Şimdi Ara

yeni uydu kartı dark hddream(tavsiye) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tipo16v

Üstteki mesajdan 1-2 gün sonra benzer bir ürün olan Sigma Digital HD PCI DVB-S2 kartı hepsiburada.comdan sipariş ettim. Kart cuma günü elime geçti yarım saat gibi bir sürede herhangi bir problem yaşamadan kasaya montajlayıp sürücüleri kurdum. Diğer yarım saattede uygun codecleri ve demultiplexeri bulduktan sonra herhangi bir takılma yada sinyal alamama problemi yaşamadım. Sinyal seviyesi yüzde 80-85 den yüzde 90-98 e çıktı. 3 gündür HD kanallarda dahil olarak uydu yayınları gayet güzel ve akıcı izleyebiliyorum. Ntvsporun biss işinide biraz araştırıp hallettim. Kumandaya ihtiyaç duymadığım için takıp denemedim. Kayıt konusunuda denemedim şimdilik. Asıl amacım hd yayınları alabilecek ve ntvspor gibi bissleri çözebilecek problemsiz bir uydu alıcısına sahip olmaktı amacıma ulaştım.
    Ürünün linki...
    http://www.sigmaelectronic.net/tr/prodcp07.htm

Ürünü sipariş ettiği link...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sigma-digital-hd-pci-dvb-s2/productDetails.aspx?productId=bd85590&categoryId=54

Fiyat olarakta şu an indirimde olduğu için hddreamle aradasında 20 lira gibi fark oluşuyor. 115 yerine 135 liraya( 63,75 USD +KDV) daha temiz ve sorunsuz bir çözüm ;) DVB-S2 destekli bir ürün almak isteyenlere tavsiye ederim.

Merhaba ben tele dünyadaki hd kanalları pc den izleyebilmek icin tv karti yada usb tv karti bakıyorum (bazen laptoptan da izleyebilmek icin) fakat şöyle bir sorun var teledünya hd yayınlar için hd reciever veriyor piyasadaki satilan tv kartlaridan bu recivera baglanabileni bulmak mümkün mü acaba bu konuda malumatı olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teledünya hakkında bir bilgim yok. Eğer verdiği alıcı normal bir hd receiversa kartlarlada çalışması lazım mantıken.
  • Arkadaşlar uzun zamandır cevap yazılmamış.Bu cihazı hepsiburada com dan aldım.Tedarik sıkıntısından biraz bekletti.Perşembe gece aldım salı günü elime geçecek.Bu kartla şifreli kanalları açabiliyormuyuz.SinemaTV kanallarını ve discovery kanallarını açabiliyormuyuz.Evetse nasıl?
    En son 4-5 sene önce skystar 2 pci kart kullanmıştım ve 2 kere anakartımı yaktı.Ondan sonra kullanmadım.Şimdi usb kart daha sağlıklı göründü.Bu kartı kayıt amaçlı kullanıcam.Öneri ve tavsiyeleriniz nedir.
  • hddream olsun sigma pci hd yada MSI ın TV@nywhere Satellite II bu 3 kart geniatech hd star kartın donanımsal klonu 3 ü de aynı donanımla geliyor pci versiyonlarında ekstra bir usb denetleyici var pc de o yüzden usb aygıt kısmında görünür driverları birine uyar zaten fazla bir seçenek yok hepsi aynısını kullanıyor başka klonlarda var tabi de driverları değiştirilmiş uymuyor ama cok fazla aynı donanımda benzer kart var

neyse hd dream de en iyi sonucu aşağıdaki driverı kullanarak alabilirsiniz program olarak progdvb hariç hepsi iyidir

http://www.skystar3.com/Downloads/01-Drivers/SHD-PCI-R10/SHD-PCI-R1-Drv-Win32-64-2010-09-13.zip

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.