan herkesin dediği gibi beyaz ısık ise derdiniz bunu almayın, yok aydınlatma ise kesinlikle alın cok farkediyor.
    bu arada nb ler H7
  • quote:

Orjinalden alıntı: kea

arkadaşlar,
    yaklaşık 1 ay önce nb aldım( bauhaus dan cifti 38 di sanırım, plastık kutuda idi ama tek olarak karton ambalajda da satılıyordu aynı yerde).aracımın farı mercekli ve nb standart ampule göre cok daha iyi aydınlatıyor.yanındaki park ampullleri cok daha sarı görünüyor.onları da buna uygun bir seyle değiştirmek istiyorum.fikri olan var mı?
    ama kullanan herkesin dediği gibi beyaz ısık ise derdiniz bunu almayın, yok aydınlatma ise kesinlikle alın cok farkediyor.
    bu arada nb ler H7

http://urun.gittigidiyor.com/Harika-parlaklikta-4-high-power-ledli-GARANTILI_W0QQidZZ16252804 bu olabilir. forumdan xenon mercek arkadaşımızın ilanı.
    yada osram cool blue'nun park lambası alınabilir.

• ben bu osram nb.den aldım. xenon gibi aydınlatması yok. yinede iyidir, aydınlatması güzel tavsiye ederim
  • honda civic es7 aracıomıza bi tane almak istiyorum fakat şüphelerim var olurmu olmazmı sağlammıdır elimizdekinden olmayalım felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

ben bu osram nb.den aldım. xenon gibi aydınlatması yok. yinede iyidir, aydınlatması güzel tavsiye ederim

xenon gibi aydınlatması var olduğunu idda etselerdi abes olurdu. ne osram ne de biler xenon lafı kullanmadık. ama xenon teknolojisine en yakın kuvvete halojen lamba olduğundan bahsettik. bu arada çakma xenona merceksiz xenona hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakangrbz

honda civic es7 aracıomıza bi tane almak istiyorum fakat şüphelerim var olurmu olmazmı sağlammıdır elimizdekinden olmayalım felan

ampül standartları vardıri H4 H7 vs.. aracınızın ampül modelini öğrenip aldıktan sonra uyup uymama gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Bu arada bazı arkdaşlarda çok çabuk palıyor bu ampüller neden acaba sahte ürünf alan mı ki?

Bir arkadaşım ankarada aldı benden sonra aldı bide 1-2 ay sonra 2 hafta önce patlamış biri 1 hafta sonra da diğeri patlamış. Ben ondan önce aldım Night B. ve halen kullanıyorum nazar değmesin taş gbi ayrıca be bu ampüller varken kaza bile yaptım farlarım kırıldı serviste ampüllerimi aldım araba servisten çıkınca tekrar aynı nigt breakerları taktım kullanıyorum 1,5 - 2 ay oldu servisten çıkalıda.

Önceden de silverstar çok meşhurdu, ben aldım 3 sene kullandım 3 sene sonunda patladı ampüllerim ama forumda benimle birlikte alan y ad abenden sonra alan arkadaşlar da hemen patladı 2-3 ay sonra. Birde sürekli farlarım açıktır benim gece gündüz far kapalı araba kullanmam.

Acaba neden böyle oluyor ki? Elektrik sistemi ile mi alakalı far yapısıyla mı anlamadım

• bende bende
  • nazar değdirdim iyimi :)

bugun fark ettimki sağ tarafın kısası yanmıyo. praktikere gittim tek olarak yokmuş çiftini 29 TLye aldım. 2sinide değiştirdim 1 tande yedek kaldı :)

not: 1 yıl 2 ay önce takmışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

nazar değdirdim iyimi :)

bugun fark ettimki sağ tarafın kısası yanmıyo. praktikere gittim tek olarak yokmuş çiftini 29 TLye aldım. 2sinide değiştirdim 1 tande yedek kaldı :)

not: 1 yıl 2 ay önce takmışım.

maşallah iyimiş. ben sadece akşamları kullanıyorum öğlenleri parklarla gidiyorum. daha alalı 6 ay olmadı bakalım. inşallah kuç uçmaz kervan geçmez bi yerde denk gelmez patlaması.
  • teşekkürler :)
    yalnız belirtmem gerekir pek yol yapılmadı bu süre içersinde 6000 km kadar şehir içi kullanım (%95inde açıktır)
  • Arkada$lar bende 2004 model clio sym. var,arabama ampül almayı du$unyorum.$oyle bir ara$tırdım ve internette osram nb'yi gorunce bu tam benlik dedim cunku benim amacım farların beyaz olup dı$ardan gorunumunun fln guzel durması deil,bana tamamen performans ampülü lazım.O yuzden ömru kısa olmasına ragmen (genelde yapılan yorum,istisnalar var tabi) kısalara h7 nb,belki parklarada osram cool blue takmayı du$unyorum ama kafama takılan ufak bir sorun var.Gerçi butun topigi okudum,eger sorun ya$ıyanlar olsaydı mutlaka yazılırdı burda ama yinede emin olmak icin bir kere daha sormak istedim,yarin bauhaus tan almayı du$unyorum cunku.Genelde herkesin yaptıgı yorum $u agırlıkta: 100lük ampul taktırmayın farın aynasını yakarsınız,farı besliyen kablolar erir,fazla ısıdan ampul yuvaya yapı$ır sonra kolay cıkartamazsınız vs vs gibi yazılar var.Osram nb 'de 55w lik ampul olmasına ragmen sagladıgı güc 100-110 w ampul gucune denk geliyo.O yuzden bu 100lük ampuller icin yaptıkları yorumlar nb icinde gecerlimi.Bu konuda $imdiye kadar hic sorun ya$ıyan oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima -- 24 Nisan 2009; 6:34:43 >

• selamlar

osram night breaker in fazla aydınlatması teknolojisinden kaynaklanır. bildiginiz standart 55 Watt ampüldür. almak isteyenlere uygun fiyatla yardımcı olabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_31108948/tm.htm
  • o yumruklar, gece, karşıdan gelen sürücünün gözüne öyle bi vurur ki...
  • Karşıkilerin asıl gözünü alan merceksiz fara takılan çakma xenonlar ...
  • NB kimsenin gözünü almıyo ben dahil...
    zaten standartlara uygun onaylı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

selamlar

osram night breaker in fazla aydınlatması teknolojisinden kaynaklanır. bildiginiz standart 55 Watt ampüldür. almak isteyenlere uygun fiyatla yardımcı olabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_31108948/tm.htm

Topige baktım karde$im,ke$ke avrupa yakasında oturuyo olsam tereddut etmeden gelirdim hemen.Ama anadoludan avrupaya gec sonra ordanda geri gel;köprusu,benzini derken cebimden aynı para cıkıcak,hadi parası i$in ikinci boyutuda asıl dert trafik çilesi....Bugun bi bauhaus'a bakıyım,orda bulamazsam bakarsın bugun yarın kapını çalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima -- 24 Nisan 2009; 13:45:03 >

• benim lada vega aracın ampul modeli uzun ve kısa h1 diye geçiyor. karsıdan gelenin gözünü almayacak aydınlatması iyi olcak

xenon veya halojen ne önerirsiniz.
  • xenon diyince karşıdan gelenin gözünü alır(mercek şart!)
    night breaker aydınlatma açısından çok iyi. piyasadaki en iyi halojen.
  • Değerli yusuf (impress) kardeşimden bu ampulü sipariş ettim sağolsun kargo ile hemen gönderdi.Ampul siparişinden öncede tüm sorularıma içtenlikle cevap verdi kendisine çok teşekkür eder hayırlı kazançlar dilerim.En kısa zamanda görüş ve değerlendirmelerimi yazar becerebilirsem fotoları koyarım.Selamlar
  • Değerli arkadaşlar impress (yusuf) kardeşin gönderdiği h7 osram night breaker ampulleri zarla zorla taktık.Allah megana ampul takana yardım etsin çok ama çok dar.Her neyse ben çok memnun kaldım ışık değeri çıkardığım diğer osram ampullere göre daha yüksek ha ben bunu kanıtlayayım istedim herkes yüksek diyo ama ben bunu far ayar cihazında çekmiş olduğum iki foto ile kanıtlamak istiyorum hani derler ya gözlüsüde görsün gözsüzüde misali
    çıkardığım ampullerin ışık değeri
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

buda osram night breaker ampul ışık değeri
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

görüldüğü üzere arada ki fark çok bariz bi şekilde belli oluyor tamam xenon gibi beyaz bi ışık vermiyo ki ben bunu biliyordum fakat tam sarıda kesinlikle değil her neyse benimde çorbada tuzum olsun misali düşüncelerimi ve çekmiş olduğum fotoları sizlerle paylaştım herhalde çoğu arkadaş için kıyaslama açısından bir ölçü olmuştur.Selamlar impress (yusuf) kardeşimede ayrıca ilgisinden dolayı ve ampulleri bir an önce kargoya verip beni bekletmediği içinde kendisine teşekkürler ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.