Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende palio arabama yeni aldım, dişardan görüntüsü ve aydınlatması süper, yağmurdada denedim sonuç süper, tavsiye ederim
  • Bunlar dün aceleyle çektiğim fotolar, garajda monte ettiğim için yoldaki aydınlatması hakkında bilgi veremiyorum.

Osram Silverstar (%50'ye varan fazla ışık) H4
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

Osram Night Breaker H4 (%90'a varan fazla ışık, % 10 daha beyaz)
     Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 22 Kasım 2007; 8:02:42 >

• Silverstar ben de kullandım ancak ömürleri kısa. Zaten kendi sitesinde de uzun ömür için farklı tipler öneriliyor. Benimkiler 1.5 sene gibi tükendi (1-2 ay arayla ikisi de yandı). Acaba nightbreaker da ömür olayını çözmüşler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Valla Xenon'dan başkası yalan arkadaş

haklsıın artık xenon bile yalan oldu ... çnkü yasak
  • Arkadaşlar benim uzunlar H1 kısalar H7 sizce nightbreaker alırsam H1 mi almalıyım H7 mi. Yani hangi farda daha iyi olur.
  • arkadaşlar tüm osram ürünleri hepsi park sis h4 h7 ne ararsan bauhaus a gelmiş bayrampaşadakine gittim gecenlerde otomobil arac gereclerinin olduğu yerde stand vardı osram ın kutusuda şeffaf dı karton kutu yok tüm ürünleri şeffa plastik kutularda fiyatlarıda makul ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim orjinal ürünler

anck önemli bir şart var bu ürünleri kullanırken far camı plastik olan arkadaşların bu ürünlerin u.v. olanlarından alması gerekir aksi taktirde eritme yanma yapabilir o yüzden cok dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 23 Kasım 2007; 22:24:39 >
  • şunuda ekleyeyim

Philips X-treme Power far ampulü

Philips, yeni geliştirdiği X-treme Power performans halojen far ampulünü duyurdu.

Yasal düzenlemelere (ECE R37) uygun olan ampulun tepesi paladyum, tabanı ise krom kaplanmış.

Özel tasarlanmış optik dizaynı, anti-refle kaplaması, gaz bileşimi ve quartz camı sayesinde bu ampulden %80'e kadar fazla (standart ampule göre) ışık alındığı belirtiliyor.

H4 ve H7 tipinde üretilen X-treme Power far ampulü UV filtreli quartz camı ile şeffaf plastik camlı (polikarbon) farlarda da güvenle kullanılabiliyor.

Philips X-treme Power bu ampul için düşünceeriniz nedir arkadaşlar kullanan bilen varmı?
  • Şahin için performanslı ve maviye yakın model hangisi acaba üstadlar?
  • kardeş sen şöyle birşey al süper olur

http://www.hediyedenizi.com/hediyedetay.php?uid=62377
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50
    Şahin için performanslı ve maviye yakın model hangisi acaba üstadlar?

sahinlerin far tipi H4 tur.
    ampulu alirken maviye yakin olmasini istiyorsan kelvin degerinni 4000 den yukari olmasina ozen gostermelisin.
    piyasada 5000 kelvinlik philips diamond vision ve 4500 kelvinlik narva markalari var.
    philips biraz pahali olabilir ama narva onerebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

şunuda ekleyeyim

Philips, yeni geliştirdiği X-treme Power performans halojen far ampulünü duyurdu.

Yasal düzenlemelere (ECE R37) uygun olan ampulun tepesi paladyum, tabanı ise krom kaplanmış.

Özel tasarlanmış optik dizaynı, anti-refle kaplaması, gaz bileşimi ve quartz camı sayesinde bu ampulden %80'e kadar fazla (standart ampule göre) ışık alındığı belirtiliyor.

H4 ve H7 tipinde üretilen X-treme Power far ampulü UV filtreli quartz camı ile şeffaf plastik camlı (polikarbon) farlarda da güvenle kullanılabiliyor.

Philips X-treme Power bu ampul için düşünceeriniz nedir arkadaşlar kullanan bilen varmı?

X-Treme power denedik, Silverstarla hemen hemen aynı, renk olarakda aynı sayılır bildiğin sarı. Fiyata gelince silverstar'ın 3 katı filandı şu anda çifti 80 YTL falan olması lazım H7. O paraya deymez arkadaşım. Nightbreaker bariz dah parlak ve daha beyaz hemde yarı fiyatından bile ucuz. X-Treme power Resimde vardı bende bulıyım eklerim..

• quote:

Şahin için performanslı ve maviye yakın model hangisi acaba üstadlar?

Arkadaşım ampullerin ışık rengi sarıdan beyaza beyazdan maviye ve mora gider yani 3000Kelvinden 8000 kelvine gibi düşünebiilirsin.
    4000 Kelvini gecen ampulun ışıması azalır, yagmurda sisde(kısaca sulu ortamda) çok kırılma yapar yolu göremessin.
    Sonuc: Performans ampulu ve maviye yakın ampul ikisi bir arada halogende olmaz. Halojende ya parlak ışık alıcan beyaza e yakın olanından, yada mavi ışık alıcan 5000 Kelvin falan ama performans görüş beklemicen. Xenonda böyle sorun yok. 5500 Kelvin xenon lamba gayetde guzel yolu gösterir ama Şahinde olmaz tabi şimdi kış vakti görüş çok önemli sen git nightbreaker al, yaz gelince de MTEC 4750 Kelvin, NArva 4500 Kelvin ya da Philips diamond Vision alırsın.Ama Nightbreaker'ın beyazlığıda belki tatmin eder seni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davydenko -- 24 Kasım 2007; 1:44:30 >

• izmirede bu urunu bulabılecegımız bı yer yokmu acaba
  • quote:

şunuda ekleyeyim

Ben kullanıyorum, Power2Night 'ın yerine aldım o nedenle aralarında çokçana bir fark göremedim doğrusu . Yurtdışında bir siteden almıştım kargo bedava olduğu için buraya göre oldukça fiyat farkı oluşuyor, ama benim tavsiyem eğer normal bir halogen ampulünüz varsa , ve değiştirmeye karar verirseniz rahatlıkla VisionPlus'ı alabilirsiniz bayağı bir paranız cebinizde kalır , aydınlatmanızda bayağı bir fark olur , ancak VisionPlus ile X-treme arasında çok fark var mı derseniz bence ahım şahım bir fark yok ancak benim gibi çok kafaya takmışlar için belki bir anlam ifade edebilir. Fotograf vermek isterdim ama astranın ampüllerini değiştirmek inanılmaz işkence çamurluğun altına girmek gerekiyor o ndenele bir fotograf veremeyeceğim bir diğer husus çekilen fotgraflar yanıltıcı çoğunluk f.makinalarının auto veya benzeri mod.larıyla çekim yapıyor o nedenle karşılaştırma yapmak imkansız , karşılaştırma için aynı poz hız ve objektif açıklıyla ampüllerin aynı zemin üzerinde fotolarını çekmek gerekli. Işığın düştüğü zemin bile çok yanıltıyor

• quote:

kardeş sen şöyle birşey al süper olur

http://www.hediyedenizi.com/hediyedetay.php?uid=62377

Bizim şahin orjinal böyle ucuz şeyler almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

sahinlerin far tipi H4 tur.
    ampulu alirken maviye yakin olmasini istiyorsan kelvin degerinni 4000 den yukari olmasina ozen gostermelisin.
    piyasada 5000 kelvinlik philips diamond vision ve 4500 kelvinlik narva markalari var.
    philips biraz pahali olabilir ama narva onerebilirim.

Hocam mümkün olduğu kadar mavi görünmesini istiyorum fakat yağmurda,sisli havada ve sabah saatlerinde Stock sarı ampülümden daha performanslı birşey olmalı.Yani mavi olsun diye performansımız sarı ışıktan aşağıya düşmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davydenko

4000 Kelvini gecen ampulun ışıması azalır, yagmurda sisde(kısaca sulu ortamda) çok kırılma yapar yolu göremessin.
    Sonuc: Performans ampulu ve maviye yakın ampul ikisi bir arada halogende olmaz. Halojende ya parlak ışık alıcan beyaza e yakın olanından, yada mavi ışık alıcan 5000 Kelvin falan ama performans görüş beklemicen. Xenonda böyle sorun yok. 5500 Kelvin xenon lamba gayetde guzel yolu gösterir ama Şahinde olmaz tabi şimdi kış vakti görüş çok önemli sen git nightbreaker al, yaz gelince de MTEC 4750 Kelvin, NArva 4500 Kelvin ya da Philips diamond Vision alırsın.Ama Nightbreaker'ın beyazlığıda belki tatmin eder seni..

Stock şahin ampulünden daha kötü performans veren bi seri üretim ampul olabilir mi peki?
  • Philips X-treme Power hakkındaki sruma cevap veren arkadaşlar tşk. ederim.
  • quote:

Hocam mümkün olduğu kadar mavi görünmesini istiyorum fakat yağmurda,sisli havada ve sabah saatlerinde Stock sarı ampülümden daha performanslı birşey olmalı.Yani mavi olsun diye performansımız sarı ışıktan aşağıya düşmesin.

hem mavilik hemde parformans malesef bir arada olamazlar.

farlari maviye yakin yaparsin sisleride orjinal birakirsin. kisalarin aydinlatamadigi yerde sisleri takviye edersin.
  • Bu "Osram Night Breaker" ampulu araçlarına takanlar , yağışlı havalarda aldıkları performansı yazabilirler mi acaba? Bu aralar bu ürünü ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Honda serviste bir tanıdığımızı bilgi edinmek için aradım.Bana , üstündeki enerji değerleri tutuyorsa al ancak o ampullerden yağışlı havalarda görüş bekleme önünü göremezsin dedi ve bütün isteğim kursağımda kaldı.Şuan takılı orjinal ampullerimden yağışlı havada çok daha kötü görüş mü sağlar?
    İkinci bir konu benim farlar H4 tip.Ancak çalıştığı amper yada enerji değerlerini bilmiyorum.Benim aracın far enerji değerlerini bilen ?
    Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.Kalın sağlıcaklaa....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.