Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutunun üstünde ömrünün standart ampullerin yarısı kadar olduğu belirtiliyor.
  • Peki bu ömür ne kadar yıla tekamül ediyor ? Yani normal ampüllerin ömrü ortalama ne kadardır ki ?
  • alsakmı almasakmı ??? sahtemi değilmi...??? amma soru işareti oluştu.
    açıkcası ben osramın kalitesine inanıyorum ve bu ampülünde iş yaparlığına güveniyorum.
    senelerdir bu markanın en yeni modellerini kullanmışımdır. bu modelini daha denemedim. ama sahtesi varmı bilmem.
  • Serkes , Ürünü hiçbir yetkiliye gösteremedim gerçek mi sahte mi soruna cevap veremiyeceğim ,

Ben Osram'ın bu işte çok iyi olduğuna inansam da birçok kişi ve belge bunun aksini savunuyor. Benim aracımda fabrikadan gelirken OSRAM kullanmışlar.

Ben onları çıkartıp 4500K Beyaz ışık veren ama bir işe yaramayan bir ampül taktım onun beyazlığından sonra OSRAM NB'lar sarı geldi ve takan adam da bunlar sarı dedi beyaz değil dedi.

Vaad ettiği parlaklıkta bir ampül olduğu aşikar ama beyazlığı tartışılmaz çünkü beyaz değil sarı ampül. Yani Ortada yanlış anlaşılma var. Ampül XENON yada PHİLİPS in beyaz ampüllerine rakip değil , Ampül normal ampüllere rakip. Dolayısıyla rengi beyaz değil .

Aldığım ürünüde kullanmadım aldığım siteyi biliyorsunuz link vermiyim reklam olmasın orda aldığım fiyattan satıyorum ilgilenenler site üzerinden irtibata geçebilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir ve bu bahsi kapayalım artık çok uzadı .

• ozdamar bilmiyorum sen dikkat ettinmi etmedin mi ama osramin sitesinde ornek ampuller verilmis en dikkat ceken yonu ise caminin iki parca mavi renkten olusmasi.
    elindeki ampullerle bu ampulleri kiyaslayarak sahteligini ortaya cikarabilirsin.

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

buyuk boy
    http://www.osram.com/appscom/press/upload_pic/627.jpg

ayrica p.m attim.

• birda takan arkadaslardan rica etsek her takan arkadas kendine gore cekilmis 1-2 fotograf ornegi koysada bizde ona gore yorum yapsak.
    ornekler cumlelerde kalmasin, fotograf ornekleriyle destekleyin.
  • ben size onceki arabam icin aldigim halojenlerin ornek fotosunu koyim.

dandik, çin mali, 10 ytl ye aldigim H4 ampuller.

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

omurleri cok kisaydi, 2 ay ancak dayandilar.

adanada philips diamond ve osram cool bulamiyorum. gerci osram cool blue var ama almak istemiyorum. birde narva buldum; onu hic bilmiyorum acaba nasillar. tabi birde nihgt breaker var ikisinden birisi ama.
  • konu fazla uzadı tmm arkadaşlar siz son olarak beyaz halojen dendiğinde ne öneriyorsunuz?? ou paylaşalım bide bnm araçta h13 yazıyor ampül tipine bunu bulmak sorun olacak glb???
  • [cLone]:: kardeşim verdiğin örnek ampüllere baktım benimkinde mavi şerit yerine gri şerit var. Sanırım sahte değilde başka bir ampül yollamışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

ben size onceki arabam icin aldigim halojenlerin ornek fotosunu koyim.

dandik, çin mali, 10 ytl ye aldigim H4 ampuller.

omurleri cok kisaydi, 2 ay ancak dayandilar.

adanada philips diamond ve osram cool bulamiyorum. gerci osram cool blue var ama almak istemiyorum. birde narva buldum; onu hic bilmiyorum acaba nasillar. tabi birde nihgt breaker var ikisinden birisi ama.

kardeş bende adanadayım narvaları nerden bulabildin adres verebilirmisin.h4 ve h1 fiyatı ne kadar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikitilkitr -- 15 Kasım 2007; 10:44:33 >

• ben narva ya baktım benim osramlardan farkı yoktu vallaha hatta benim osramlar daha iyi aydınlatıyodu ikiside aynı sarı ama osram daha iyi
  • arkadaşlar farı buldum firmayı aradım satılan bi kaç yerde buldum yarın hepinize soylucem
  • Nightbreaker köprüye çıkarken aracın içinden çektiğim foto

• sabırsızlıkla sonuçları bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar
    [cLone]:: kardeşim verdiğin örnek ampüllere baktım benimkinde mavi şerit yerine gri şerit var. Sanırım sahte değilde başka bir ampül yollamışlar.

soyledigin gibi olabilir. belkide farkli bir seridir. mantiki aciklamasi zaten mavi seritler hafiften beyaz yapacak, onlar gri ise yapmaz. dolayisiyla yanlis ampul sanirim.

bu arada narva kullanan birisi olarak yorumlarini ve ornek fotolarini p.m den alabilirmiyim.
    tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikitilkitr
    kardeş bende adanadayım narvaları nerden bulabildin adres verebilirmisin.h4 ve h1 fiyatı ne kadar acaba.

topragim, ben hemen sana tarif edim.
    kizilay caddesini biliyorsun. zaten orda otocular var. oto susleride biliyorsun. ama ampulleri oto susler satmiyor. oto suslerin sol yanindaki dukkan satiyor.
    yanlis hatirlamiyorsam h4-h7 40 ytl olmasi lazim.

senin araba neydi kardes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiss!!!
    ben narva ya baktım benim osramlardan farkı yoktu vallaha hatta benim osramlar daha iyi aydınlatıyodu ikiside aynı sarı ama osram daha iyi

karsilastirma yaptiginiz far modelleri neydi.

osramin tum modelleri 4000K, narvalarin h4-4500K h7-h1-4100K-4350K civari. yani narvalar daha beyaz olacaktir. ama hangisinin daha aydinlik oldugunu bilemem.
  • Almanya'da sahte satılmayacağına göre içleri mavi olması gerek...

http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zcop_b2c/~flN0YXRlPTE3Nzk4NjgxMjE=?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&glb_user_js=Y&shop=B2C&zhmmh_lfo=&zhmmh_area_kz=&product_show_id=855310&gvlon=&p_init_ipc=X&p_page_to_display=fromoutside&~cookies=1&cookie_n[1]=b2c_insert&cookie_v[1]=U0&cookie_d[1]=&cookie_p[1]=%2f&cookie_e[1]=Mon%2c+17-Dec-2007+17%3a10%3a34+GMT&cookie_n[2]=b2c_hk_cookie&cookie_v[2]=WW1&cookie_d[2]=&cookie_p[2]=%2f&cookie_e[2]=Mon%2c+17-Dec-2007+17%3a10%3a34+GMT&scrwidth=1280

• quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: ikitilkitr

topragim, ben hemen sana tarif edim.
    kizilay caddesini biliyorsun. zaten orda otocular var. oto susleride biliyorsun. ama ampulleri oto susler satmiyor. oto suslerin sol yanindaki dukkan satiyor.
    yanlis hatirlamiyorsam h4-h7 40 ytl olmasi lazim.

senin araba neydi kardes.

saol kardeş ilk fırsatta gidip alacağım bakalım.bu arda aracım 2004 pug 307.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.