Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Osram Cool Blue Hyper White 5000K kullanıyoruz ben ve Rice-R. Almamıza da o ön ayak olmuştu. Gayet memnunum. 2 ay kadar oldu ama bir sorun yok. Tabi farlar kapalıyken kontak açıyoruz. Takarken de parmaklamadım. Renk olarak da sarı-beyaz-buz mavisi arası. Artık sıcaklığına göre mi nedir değişiyor. Aydınlatmasından memnunum. Görenler xenon taktırdığımı sanıyor. Hatta göz almadığı için ne güzel ayarlatmışsın diyorlar. 40 liraya xenon dönüşümü yaptım. Parklara da mtec beyaz ampul taktım 10 liraya. Uzunlar için de cool blue varsa aracım 90 liraya bi-xenon farlara kavuşmuş olacak.

• Ben 2008-Ocak ayının ilk günlerinde 1 çift NightBreaker alıp takmıştım. Yaklaşık 1 yıl önce sağ taraftaki, geçenlerde de sol taraftaki patladı. Öyle far yakmamı gerektirecek karanlıkta da fazla kullanmam hani. Sadece Kasım-Mart arasında mesai bitince, karanlık oluyor. Yağmurlu günlerde de gündüz bile olsa kısa farları açıyorum. Yılda en fazla 4 ay kullanıyorum yani.
    Aydınlatma gücüne lafım yok, beyazlığı uzunlar açılınca daha belirgin, kısalarda ise kutu üzerinde de yazdığı gibi %10 kadar daha beyaz. AMA ömrü beklediğimden kısa çıktı. İlk aldıklarım da, patladığında değiştirdiklerim de küçük karton kutudaydılar. Neyse ki çok pahalı değil. Tanesi 15TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 30 Kasım 2009; 17:25:35 >
  • Yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. O zaman Bana Osram uzun ve kısalar için + parklar için model isimlerini yazar mısınız ? Bende ona göre temin edeceğimde. Yanlış almayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimalp

Yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. O zaman Bana Osram uzun ve kısalar için + parklar için model isimlerini yazar mısınız ? Bende ona göre temin edeceğimde. Yanlış almayalım :)

Hyundai

.................Kısa........... Uzun

Atos ............H4............H4

Accent..........H4............H4

Elantra <01..H4.............H4

Elantra >01...H7...........H1

Excel........... H4............H4

Getz .............H4..........H4

i10................H4..........H4

i20...............H4...........H4

i30...............H7.......... H1

Sonata <01...H4..........H4
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

hepsi burada da indirim yapmış.
    http://www.hepsiburada.com/osram-h7-halojen-night-breaker-55w-2-li-pleksi-kutu/productDetails.aspx?categoryid=264114&productid=otso10200165015

SÜPER HABER
    YENİ GÖRDÜM TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

http://www.hepsiburada.com/osram-h7-halojen-night-breaker-55w-2-li-pleksi-kutu/productDetails.aspx?categoryid=264114&productid=otso10200165015

SÜPER HABER

ben aldım 2 tane h7. Şimdilik takmadım duruyor. Yedekte kalsın uzun yolda falan aracın üstündek,ler patlarsa hemen bunları takacağım. Arkadaşlar szlerde yedek ampül bulundurmayı hmal etmeyin. Önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscevik

Ürün hala gittigidiyorda satışta. Hem de fiyat çifti 25,90TL. Yorumlara bakıyorum, 5 yıldız, acaba ürün ellerine sağlam geçti diye mi, yoksa deneyip memnun kalıp mı veriyorlar 5 yıldızı?
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

Merhabalar
    İki durumda oluşabiliyor. Ürün eline geçince yorum yazan müşterilerimde var, deneyip araca taktıktan sonra yorum yazanlarda var.
    Fakat şunu belirtiyim 1 takım alan birisi 2 3 gün sonra 1 takım daha sipariş veriyor :)
    şu şu arkadaşım veya akrabam çok beğendi şeklinde mesaj atıyorlar.
    Zaten bugüne kadar bırakın aydınlatmadan memnun olmayıp mesaj atanı. Üründe problem çıkıpta dönen dahi olmadı.
    Bu ampulun ömrü kısa diyenlere tek söyleyebileceğim aracın tesisatını kontrol ettirsinler. kendi aracımda uzun ve sislerde. babamın aracında kısa ve uzunlarda 1 seneden uzun süredir kullanıyorum. hiçbir problem yok.

Zaten elimde son 30 35 takım birşey kaldı. Arkası gelmeyecek. İthalatçının çok yüklü bir parti getirdiği malzemeden son kalanlar artık. yaklaşık ocak ayından beri satıyoruz.

• Peki bu ürün yeni diyor. Bunu kullanan var mı aranızda ? Birde kafama takılan Bu setler ikili. Uzun-kısa olarak mı ikili yoksa biz kısalar için başka bir set mi almamız gerekiyor ?

http://urun.gittigidiyor.com/OSRAM-H4-HYPER-WHITE-5000-KELVIN-yeni_W0QQidZZ18274740
  • Nazar değmesin neredeyse tam 1 sene oldu ampüllerim hala sağlam. Bu ampüller varken kuzenim arabada kaza bile yaptı iki farda kırıldı ve içine su girmişti çıkarttım araba tamir görünce tkerar taktım kullanıyorum şubattan beri. Yine tık yok çok şükür
  • quote:

Peki bu ürün yeni diyor. Bunu kullanan var mı aranızda ? Birde kafama takılan Bu setler ikili. Uzun-kısa olarak mı ikili yoksa biz kısalar için başka bir set mi almamız gerekiyor ?

http://urun.gittigidiyor.com/OSRAM-H4-HYPER-WHITE-5000-KELVIN-yeni_W0QQidZZ18274740

ürünü kullanan varsa anlantırsa sevinirim. nb ye göre ışığı az mı çok mu?
  • nb ye göre ışığı az tabii ki. özellikle yağmurlu havalarda görüşü ciddi derecede düşürür beyaz ampuller.
  • quote:

quote:

Peki bu ürün yeni diyor. Bunu kullanan var mı aranızda ? Birde kafama takılan Bu setler ikili. Uzun-kısa olarak mı ikili yoksa biz kısalar için başka bir set mi almamız gerekiyor ?

ürünü kullanan varsa anlantırsa sevinirim. nb ye göre ışığı az mı çok mu?

impress inde belirttiği gibi aydınlatması NBR Osramdan daha düşüktür.

Özetle NightBreaker ampul aydınlatma isteyenler için.
    Bu tip mavi camlı ampuller ise aydınlatma düşsün önemli değil ama rengi beyaz olsun diyenler içindir.

• SAKIN AMA SAKIN BÖYLE BİR ÜRÜN ALMAYIN!!

BEN ALDIM İSTANBUL-SAMSUN İSTİKAMETİNDE 1 TANESİ PATLADI VE HAVA YAĞIŞLIYDI GECENİN BİR VAKTİ ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK VE ALALI DAHA 1 AY OLMUŞTU HİÇ KALİTELİ BİR ÜRÜN DEĞİL!!
  • sislere night breaker takmayı düşünüyorum ama genelde tanesini 40-50 liradan satıyorlar yaklaşık 90 liraya çifti oluyor (H11). bundan dolayı kafam philips crystal vision h11'e takıldı. çifti 75 lira yanında da park ampulu veriyor. kullanan var mı? siste nasıldır crystal vision'lar?
  • arkadaşlar bende nb kullanıyorum. kısalarına diyecek bişey yok ama uzunlar hiç iyi değil

aksine kısalar uzunlardan daha iyi gösteriyor..

benim araba da tipo. bunların sislere olanları nasıl oluyor acaba?
  • Bende de uzunlar kısalardan daha iyi yav.
  • Aydınlatma gücüne lafım yok, beyazlığı uzunlar açılınca daha belirgin, kısalarda ise kutu üzerinde de yazdığı gibi ancak %10 kadar daha beyaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

SÜPER HABER

hepsiburada'ki osram-h7-halojen-night-breaker-55w-2-li-pleksi-kutu
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

• quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

SAKIN AMA SAKIN BÖYLE BİR ÜRÜN ALMAYIN!!

BEN ALDIM İSTANBUL-SAMSUN İSTİKAMETİNDE 1 TANESİ PATLADI VE HAVA YAĞIŞLIYDI GECENİN BİR VAKTİ ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK VE ALALI DAHA 1 AY OLMUŞTU HİÇ KALİTELİ BİR ÜRÜN DEĞİL!!

Aracınızın voltajında bir sorun oluştuysa veya şansınıza ampul problemli çıktıysa yada farkında olmadan sahte bir ürün almışsanız bunu neden direk olarak ürünü kötüler şekilde belirttiğinizi anlayamıyorum. Bu üründen memnun yüzlerce müşterim var.

Siz bir gece yolculuğuna yanınızda yedek ampul olmadan çıkarak zaten baştan hata yapıyorsunuz.

Bugün 5 adet daha satılmştır.
    Son 30 ürün kaldı belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

sislere night breaker takmayı düşünüyorum ama genelde tanesini 40-50 liradan satıyorlar yaklaşık 90 liraya çifti oluyor (H11). bundan dolayı kafam philips crystal vision h11'e takıldı. çifti 75 lira yanında da park ampulu veriyor. kullanan var mı? siste nasıldır crystal vision'lar?

yarın gündüz bu konuya cevap yazmazsam bana özelden bir mesaj atarsanız sevinirim. h4 olanın bile takımını 40TL den veriyorum. h11 de böyle bir fiyat olucağını zannetmem. Yarın bakıp tekrar yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.