Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitede farlar icin test yapilmis ama ciddi bir aciklama yok sadece yildiz vermisler

http://www.autoexpress.co.uk/products/products/212937/make_light_of_winter.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniavolkan

Bu "Osram Night Breaker" ampulu araçlarına takanlar , yağışlı havalarda aldıkları performansı yazabilirler mi acaba? Bu aralar bu ürünü ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Honda serviste bir tanıdığımızı bilgi edinmek için aradım.Bana , üstündeki enerji değerleri tutuyorsa al ancak o ampullerden yağışlı havalarda görüş bekleme önünü göremezsin dedi ve bütün isteğim kursağımda kaldı.Şuan takılı orjinal ampullerimden yağışlı havada çok daha kötü görüş mü sağlar?
    İkinci bir konu benim farlar H4 tip.Ancak çalıştığı amper yada enerji değerlerini bilmiyorum.Benim aracın far enerji değerlerini bilen ?
    Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.Kalın sağlıcaklaa....

Bu sorumdan başka bir soruda benim uzunlar ile kısalar aynı ampul üzerinden çalışıyor.Herhangi bir sorun yaratmaz yeni ampulle değil mi? Selektörü çaktığımda her tarafın beyaz olması güzel geliyor

• Arakadaslar ben aldım nıght breaker beyaz ısık almayı dusunuyorsanız bunu kafanızdan sılın bı kere bıldıgını sarı ampul yanı yagmurda falan hıc bı problem yok gorusu ıyı. Phılıps ın beyaz ısık verenlerıyle kıyaslanmaz onlar bembeyaz yanıyor bu normal ampul gıbı bılgınıze.
  • ------

silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 11 Aralık 2007; 20:00:50 >
  • Merhaba,
    Başlangıçta Xenon kit almaya heveslendim ANCAK stok farda ışığı çok dağıttığından ve kaiteli mercekli far da alınırsa bu kez toplamda en az 650YTL'ye mal olacağından vazgeçtim. Bunun yerine stok farda performanslı halojen ampul kullanmaya karar verdim.
    2004 makyajdan önceki model HONDA Civic'e hangi H tip OSRAM Nightbreaker uyar?
    Bu Civic'de kısa+uzun far tek ampulde sağlanıyor bildiğim kadarıyla.

Aracın kitapçığında ampul tipi olarak 12V 60/55w H4/HBxx (xx neydi, tam hatırlayamadım) yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

Merhaba,
    Başlangıçta Xenon kit almaya heveslendim ANCAK stok farda ışığı çok dağıttığından ve kaiteli mercekli far da alınırsa bu kez toplamda en az 650YTL'ye mal olacağından vazgeçtim. Bunun yerine stok farda performanslı halojen ampul kullanmaya karar verdim.
    2004 makyajdan önceki model HONDA Civic'e hangi H tip OSRAM Nightbreaker uyar?
    Bu Civic'de kısa+uzun far tek ampulde sağlanıyor bildiğim kadarıyla.

Aracın kitapçığında ampul tipi olarak 12V 60/55w H4/HBxx (xx neydi, tam hatırlayamadım) yazıyor.

Uzun kısa tek ampulde ise o zaman H4!

Zira HB4 tek flamanlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 27 Aralık 2007; 16:28:51 >
  • Yine aynı özelliklerde, yani 12V 60/55W, NARVA H4 12V RPW 4500K da buldum.
    http://urun.gittigidiyor.com/ISTE-GERCEK-BEYAZ-ISIK-NARVA-H4-12V-RPW-4500K_W0QQidZZ7072323
    Aslında yağmurlu, karlı, veya sisli havalarda aydınlatma performansı beğenilMEyen tam beyaz ışık istemiyorum.
    Benim için önce işlevsellik-performans, yani etkili aydınlatma gücü, sonra görsellik, yani beyazımsı ışık.
    Sizce OSRAM Nightbreaker mı, yoksa bu NARVA mı? Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

Yine aynı özelliklerde, yani 12V 60/55W, NARVA H4 12V RPW 4500K da buldum.
    http://urun.gittigidiyor.com/ISTE-GERCEK-BEYAZ-ISIK-NARVA-H4-12V-RPW-4500K_W0QQidZZ7072323
    Aslında yağmurlu, karlı, veya sisli havalarda aydınlatma performansı beğenilMEyen tam beyaz ışık istemiyorum.
    Benim için önce işlevsellik-performans, yani etkili aydınlatma gücü, sonra görsellik, yani beyazımsı ışık.
    Sizce OSRAM Nightbreaker mı, yoksa bu NARVA mı? Ne dersiniz?

Narva'yı hiç denemedim ama Osram Silverstar'dan bile iyi Osram NB....

• Arabama 20liraya texon marka dandik bir beyaz ampul aldım.Diğer arabaların yanında benim arabamın farları çok cılız kalıyor sanki hiç yanmıyormuş gibi.Çevremdeki arabaların lambaların arasında arabamın farlarının yanıp yanmadığından süphe duyuyorum.Acaba osram NB ampullerden alsam aydınlatmaya bir artısı olurmu?Bembeyaz olmasada hafif bir beyaz ışık veriyor mu?
  •  Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

The ideal lamp for drivers who want to drive with more light for greater safety.
    Thanks to a newly-developed high output coil and the blue ring coating, the headlight lamps of the NIGHT BREAKER product family
    shine up to 90% more light on the street*
    put out up to 10% whiter light*
    *compared to standard lamps on the market
    YANİ:
    Daha fazla güvenlik için daha fazla aydınlatma isteyen sürücüler için ideal ampül.
    Yeni geliştirilen yüksek çıkışlı sarmal ve mavi halka kaplama sayesinde, NIGHT BREAKER ürün ailesinin far ampülleri;
    yolda %90'a varan daha fazla ışıkla aydınlatır.*
    %10'a varan daha beyaz ışık sağlar.
    *
    *piysadaki standard ampüllere kıyasla.

NOT: LÜTFEN REKLAM OLARAK ALGILAMAYIN.
    Sitesinde yazılanlar doğruysa, şu anda 55wattlık en güçlü aydınlatan far ampülü bunlar.
    Ben de bulursam alacağım AMA buralarda bulunmuyor henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 29 Aralık 2007; 10:23:09 >

• nightbreaker filmde gösterildiği gibiyse süper bir buluş..

Bakalım yakında alacağım,memnun olmadıgım philips diamond visionlarımı da satıyorum ..H1 ilgilenen olursa Ankara 35 ytl..

nightbreaker aşagıdaki link te gösterildiği gibiyse süper bir buluş..

http://www.youtube.com/watch?v=SttbJtLQDA4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycar -- 31 Aralık 2007; 1:59:48 >
  • arkadaşlar genelde mavi film gibi kaplı beyaaz ışık vermeye çalışan ampuller yamurlu havalarda sorun yaratıyor...
    ancak nightbreaker da yüzde 10 daha beyaz yüzde 90 a kadar daha parlak diyor...

yani lümen değeri yüksek....
    kelvin değil....

oyüzden öyle sorun yaratmaması lazım yağışllı havalarda.......
    biz uzunlara taktık çok güzel aydınlatıyor...
    öle beyaz sayılmaz ama gerçekten kuvvetli...

Buyrun arkadaşlar night breaker....
    çok beyaz denemez dimi?....

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 31 Aralık 2007; 2:08:44 >

• Saab hangi model olur acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

Saab hangi model olur acep

h7 h4 falan da var...
    saab hangi model için soruyosunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

sahinlerin far tipi H4 tur.
    ampulu alirken maviye yakin olmasini istiyorsan kelvin degerinni 4000 den yukari olmasina ozen gostermelisin.
    piyasada 5000 kelvinlik philips diamond vision ve 4500 kelvinlik narva markalari var.
    philips biraz pahali olabilir ama narva onerebilirim.

Hocam mümkün olduğu kadar mavi görünmesini istiyorum fakat yağmurda,sisli havada ve sabah saatlerinde Stock sarı ampülümden daha performanslı birşey olmalı.Yani mavi olsun diye performansımız sarı ışıktan aşağıya düşmesin.

xenon u tarif ediyorsunuz..lakin fiyat olarak çok farklı halojenlerle....birde mercek lazım güzel olmuyor öbür türlü....
    ben night breaker ı tavsiye ederim ama mavilik beyaz lık çok beklemeyin...
    performansmı yoksa görüntümü buna karar verin....

• Youtube'de osram NB için açıklayıcı güzel videolar var.
  • EVET, öneriler doğrultusunda, en sonunda,www.OTOPOL.com 'a (Philips X-Treme Power'ın yarı fiyatına olduğunu görünce), 1 çift OSRAM NightBreaker H4 siparişi verdim. INŞALLAH vaktinde ve sağlam olarak elime ulaşır.
  • farlar akşama elime geçti...henüz takamadım ama kutusunun ve kendisinin fotolarını koyuyorum.....Ayrıca kutusu üzerinde sağ tarafında zamanla ilgili bir çizelge var...benim çıkardığım sonuç,normal farlara göre ömrünün %50 daha az olduğu...Fikri olan var mı???

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 4 Ocak 2008; 21:33:01 >
  •  Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.