Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabanın H kaç takıldığını nereden anlıyoruz
  • Merhaba; aracınıza hangi ürünün uygun olduğunu secgelsin.com daki osram ürünlerinin detayında bulabilirsiniz.
  • 1 hafta önce otopol'den kısa ve sisler için nightbreaker sipariş ettim. tahmin ettiğimden daha kısa bir süre içerinde ( 2gün) ampuller elime ulaştı. geldiği gün takdırdım ve hala kullanıyorum. öncelikle vaad edildiği gibi farlar gerçekten kuvvetli. normal farlarımın göstermediği genişlikte yeri daha parlak olarak görüyorum. ancak beyaz ışık için alanlar kesinlikle almasın pişman olurlar. bence normal ampullerden çok az beyaz. beyaz değil de açık sarı diyelim. ama beyaz ampullerde aydınlatma performansında düşme oluyormuş, o yüzden nightbreaker daha iyi bence.

bu arada bu topikte ve başka yerde gördüğünüz nightbreaker'in aydınlatma fotoğraflarına pek itibar etmeyin. çünkü o fotoğrfaların çoğuunda ışık daha beyaz görünüyor. gerçekte ise o kada beyaz değil. o sorun fotoğra makinasının beyaz ayarından kaynaklanıyor. fotoğraf makinasının beyaz ayarı yanlış yapıldığında ışığı çok farklı tonlarda gösteriyor, bilginize...

sonuçta;

beyaz ışık elde etmek için alacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    amacınız ise aydınlatma performansını arttırmak ise n.breaker size göre.

• silverstarlardan daha iyimi ve daha mı beyaz .
  • Denemek lazım.Benim farlarda özellikle yağmurlu havada çok zorluk çıkarıyor.
  • daha fazla beyaz ışık isteyenler cool blue mega 4300 kelvin almalılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

yeni osram nightbreaker H7 ampullerim :) ilk iki foto kısalar osramlar sonucu tüm ışıklar açıkken uzun + kısa + sis :)

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık

Bunlar xenondan farksız.

Bu kadar güzel miymiş yaw..?

• arkadaşlar resimlere pek aldanmayın...
    genelde daha beyaz çıkıyor...
    ben uzunlara taktım nightbreaker evet aydınlatması güzel ama rengi açık sarı diyebilirim...

xenonun yanında uzunları yaktığımda renk farkı bariz belli oluyor....
  • resimlere aldanmayın. resimler genelde olduğundan daha beyaz gösteriyor. nightbreaker beyaz değil, ancak sapsarı değil da değil. beyaza çalan bir sarılık var ışıkta( nasıl bir tanım olduysa)

ama aydınlatma 10 numara, genellikle bembeyaz ışık veren ampullerde aydınlatmada sorun oluyormuş. bunda öyle değil. aydınlatması çok güzel.

unutmadan; bana mı öyle geldi bilmiyorum ama ampullerin rengi biraz daha beyaza kaymaya başladı. 5-6 gün oldu alalı, sanki ilk zamnkilerden daha beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

resimlere aldanmayın. resimler genelde olduğundan daha beyaz gösteriyor. nightbreaker beyaz değil, ancak sapsarı değil da değil. beyaza çalan bir sarılık var ışıkta( nasıl bir tanım olduysa)

ama aydınlatma 10 numara, genellikle bembeyaz ışık veren ampullerde aydınlatmada sorun oluyormuş. bunda öyle değil. aydınlatması çok güzel.

unutmadan; bana mı öyle geldi bilmiyorum ama ampullerin rengi biraz daha beyaza kaymaya başladı. 5-6 gün oldu alalı, sanki ilk zamnkilerden daha beyaz

+1

EVET BENDE DEGISTIRDIM AYDINLATMA HARIKA OLDU HERKESE TAVSIYE EDERIM
    HATTA SIRKETIN MUNIBUSUNU KULLANIYORUM SU SIRALAR FARLAR MUM ISIGI GIBI GOSTERIYORDU ONUDA DEGISTIRDIM AYDINLATMA COK IYI OLDU AMA FOCUS KADAR COK IYI DEGIL SANIRIM FAR YAPISINDAN KAYNAKLANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEHE -- 21 Mart 2008; 11:48:21 >

• Nightbreaker kullanıcıları yagmurda farlarınızı sık sık temizleyin toz camur kaldığında performansı etkiliyor. Işığı kırıyor. Bir kaç arkadaşım ya bunun ışığı azldı falan dedi gittik bi temizledik farları cillop gibi cıktı. Yagmurda sorun yok ama uyzun süre pis kaldığında camur ışığı kırdığından ışık azalmış gibi geliyor. Aklınızda olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davydenko

Nightbreaker kullanıcıları yagmurda farlarınızı sık sık temizleyin toz camur kaldığında performansı etkiliyor. Işığı kırıyor. Bir kaç arkadaşım ya bunun ışığı azldı falan dedi gittik bi temizledik farları cillop gibi cıktı. Yagmurda sorun yok ama uyzun süre pis kaldığında camur ışığı kırdığından ışık azalmış gibi geliyor. Aklınızda olsun.

Bu her ampul tipi için geçerli...
  • bende alalı neredeyse 1 ay oldu. bende bir haftadan sonra daha kuvvetlendiğini ve beyazladığını hissettim ama psikolojiktir diye boş vermiştim. uzunlarada takacam o zaman daha güzel olacak...

quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

• quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

quote:

Orjinalden alıntı: Davydenko

Nightbreaker kullanıcıları yagmurda farlarınızı sık sık temizleyin toz camur kaldığında performansı etkiliyor. Işığı kırıyor. Bir kaç arkadaşım ya bunun ışığı azldı falan dedi gittik bi temizledik farları cillop gibi cıktı. Yagmurda sorun yok ama uyzun süre pis kaldığında camur ışığı kırdığından ışık azalmış gibi geliyor. Aklınızda olsun.

Bu her ampul tipi için geçerli...

Mutlaka öyle ama mesela xenonlarda cok daha fazla etkilidir bu olay, bu tarz performans ampullerinde de bu tarz dış etkenler daha etkili olabiliyor demek istedim.
  • internetteki alış-veriş siteleirnde teki ortalama 15 ytl gibi bir fiyata satılıyor acaba bu fiyatlar normal mi?Piyasada normal bir H4 osram ampül 10 ytl ama bu kadar etkili olanı da 15 ytl.Sanki sahteleri de varmış gibi geliyor bana.
  • arkadaşlar daha önce navra h7 4100 kelvin lik power ranger yazan ve avrupada satışı yasak olan üründen kullandım. Bu gün ise onları uzun farlara osram nb leri ise kısalara taktım beklediğim gibi bembeyaz değil ama ilk aldığımdaki orjinal ampullerinden daha temiz aydınlatıyor beyaz dursun diyorsanız bu ürünü tavsiye etmem.Fakat ben iii görmek istiyorum derseniz tam size göre bir ampul...
    Saygılar...
  • Benim night breakerlar 2,5 ayda bitti.
    Gerçi çok gece yolculuğu yaptım. Keşke standart ampüle yakın ömrü olsaydı o zaman tadından yenmezdi.
  • ben öyle beyaz sarı renk peşinde değilim yanlızca daha fazla ışıtsın istiyorum bu durumda bunu öneririmisiniz....
    ömrü gerçektende o kadar kısamı???
  • benim da sağ ampul bitti. eskisini taktım sağ tarafa, sırıtıyo birazcık,
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

ben öyle beyaz sarı renk peşinde değilim yanlızca daha fazla ışıtsın istiyorum bu durumda bunu öneririmisiniz....
    ömrü gerçektende o kadar kısamı???

bu ampul tam olarak size göre. %90 daha fazla aydınlatma vaadine gerçekten uyan bir ürün. özellikle normal ampul takıp sis farlarını yakan kişilerin yanından sadece kısalarımı yakarak geçtiğimde bu ampullerin gücünü daha iyi fark edebiliyorum.

ömrüne gelince de ben 1 ay oldu takalı. bir sorun yok. ancak 2.5 ayda patlıyorsa o zaman kötü. ama osram kutunun üzerinde standart ampullerden daha kısa ömürlü olduğunu yazmış.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.