Şimdi Ara

yeni uydu kartı dark hddream(tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-hddream-zaman-ayarli-kayit-ozellikli-harici-mobile-usb-dvb-ss2-uydu-tv-karti-dk-ac-tvusbdvbs2/productDetails.aspx?productId=bd85612&categoryId=54

bu uydu kartını almayı düşünüyorum bunu bilgisayara bilgisayarıda tv ye bağlamak istiyorum 7/24 açık bırakıp kullanabilirmiyim? dahili alsam daha mı iyi? başka marka kullanan varsa tavsiye ederse sevinirim.(benim aradığım özellik hd ve sd tv izleyebilme kumandayla)

• deneyen arkadaş varsa tuneri yani sinyal çekim kuvveti nasıl, türksatta bütün kanalları bulabiliyor mu? kullananlar bilgi verirse çok iyi olur.
  • bu ürünü kullanan varsa arkadaşların dediği gibi bilgi verirse sevinirim
  • Bende yeni satın aldım. İzlenimlerimi yakında paylaşacağım.
  • Arkadaşlar ben ürünü aldım çok kötü prog dvb yazılımı koymuşlar içine çalışmıyo yazılım ürün zaten çok dandik kesinlikle almayın derim ben iade etcem geri hiç bir şekilde arama yapılmıyo destek almak için aradım yazılım bekliyoruz yurt dışından dediler nasıl çıkartıyorlar bu ürünü piyasaya o zaman yazıktır yani insanları kandırmanın gereği yok
  • Kullanım kılavuzu koymuşlar içine hiç bi şeyi doğru düzgün anlatmamış yani demek istediğim iyi boyamışlar ama ürün beş para etmez yazanları harfiyen yapmama rağmen iki bilgisayarda da denememe rağmen koydukları yazılım ile kart çalışmıyo sitelerinden indirdiğim yazılımda çalışmıyo bu yazıyı da görünce sizi uyarmak istedim paranız boşa gitmesin .
  • teşekkürler uyarı için. düzgün tv kartı çıkacak mı acaba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen kardeşim bu neya bitane avermedia alayım diyorum windows 7 desteklemiyor ve şuan piyasada 200liradan satılıyor böle saçmalıkmı olur
  • ...

Edit: Sorun benim komple paslanmış çanak antende ve oradan gelen ince kablodaymış.Yeterli sinyal gelmediği için görüntü alamamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 7 Ocak 2013; 10:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Ben pişman oldum. A'dan Z'ye tam bir fiyasko sakın almayın.

Aynen kardeşim bu kart tam bir fiyasko nasıl satşını yapıyolar anlamıyorum doğru düzgün uyumlu yazılım yapmadan piyasaya nasıl çıkartıyorlar resmen dolandırıclık nasıl çıkartıyorlar piyasaya insanları kandırıyorlar iyi yağlıyıp ballıyolar ama ürün tam bir fiyasko acaba bü ürünü yapanların helal haram gibi kavramlardan fikri var mı ?Hiç kimse denetlemiyo herhalde bu firmaları ?Adam bana diyo ki yurt dışı ile görüşüyoruz yazılım gelcek neden satıyosun o zaman sen bu kartı herşeyini tamamla ondan sonra piyasaya çıkar bu arada firmaya teknik yardımdan ulaşamadım 10 dk beklettiler sonra suratıma kapandı ama satış bölümünü arayınca kazıklayacak birini daha mı bulduk beklentisi ile açtılar ve soruma cevap vermek zorunda kaldılar.

• Kardeşim ben iade ettim paramı aldım hepsiburada com a seninde aklında olsun
  • Bende bu karttan almıştım açıkçası yazılımsal bi problem yaşamadım tam olarak. Evet yanında gelen progdvd nin eski sürümü düzgün çalışmayıp ve sürekli rami şişiriyordu. Sonrasında Darkın sitesinden indirdiğim kurulum paketindeki HIDTV uygulamasında sorun yoktu sinyal ve görüntü alabildim. Fakat bazen sinyal olmasına rağmen yayın gelmiyordu ve HD yayınlar takılıyordu. Anten yönünü kontrol ettirip yeni kablo çektirerek sinyal gücünü yüzde 30-40 seviyesinden yüzde 80-90 a çıkarabildim. Belki çözüm olur diye progdvd nin son sürümünü -6.84- indirip onuda denedim. SD ve HD yayınlar doğru codeclerle gayet akıcı ve güzeldi. Fakat genel bir ısınma problemi mi yoksa içindeki tunerden midir anlamadığım şekilde 5 10 dk sonra takılmalar başlayıp sinyal gidip geliyordu. Farklı programlar denedim ama çözüm bulamadım sonuç olarak problemin donanımsal olduğunu düşünüp ürünü geri iade etmeye karar verdim. Yerine PCI bir kart almayı düşünüyorum.

• Üstteki mesajdan 1-2 gün sonra benzer bir ürün olan Sigma Digital HD PCI DVB-S2 kartı hepsiburada.comdan sipariş ettim. Kart cuma günü elime geçti yarım saat gibi bir sürede herhangi bir problem yaşamadan kasaya montajlayıp sürücüleri kurdum. Diğer yarım saattede uygun codecleri ve demultiplexeri bulduktan sonra herhangi bir takılma yada sinyal alamama problemi yaşamadım. Sinyal seviyesi yüzde 80-85 den yüzde 90-98 e çıktı. 3 gündür HD kanallarda dahil olarak uydu yayınları gayet güzel ve akıcı izleyebiliyorum. Ntvsporun biss işinide biraz araştırıp hallettim. Kumandaya ihtiyaç duymadığım için takıp denemedim. Kayıt konusunuda denemedim şimdilik. Asıl amacım hd yayınları alabilecek ve ntvspor gibi bissleri çözebilecek problemsiz bir uydu alıcısına sahip olmaktı amacıma ulaştım.
    Ürünün linki...
    http://www.sigmaelectronic.net/tr/prodcp07.htm

Ürünü sipariş ettiği link...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sigma-digital-hd-pci-dvb-s2/productDetails.aspx?productId=bd85590&categoryId=54

Fiyat olarakta şu an indirimde olduğu için hddreamle aradasında 20 lira gibi fark oluşuyor. 115 yerine 135 liraya( 63,75 USD +KDV) daha temiz ve sorunsuz bir çözüm ;) DVB-S2 destekli bir ürün almak isteyenlere tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tipo16v

Üstteki mesajdan 1-2 gün sonra benzer bir ürün olan Sigma Digital HD PCI DVB-S2 kartı hepsiburada.comdan sipariş ettim. Kart cuma günü elime geçti yarım saat gibi bir sürede herhangi bir problem yaşamadan kasaya montajlayıp sürücüleri kurdum. Diğer yarım saattede uygun codecleri ve demultiplexeri bulduktan sonra herhangi bir takılma yada sinyal alamama problemi yaşamadım. Sinyal seviyesi yüzde 80-85 den yüzde 90-98 e çıktı. 3 gündür HD kanallarda dahil olarak uydu yayınları gayet güzel ve akıcı izleyebiliyorum. Ntvsporun biss işinide biraz araştırıp hallettim. Kumandaya ihtiyaç duymadığım için takıp denemedim. Kayıt konusunuda denemedim şimdilik. Asıl amacım hd yayınları alabilecek ve ntvspor gibi bissleri çözebilecek problemsiz bir uydu alıcısına sahip olmaktı amacıma ulaştım.
    Ürünün linki...
    http://www.sigmaelectronic.net/tr/prodcp07.htm

Ürünü sipariş ettiği link...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sigma-digital-hd-pci-dvb-s2/productDetails.aspx?productId=bd85590&categoryId=54

Fiyat olarakta şu an indirimde olduğu için hddreamle aradasında 20 lira gibi fark oluşuyor. 115 yerine 135 liraya( 63,75 USD +KDV) daha temiz ve sorunsuz bir çözüm ;) DVB-S2 destekli bir ürün almak isteyenlere tavsiye ederim.

hocam cihazdan memnun musun . aradan 40 gün geçmiş ,sorunu varsa eğer ortaya çıkmaya başlar .O yüzden soruyorum. Umarım sorunsuzdur . Zira bende artık Skystar 2.6ı emekli edip HD özellikli bir kart bakıyorum .

• Sigma kartın kendisiyle ilgili herhangi bir hardware problemi yaşamadım. Software kısmında karşılaştığım problemlerinde çoğunu çözdüm. Kartla ilgili tecrübelerimi okuyabilirsin...
    http://www.skystar3.com/Forum/viewtopic.php?f=37&t=5774

Kartta MSI ın TV@nywhere Satellite II kartının aynısı oluyormuş bende daha sonra araştırırken gördüm. Linkte fotosu mevcut.

http://media.msi.com/main.php?g2_itemId=56851

• Bu tur belirttiginiz tv kartlari twinhan kartlara ait chipsetleri tasirlar DVB wiever pro versiyonu ile deneyin birde kartin yaptiklarina inanamayacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigma Digital HD kartının TwinHan gibi yani dandirik connexant chipsetli ürünlerle yakından uzaktan alakası yoktur.
    Bilip bilmeden yorum yapmayalım.
  • Arkadaşlar biz de bu kartı beğendik ama nette fazla bilgi bulamadık kullanımı ile ilgili. varsa bilginiz payşalabilir misiniz acaba . Müşteriyi cezbeden bir çok özellik sıralamışlar . şimdiden teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-usb-analog-zaman-ayarli-kayit-ozellikli-harici-mobile-tv-karti-dk-ac-tvusbanalog/productDetails.aspx?productId=bd85611&categoryId=54

• özellikle usb girişli olan uydu alıcılardan uzak durun performanslı calıştığı söylenemez pciden şaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

özellikle usb girişli olan uydu alıcılardan uzak durun performanslı calıştığı söylenemez pciden şaşmayın

gördüğüm kadarıYLa aklımda sadece notebooklarda sadece usb li modellerin çalıştığı kalmış . Full hd çözünürlükte akışı nasıl çiziyor acaba çok merak ediyorum . (hd yayın yapan çok az kanal var ) yani en azından o görüntüyü çizebiliyorsa düşük çözünürlükte iş görür diye düşünüyoruz . !!! Teşekkürler cevab için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.